Ryawr 36 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Nick: xxx na forum, na serwerach gram pod nickiem: x Ranga z której rezygnujesz: Admin serwera JB Powód rezygnacji: Usuwanie/ukrywanie tematów na forum, załatwianie spraw banów prywanie przez co gracze nie wiedzą skąd ten i ten ma UB (na myśl przychodzi kolega właściciela/faworyzacja) Dawanie kilkukrotnie szansy dla jednej osoby, nawet nie pytając admina banującego o demka, o nic, wielokrotnie zdarzyło się że ktoś dostał ode mnie bana na CT a następnego dnia miał UB, a na forum brak tematu o UB (nie wiem po co te demka zbierałem jak i tak właściciele mają to w dupie i dają UB każdemu kto napisze do nich na PW) chodzi głownie o bany gdy jeszcze nie było możliwości napisania przyczyny bana. Serwer pod względem antycheata tez leży wykrywa tylko kilka czitów z czego bany są na 5 minut, wystarczający czas by pobrać se inne. Jeszcze nie dawno była propozycja od @ Lorico z banem dla diablo na CT, w której chciałem się wypowiedzieć i dołączyć demka ale już temat został ukryty/usunięty tak działa administracja jailbreak. Szybciej ukrywają posty niż naprawiają błędy na serwerze tacy właściciele to skarb. 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 491 Opublikowano 26 Listopada 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi