Legia.txt 4 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Nick: Legia.txt STEAMID: ns Serwer: dd2 Data zdarzenia: teraz Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=3871 Opis sytuacji: Standardowo to co zawsze grałem spokojnie chwilke i admin pomylił z moją podszywką i jeb ban za AB. Proszę @ Opiekun AntyCheat CS 1.6 o szybki UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 167 Opublikowano 30 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 2 minuty temu, Legia.txt napisał: Nick: Legia.txt STEAMID: ns Serwer: dd2 Data zdarzenia: teraz Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=3871 Opis sytuacji: Standardowo to co zawsze grałem spokojnie chwilke i admin pomylił z moją podszywką i jeb ban za AB. Proszę @ Opiekun AntyCheat CS 1.6 o szybki UB Polecam wykupić rezerwacje slota, bo takie rzeczy beda sie zdarzały.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia.txt 4 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 1 minutę temu, RIDE! napisał: Polecam wykupić rezerwacje slota, bo takie rzeczy beda sie zdarzały.. co ma slot do ab mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 167 Opublikowano 30 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 2 minuty temu, Legia.txt napisał: co ma slot do ab mordo to, ze sam czesto nie wiem, czy to Ty czy nie, co chwile wbija ktoś na Twoim nicku na banie za cheatowanie.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia.txt 4 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz, RIDE! napisał: to, ze sam czesto nie wiem, czy to Ty czy nie, co chwile wbija ktoś na Twoim nicku na banie za cheatowanie.. jak ja grałem z 5 min teraz. Chyba zmienie sobie nick po prostu może tak bedzie najprościej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 167 Opublikowano 30 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 3 minuty temu, Legia.txt napisał: jak ja grałem z 5 min teraz. Chyba zmienie sobie nick po prostu może tak bedzie najprościej jesli Ci nie zalezy na tym to tak, bedzie tak najprosciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia.txt 4 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz, RIDE! napisał: jesli Ci nie zalezy na tym to tak, bedzie tak najprosciej ewentualnie sie możemy dogadać. Jakaś zajebista zniżka za svip + hasło na nick za to że jestem tu stałym klientem i przyciągam ludzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi