Junior Admin HEDOPIZGATOR 762 Opublikowano 27 Listopada 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 (edytowane) @ Troll [Q] - Lubisz mnie [A] - Jasne, że tak [Q] - Kto cie tu wkurwia [A] - To są informacje poufne, więc nie mogę publicznie wypowiadać się na ten temat. [Q] - Na jakiej randze byś mnie widział [A] - Smitek na urlopie musi wrócić. @ Huntaaru van Huntelaar [Q] czy Ty pecik masz życie poza Metinem XD [A] Oczywiście, że tak i wykorzystuje je w najlepszy sposób jaki mogę B) [Q] Body czy Mental [A] Zawsze byłem zwolennikiem bodego od początku gierki. [Q] Czemu nie pykasz już na de_kurz2 prawie wogóle:( [A] Pogrywam, jak najbardziej @ Oro Koroner [Q] Wrócisz kiedyś do ACT? [A] Nie wiem, to kontrowersyjna sprawa. [Q] Ile bierzesz na bicka? [A] Nie robię treningów siłowych, bardziej kondycyjne :P [Q] Widziałeś kiedyś wodospad? [A] Oczywiście, chociaż zależy o jakim mówimy [Q] Ulubiony browarek? [A] Desperadosik czerwony, i namysłów. [Q] Jak wytrzymujesz z Olką? [A] Olka to dobra kobita, czasem wkurwia ale to normalne @ opur ROLKA PDW [Q] Dlaczego jesteś mad? [A] Musiało Ci się zdawać, [Q] Dlaczego się palisz? [A] Po to są demka, żeby je rozpisać. Zaparaszam :P [Q] Czemu tryhardujesz na duscie? [A] To 20/10 czy tryhard na duscie? :o [Q]Jak tam 20/10? [A] A bardzo dobrze, powodzi się Nominuję do następnego Q&A - @ O N N A Edytowane 27 Listopada 2022 przez Hasbulla Magomedov 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 833 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Fajne odpowiedzi. Dzięki za wzięcie udziału ponownie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łaciiata 516 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 nie nie nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 834 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Nieźle odpowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 037 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Huheuhuehehu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Troll 899 Opublikowano 27 Listopada 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 1 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi