Piesy 132 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 (edytowane) Wzór Imię:Błażej Wiek:17 Nickname ( Przykład#1234):𝓟𝓲𝓮𝓼𝔂#8502 Poziom na serwerze:5 Dlaczego ty: mam chęć pomocy, umiem posługiwać się botami, zarządzać kanałami/rolami i zrozumiałem swoje błędy Czy pełniłeś już podobną role?: Właściciel, admin, moderator Znajomość regulaminu 0/10: 9 Edytowane 20 Listopada 2022 przez Piesy Poprawa wzoru Discord Sieciowy :) https://discord.gg/sxNK9nmyQF Serwerek jb :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefPanda 352 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 (edytowane) Jestem na nie. + Doświadczenie + Wiek +/- Byłeś już w administracji i miałeś wysoką rangę, raczej jak już masz taką rangę lub miałeś to trzeba trochę bardziej kontrolować to co się pisze. - Aktywność, ja siedzę bardzo dużo na discord i coś tam niby napiszesz od czasu do czasu, ale jak dla mnie jest to za mało. - Twoje zachowanie, Ja musiałem ci napisać i wytłumaczyć w którym momencie popełniasz błąd i to nie była jedna taka sytuacja, Oshee też zwracał ci uwagę o to jak się zachowujesz a dalej szedłeś w swoje. Edytowane 21 Listopada 2022 przez SzefPanda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Tuchel 826 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Jestem na TAK + doświadczenie + dystans do siebie i otoczenia + aktywność na chacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 313 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 na tak Byłeś już właścicielem tego serwera + Doswiadczenie +/- Chęci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 834 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Jestem na Nie +Doświadczenie +Wiek -aktywność -degrad -\+ Zachowanie Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 21 Listopada 2022 1337 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Podanie odrzucam z powodu twojej wcześniejszej degradacji + jeszcze wcześniej rezygnacji. Popraw zachowanie, aktywność i spróbuj za 14 dni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi