Justyśkaa 39 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Nick[z serwera]:Justyśkaa STEAM ID:I STEAM_0:1:236969265 Wiek:24 Znajomość AMXX [1-10]:3 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Justyskaa <3/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty:A dlaczego nie? Jestem osobą aktywną, dużo czasu spędzam w gronie graczy, koresponduję z graczami, więc już większość mnie zna :) Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?:Nie. Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?:Wydaje mi się, że dobrze, ale bardzo szybko się uczę Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Spokój, porządek (to akurat jest najważniejsze), dobrą atmosferę i fajne towarzystwo Kontakt: Forum, Discord, Fb, jak trzeba będzie to i ts Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Justyśkaa 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 834 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) + Wiek + GT + Kultura - Znajomość amxx, ale zawsze możemy poduczyć +Steam Zawsze znajdą się osoby, które pomogą początkującemu. Jestem za daniem szansy. TAK Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Oro Koroner 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alvinn 18 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 +wiek + GT + Miła + Steam - AMX ale Szybko się nauczysz :) Jestem na daniem szansy : 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łaciiata 516 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 No nie wiem + steam (kupiłaś dosyć szybko) + wiek + GT +/- regulamin - AMX to jest podstawa, ale moge ci pokazać lub kto inny jak tego używać - i nie możesz dawać się tak denerwować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin HEDOPIZGATOR 762 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 +Wiek +++GT +Steam Tak jak napisała krówka wyżej (-) Amxx Jestem za okresem próbnym :) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiecu 6 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Na takkk: + Wiek + Gt + Steam AMX to każdy kiedys musial sie nauczyć tego Więc ty też szybko załapiesz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemiecc_ 22 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 ja bym był za okresem próbnym +często widuje Cię na serwerze +wiek -amxx -doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piję Jacka na ławce 87 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 - Amx ale ogarniesz, będę mógł pomóc jak będzie taka potrzeba +Wiek +GT +Kultura Jestem na tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPECNAZ. 100 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Jestem na Tak +Wiek +GT +Kultura 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Przyjmuje na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi