dzieciak, bylo po mnie 2 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 (edytowane) Nick[z serwera]: dzieciak, bylo po mnie STEAM ID:ID Steam: 76561199285666784 Wiek: 24 Znajomość AMXX [1-10]:6 Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.16.114:27015/ Dlaczego Ty:No jestem raczej znany na serwie gram okreslonymi porami wiec bez problemu moge wrzucic sie w jakis grafik albo mozecie miec ze mna kontakt. Jestem spokojny opanowany i zabawny no i polecają mnie (KMR/wujek jasiek/ Maupa i pare innych osób tak myślę) gram ju ż jakiś czas a no i n12 xd myślę że bym się sprawdził problemem jest tylko brak postów ale nadrobie ;d Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?:tak w gimnazjum 2 lata i w techunikum 3 Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?:8/10 (srednio kazdy mpodeslany na pw odpal dostaje bana po kilku rundach) Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: No bede banował na pewno co da wiecej luzu i gry i brak nerwów podczas gry. Kontakt: gg tel steam discord mail wickr me fb snap (pozdrawiam serdecznie Patryk) Edytowane 28 Listopada 2022 przez dzieciak, bylo po mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wołowinka^^ 513 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Jestem na NIE - Wgl ciebie nie znam, daj się poznać - gt słabe - na forum też daj się poznać, dopiero co konto założyłeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 70 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Edytuj ładnie do wzoru inaczej odrzucam. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciak, bylo po mnie 2 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 17 godzin temu, Korbol95 napisał: Edytuj ładnie do wzoru inaczej odrzucam. Pozdrawiam Z racji że nie mogę edytować posta(nie wiem dlaczego dodaje to tutaj niżej w odpowiedzi , ponieważ nie chcę zbędnie zaśmiecać forum kolejnym otwartym tematem) Nick:dzieciak, bylo po mnie Wiek:24 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx [1-10]:6 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/server_info/145.239.16.114:27015/ Link do steam (z grą cs 1.6):https://steamcommunity.com/profiles/76561199285666784/ Sprawny mikrofon [Tak/Nie]:Tak Składka [Tak/Nie]:Tak Dlaczego Ty?: Jestem ogarnięty. Nie jestem stronniczy. Nie daje banów za tak zwane "za nic", szybko rozpoznaje cziterów, jestem w określonych godzinach, stosuję się do regulaminu, miałem już admina na innych serwerach jak byłem młodszy więc mam już doświaczenie. :) Kontakt:tel/gg/discord/mess/snap/mail/wickrme Zapoznałeś się dokładnie z wymaganiami, regulaminem administratora serwera i spełniasz je w 100%? [Tak/Nie]:Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 153 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 No dam ci tak ale.. - Staż na forum, większość może cię praktycznie nie znać. Pasuje nadrobić to i owo jeśli cię przyjmą. + Wiek + Mikro masz, bo zawsze jak jest jakiś przy*eb to go wyjaśniasz + skladka, bogaty jesteś to i z tym nie masz problemu Pozdro, twoja mordeczka N12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemiecc_ 22 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 na nie pograłem z Tobą trochę na dd2 i jesteś strasznie toksyczną osobą, nie hamujesz gadki i wyzywasz na lewo i prawo, gdy ktoś Cię zabije Przez CwaniaK, 3 Grudnia 2022 Minimum 3 argumenty Tak lub nie - Edytuj 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek 8 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Ja Tam jestem za daniem Mu szansy Jest znana Osoba na serwerze Gra bardzo długo,również na wcześniejszej sieci grał i nie było z nim problemów Wiek oczywiście na Plus Czasem jest trochę impulsywny ale myślę że jak otrzyma admina to to zmieni. Zawsze można dać okres próbny i sprawdzić jak Sobie będzie radził, a wiadomo teraz okres świąteczny to będzie trochę ludzi ciupać w tą Grę wiec potrzeba jak najwięcej Adminów 😀 No i git prezent na Mikołaja by dostał :DDD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAD_DWORNIOK 30 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Jestem na TAK, ale okres próbny musi przejść, ze względu na wybuchowe zachowanie czasem WIEK + Składka + Mikro + Doświadczenie + Zgłasza na u@ + Idzie się pośmiać + 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 382 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Przyjęte na okres próbny jednego tygodnia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 382 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi