Skocz do zawartości

Zablokowane [PRZYJĘTE]Rezygnacja

Ryawr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: xxx na forum, na serwerach gram pod nickiem: x

Ranga z której rezygnujesz: Admin serwera JB

Powód rezygnacji: Usuwanie/ukrywanie tematów na forum, załatwianie spraw banów prywanie przez co gracze nie wiedzą skąd ten i ten ma UB (na myśl przychodzi kolega właściciela/faworyzacja) Dawanie kilkukrotnie szansy dla jednej osoby, nawet nie pytając admina banującego o demka, o nic, wielokrotnie zdarzyło się że ktoś dostał ode mnie bana na CT a następnego dnia miał UB, a na forum brak tematu o UB (nie wiem po co te demka zbierałem jak i tak właściciele mają to w dupie i dają UB każdemu kto napisze do nich na PW) chodzi głownie o bany gdy jeszcze nie było możliwości napisania przyczyny bana. Serwer pod względem antycheata tez leży wykrywa tylko kilka czitów z czego bany są na 5 minut, wystarczający czas by pobrać se inne. Jeszcze nie dawno była propozycja od @   Lorico  z banem dla diablo na CT, w której chciałem się wypowiedzieć i dołączyć demka ale już temat został ukryty/usunięty tak działa administracja jailbreak. Szybciej ukrywają posty niż naprawiają błędy na serwerze tacy właściciele to skarb. 

• +1 1
  • kekw 2
  • LOVE <3 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie