Gruchacz 0 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: Gruchacz SteamID/IP: ' VALVE_2 : 0 : 1090843644 ' / ' 93.190.38.11 ' Serwer: Onlydd2 Mapa: De_Dust 2 Data i godzina: 2022.06.05 23:50 Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Gruchacz [AMXBans] Powod : ' wstaw foty na PsychaSiada.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ PsychaSiada.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 1090843644 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 93.190.38.11 ' [AMXBans] ========================================= Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=545 Link do SS'ów: https://www94.zippyshare.com/v/c8qBuV4i/file.html Opis sytuacji: A więc tak, gramy sobie 1v2. Ja przeciwko Maci3k i Gemar. Już któryś raz mnie zraszowali to sobie poczekałem na TT i słysze jak któryś z nich biegnie do anara, to wychylam i mu lutuje w plecy. Zabrałem mu może z 80hp, ale zdążył skiknąć za brame, a ja musiałem przeładować. Ide potem do ciemni, obczaić co sie dzieje i wychylam. Patrze Maci3k chodzi po teksturach, jest odwrócony to kilka strzałów i było po nim, odrazu biegne wychylić do anara i prefire 'uje na wszelki bo przecież on tam wcześniej był i raczej sie też domyśliłem bo miał AWP przy sobie więc była szansa, że sie on wceluje. Jedyne co mógł zrobić to albo sie wcelować w przejściu albo wcelować sie w przejście mając AWP i tak mało HP. No albo sie całkowicie wycofać. Tak czy siak prefire na wszelki, nieważne czy by miał to AWP czy nie. Jak wychylam z mida to też zawsze dolny czy brame na midzie prefire'uje bo ktoś tam może być Edytowane 5 Czerwca 2022 przez Gruchacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn; 276 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi