Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Eliminator 1 762 Opublikowano 29 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Odpowiada dziś: @ Naila Kogo poznałeś/łaś pierwszego na sieci? Hmm z większością raczej się już znałam. Wydaje mi się, że @ BoxdeL @ Maniek @ opur ROLKA PDW Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? Na pewno byłby to mój stary, czyli @ archonek , chociaż czasem siada przy nim psycha... @ RIDE! Dużo podróżuje, więc ma jakąś wiedzę, a w razie czego zawsze może być przynętą dla dzikiej zwierzyny iiii... hm... Najbardziej denerwująca osoba to? Wszyscy mnie ....( dokończcie sami ) xD Największy pajac na forum? @ zielony Uwielbiamy go. Oczywiście pajac w sensie pozytywnym! Miss i mister forum? Mister @ archonek miss @ CzArNa Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Z tego co wiem @ Huntaaru van Huntelaar Kto jest największą „gwiazdą” na forum? Raczej @ Olka Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? @ Śledzik Kto wie ten wie Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? Wydaje mi się, że @ Tytan2131 24/7 obecny + wszelkie posty na czas. Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? Oczywiście, że @ RIDE! Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? Myślę, że @ blaze Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą zabrał/a? @ clvr Zabrałabym go do największego burdelu w świecie, aby mógł sobie pooglądać i się wybawić Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był, na jakie, dlaczego? Uważam, że byłby to @ CwaniaK na Junior Admina. Bardzo zaangażowany, oraz pracowity i chyba jeszcze nigdy nie widziałam skargi na niego. Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Chyba żadnego. Jedynie po prostu, aby każdy z naszych serwerów rozkręcić. Najlepszy komunikator na sieci? Ts3 Najlepszy serwer na sieci? Oczywiście DD22 i Zombiaczki lubię Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? W sumie dużo osób, ale to bardziej z racji takiego, że np w miejscu publicznym nie pokazali się z najlepszej strony, a ze strony wad po których stwierdziłam, że nie są ważni, aby poświęcać im uwagę i sympatię. Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Myślę, że większość daje z siebie co może i ile może ... A osoby nie starające się, nie robiące nic, w końcu ktoś to zauważy Z kim.. Wybrał/abyś się na spacer po plaży? Oczywiście, że z @ archonek Chciałabyś zagrać w piłkę nożną? Myślę, że z @ Tytan2131 Wybrałabyś się na alko-libacje? Z @ Alkoholik essa! Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Chyba z nikim nie rozmawiam, a jak jestem to piszę ogólnie. Wybrałabyś się na wydarzenie, które odbywa się w Twojej rodzinie? Jasna sprawa, że @ archonek Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? Byłby to @ AssassineQxd Top Chef? Wydaję mi się, że @ ZwYruŚ von Kasztan Gwiazdy tańczą na lodzie? Niech się wykaże szczur @ Pupciassienkas Trudne sprawy? @ POLKES Twoja twarz brzmi znajomo? @ ZDR Kogo nominujesz do kolejnego odcinka PSIO? @ Tytan2131 By Oreo 2 1 3 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 895 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 1 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 344 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Super Pati toxicu! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AssassineQxd 107 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Już siebie widzę w rolnik szuka żony 🤣 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwYruŚ von Kasztan 331 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Ja i Top Chef?? Trzymaj mnie Boże w opiece. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNa 100 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 O dzięki ❤️🥰 i super się czytało pozdro @ Naila 👊😍 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 29 Listopada 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Super odpowiedzi @ Nallia , kolejne świetne PSIO w wykonaniu @ Oro Koroner . Oby tak dalej 1 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 735 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Dzięki za nominacje fajne odpowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P zielony 68 Opublikowano 29 Listopada 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Dzięki za nominacje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 1 885 Opublikowano 29 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 to kiedy na wakajki? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clvr 72 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 No to ja czekam w takim razie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi