ZwYruŚ von Kasztan 331 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 KARTOTEKA - @ Olka Imię: Oliwia Nick: Olka Wiek: Prawie 17 Ranga: Miss - Jesieni 2022 Województwo: Podkarpackie Szkoła: Zawodówka Kierunek/Rozszerzenia: Cukiernik Osobowość: Mam parę Zainteresowania: Liga, forum, kotki Wymień swoje 3 negatywne cechy: Brak, bo jestem idealna. Wymień swoje 3 pozytywne cechy: Inteligencja, bogactwo dzięki karty kredytowej RIDE'a i śmieszkowatość Ostatnia czytana przez Ciebie książka: a bo ja pamiętam. ULUBIEŃCE: Ulubiony kolor: Czarny Ulubiony zapach: Benzyna Ulubione perfumy: Perfumy Twojego ojca Ulubione kwiaty: Róże, storczyki Ulubiona rasa psa/kota: Doberman/dachowce Ulubiona piosenka: Kukon - miss me Ulubione danie: Spaghetti Ulubiona marka samochodów: Obojętne, ważne by jeździło Ulubiony alkohol: Nie pije Ulubiona gra: Liga legend SZCZĘŚLIWA TRZYNASTKA: 1. Czego nigdy nie wybaczyłbyś ukochanej osobie? Kłamstwa, zdrady 2. Jaka piosenka sprawia, że płaczesz? Im yours 3. Na co wydajesz najwięcej pieniędzy? Na ciuchy lol 4. Gdzie widzisz siebie za 5 lat? Na wyspach Kanaryjskich 5. Czy kiedykolwiek złamałeś komuś serce? Pewnie tak 6. Co sprawia Ci przykrość? Nic 7. Masz obsesje na jakimś punkcie? Na punkcie jednego chłopaka 8. Opisz jak wyglądałaby idealna randka według ciebie? Granie w ligę legend 9. Co cię najbardziej odpycha w płci przeciwnej? Popisywanie się 10. Co na tą chwilę najbardziej Cię uszczęśliwia? Granie z Bartkiem w lige 11. Ilu masz prawdziwych przyjaciół? 2 12. Co cenisz w życiu najbardziej? Szczerość 13. Czy masz jakiś ulubiony cytat? Mam Z kim z forum...? Stworzyłbyś paczkę na lata? Nie powiem Zatańczyłbyś belgijkę? @ Hasbulla Magomedov Zaprosiłbyś na studniówkę? @ AssassineQxd Poćwiczyłbyś na siłowni? @ Huntaaru van Huntelaar Poleciałbyś w melanż? @ Huntaaru van Huntelaar @ Hasbulla Magomedov @ papież 2137 @ AssassineQxd Popełniłbyś przestępstwo? @ RIDE! , bo jest bogaty i ma dobrych adwokatów. Chętnie poszedłbyś na zakupy? @ Słabiutko. ツ Zostawiłbyś dziecko na wieczór? @ CwaniaK Wystartowałbyś w turnieju? @ Oro Koroner Jest ci ciężko się dogadać? @ Wahnsinn ~PODSUMOWANIE~ Takich rzeczy na temat @ Olka się nie spodziewaliście. 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 2 021 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Ciekawe informacje pozdrawiam 🤣🤣 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 To kiedy frela lecimy na siłke 1 1 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 4 godziny temu, ZwYruŚ von Kasztan napisał: Zostawiłbyś dziecko na wieczór? @ CwaniaK Najpierw jakieś ciało ukryć chce, teraz dziecko zostawiać na wieczór. Nie rób ze mnie niani do dziecka 4 godziny temu, ZwYruŚ von Kasztan napisał: Wymień swoje 3 pozytywne cechy: Inteligencja XD Jak zawsze dobra robota @ ZwYruŚ von Kasztan , plusik 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 No fajne to A ze mną @ Olka na melanż nie? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefPanda 352 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Bardzo spoko, dzięki za informacje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi