Oras 1 833 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Kolejna nominowana osoba: @ O N N A Na zadawanie pytań macie czas do: 04 Grudnia 2022r. do godz. 20:00 Pytania zadajemy poprzedzając [Q], a odpowiedzi [A]. Przykład: [Q] - Szorujesz plecki? [A] - Tak, tarką do sera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwYruŚ von Kasztan 331 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 [Q] - Czemu krowa robi muuuuu? [Q] - Co pije krowa? [Q] - Jakie to uczucie kiedy krowa na Ciebie biegnie? [Q] - Czemu akurat krowa a nie coś innego? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Troll 899 Opublikowano 29 Listopada 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 (edytowane) [Q] Lubisz mnie? [Q] Czemu jesteś taka słaba? [Q] Krowa muuu? Edytowane 3 Grudnia 2022 przez Oro Koroner 1 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 833 Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 [Q] Co najczęściej jesz? [Q] Co najczęściej oglądasz? [Q] Zdobyłaś kiedyś jakiś medal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1998 63 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 [Q]Dlaczego akurat krowa a nie inne zwierze? [Q]Jakie to uczucie piznąć komuś z kopytka(Ja jeszcze nie poczułem kopytka na czole :D) [Q]Dlaczego nie chcesz wchodzić do CT na JailBreak'u 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 1 983 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) [Q] Czy lubisz jeść wołowine? [Q] Kto ma najlepszą klate na sieci? [Q] Kogo najbardziej lubisz i dlaczego tą osobą jestem ja? [Q] jak Ci się podoba posada admina na dd2? [Q] Jest jest twój ulubiony kolor? [Q] co lubisz pić? [Q] ile ważysz? Edytowane 3 Grudnia 2022 przez Oro Koroner 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 [P] jak Ci się pracuje ze mną? [P] Zamierzasz zawładnąć wlasciciela od hubsona? 🤣 [P] czemu tak szybko się denerwujesz? [P] dlaczego akurat awp? [P] miejsce do którego chciałabyś pojechać? [P] masz plany na przyszłość? [P] czym się zajmujesz? [P] dlaczego krowa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 777 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) [Q] Co sprawia Ci największą przyjemność w życiu? [Q] Twój ulubiony kolor? [Q] Wymień swoje 3 wady [Q] Wymień swoje 3 zalety [Q] Czego się obawiasz w życiu ? [Q] Ulubiona potrawa, którą możesz jeść codziennie ? [Q] Co byś zmieniała w sobie ? Edytowane 4 Grudnia 2022 przez WILLY WONKA Literówka 1 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 833 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 @ O N N A Postaraj się odpowiedzieć w przeciągu paru dni. Odpowiedzi dodajesz w tym dziale pod nazwą [#24 Odpowiedzi ONNA]. Kogo następnego nomimujesz do Q&A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi