Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. POLKES 277 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 (edytowane) @Przeklinak [Q] - Jak skutecznie jabłko? [A] - KrainaGrzybówTV @Wujek Staliś [Q] - Jak bardzo lubisz BANDYTE? [A] - 2/10 [Q] - Kiedy bot na ts zacznie działać 24/7? [A] - Już Działa [Q] - Ulubiona gra? [A] - Cała seria Assasins's. [Q] - Kiedy sparing w fife/UFC? [A] - Słaby jestem w te gierki, a nie lubię przegrywać [Q] - Jakie plany na rozwój ts3? [A] - Tutaj jak mam być szczery Ciężko o pomysł. ale mam spostrzeżenie w którym kierunku się rozwijać, [Q] - Kogo mógłbyś pochwalić na obecna chwile funkcjonowania sieci? [A] - Całą Administrację aktualną. Duże zaangażowanie, pomysły, chęć pomocy. Techników, o co poprosimy, to mamy. Redakcja, Dziewczyny świetna robota. Właściciele serwerów, Typerzy. Naprawdę wiele by wymieniać. @AIMSTAR997 [Q] - Gdzie twoja broda kebabo? [A] - Zgolona 😛 [Q] - Jeśli byś miał kogoś wziąć na bezludna wyspę kto to by mógł być? [A] - Prawie wszystkich. [Q] - Co byś zmienił w swoim życiu [A] - Czasem jestem zbyt uparty. [Q] - Jaki serwer będzie tworzony? [A] - Ja nie mam czasu na ten moment @Naila [Q] Jakie elementy sprawiłyby, że przeżyłbyś dzień, który mógłbyś nazwać wspaniałym? [A] - Moje dni są wspaniałe. gdy spędzam je w dobrym towarzystwie. [Q] Jakie jest twoje największe dotychczasowe osiągnięcie? [A] - Własna Firma. [Q] Co oznacza dla ciebie przyjaźń? [A] - Przyjaźń to coś takiego, ze gdy pokłócisz się z najlepszym kumplem, to brakuje Ci go bardziej niż dziewczyny. [Q] Gdyby twój dom stanął w płomieniach, a ty po uratowaniu rodziny i zwierząt domowych mógłbyś wynieść tylko jeden przedmiot, co by to było? [A] - Album ze zdjęciami. [Q] Lubisz podcasty, czy tylko słuchasz muzyki? [A] - Tylko muzyki. [Q] Jaki jest twój najlepszy dowcip, jaki kiedykolwiek słyszałeś i zapamiętasz na zawszę? [A] - Jest taki rasistowski, więc go nie opowiem. [Q] Czy ty i twoja rodzina macie dla siebie jakieś pseudonimy, ksywki? [A] - Owszem. [Q] Czy jesteś aktywny w mediach społecznościowych, czy wolisz zachowywać prywatność? [A] - Wybieram Prywatność. [Q] Czy jesteś od czegoś uzależniony? [A] - Już nie. A byłem od papierosów. @AssassineQxd [Q] - Kiedy zagrasz z nami na jb ? [A] - A co znów chcesz poprowadzić? [Q] - Czy dalej ćwiczysz biceps w piwnicy ? [A] - Owszem [Q] - How to spędzić wakacje ? W przyszły weekend jadę w góry, a w sierpniu plany wyjazdu za granice. [Q] - Jak tam życie :)) ? [A] - Nie narzekam [Q] - Czy jesteś zadowolony z swojej społeczności jaką masz obecnie ? [A] - Oczywiście, jestem zadowolony. @onna [Q] Czy lubisz krowę? [A] - Ciebie zawsze 😛 @Mrs.Ana [Q] jak się czujesz na nowej sieci? [A] - Czuje się dobrze, i coraz lepiej. [Q] Czy współpraca z obecną administracją jest lepsza od poprzednich sieci? [A] - Tutaj jest duża zależność od Tego z kim. Tutaj jestem na innej pozycji niż na pozostałych sieciach. Ale Sieci są jakie są. Z jednymi się współpracuję lepiej, z jednymi gorzej. Czy tu czy tam. Ale współpracujemy, bo łączy nas jeden cel. BY działało to jak najlepiej. [Q] Jaką porę roku lubisz najbardziej? [A] - Wiosna [Q] Jakie masz zainteresowania? [A] - Oj mam ich bardzo dużo. Od Csa. po szachu, koszykówka, majsterkowanie itp. @Mefistoo [Q] Kiedy poprowadzisz na JB? [A] - Oby jak najszybciej, niestety robota is robota. [Q] Zrobisz zombie escape? [A] - Namawiacie mnie od długiego czasu. Coś tam mam z tego, ale jak wspomniałem wyżej, nie starczy mi czasu na wszystko. [Q] Jakiej muzyki słuchasz? [A] - Głównie Rock [Q] Czy jesteś zadowolony z nowego projektu? [A] - Tak jestem zadowolony. @blaze [Q] Dalsze plany związane z siecią? [A] - Rozwój, Rozwój, jeszcze raz Rozwój [Q] Co robisz na codzień? [A] - Pracuje We własnej firemce. [Q] Kim jesteś z zawodu? [A] - Z zawodu jestem mechanikiem. [Q] Masz tydzień wolnego, z kim i gdzie chciałbyś spędzić ten czas? [A] - Bardzo chętnie zobaczyłbym jeszcze raz Chorwację. A pojechałbym tam z moją lubą. [Q] Ulubione danie? [A] - Schabowy xD [Q]Jakie jest twoje marzenie? [A] - żyć w spokoju 😛 @Boski Z Polski [Q] Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się wymyślić historię opowiedzianą na ts3? [A] - Nie przypominam sobie. [Q] Jak długo nie będziesz palił? [A] - 38 Dni 15Godzin i 46 Minut. [Q] Kiedy oświadczysz się w końcu partnerce? [A] - Na 5 rocznice związku xD Jeszcze 2 lata. [Q] Myślisz, że istnieje coś takiego jak "miłość internetowa"? [A] - Oczywiście, że tak. Miłość i uczucia tworzy relacją między jedną, a drugą osobą. Odległość miedzy ludźmi nie ma aż tak wielkiego znaczenia, jeśli zaufanie jest wystarczające. Nominuję @kajusia Edytowane 6 Czerwca 2022 przez Mrs.Ana 2 5 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Świetne odpowiedzi! Większość wiedziałam :>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A1MSTAR1337 142 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Super! 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa Onna 531 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Krowa Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Dobra odpowiedz! 🐮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteSpartan 37 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Sensowne odpowiedzi na sensowne pytania 😃😃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi