ZwYruŚ von Kasztan 331 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 @ ZwYruŚ von Kasztan - Redaktor @ ZDR - Gość Oto więc witam Was ja, na kolejnym wywiadzie przeprowadzanym przeze mnie. Dzisiaj zawitał prosto w me ramiona nasz Właściciel Zombie Mode'a @ ZDR . Cześć i dziękuję bardzo za znalezienie czasu. Cześć, nie ma problemu. Na początek zaczniemy standardowo, bo jak bym śmiał zadawać pytania jakiekolwiek nie wiedząc o Tobie nawet jak się nazywasz. Powiedz nam na początek jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz? Mam na imię Kacper, pochodzę z Lidzbarka Warmińskiego i mam 24 lata. Bardzo nam miło wszystkim w takim razie Cię poznać Kacprze. Czym się zajmujesz na co dzień? Pracujesz a może wciąż się uczysz? Na co dzień pracuje na dziale schilderij (lakiernia) a w wolnych chwilach przesiaduje na forum. Praca zajmuje znaczną część Twojego czasu? Czym się zajmujesz w wolnej chwili, bo powątpiewam trochę że forum to wszystko. Po za forum zajmuje się jeszcze serwerami jak wiadomo zombie modem i pracuje nad paintballem do tego pomagam pewnej osobie w stworzeniu cod moda który również prawdopodobnie pojawi się na forum Nie mówisz tego z bólem ani wyrzutem, czyli jak mniemam robisz to można powiedzieć z pasji i głębokiego zainteresowania. Cod mod w mojej ocenie fajnie by się sprawdził, ale musielibyśmy go ładnie rozkręcić. Co do zombie moda to jak dobrze pamiętam odkupiłeś go, prawda? Co Cię do tego natchnęło? Tak, robię to z pasji co do zombie moda to miałem go w planach odpalić przed paintballem ale nie miałby kto się nim zająć a z racji że zombie mod i tak zostałby sprzedany postanowiłem go odkupić aby pozostał na sieci. Wyrazy szacunku, odkupić serwer od kogoś by go nie stracić z sieci i żeby pozostał dla graczy. Jest to na pewno dobry gest. Pomińmy na razie tematy forum, bo co za dużo to nie zdrowo lecz na pewno do niego wrócimy. Powiedz nam jak zaczynasz dzień? Tradycyjnie, wstaję i pierwsze co idę do łazienki aby się ogarnąć następnie schodzę na dół robię sobie kawę jem śniadanie i zbieram się do pracy wyjątkiem jest niedziela wtedy włączam netflixa lub inny program vod i coś oglądam. Krótko mówiąc podchodzisz do każdego nowego dnia na spokojnie. Powiedz nam w czym się lubujesz jeśli chodzi o jedzenie? Masz może jakąś dietę lub po prostu co wolisz? Jem to na co mam ochotę, chociaż czasami dla zdrowia potrafię się od czegoś powstrzymać i zamiast kupić sobie jakiegoś fastfooda lub coś innego wolę wrócić do domu i zrobić sobie jakiś domowy obiad. To się nazywa wytrwałość, czasami ciężko się powstrzymać od tego co się chce zjeść najchętniej dla własnego zdrowia. Jesteś osobą aktywną fizyczną może jeśli starasz się zdrowo odżywiać czy bardziej robisz to dla własnego samopoczucia? Robię to dla własnego samopoczucia. Pozwól że się zapytam jeśli nie masz nic przeciwko. Mieszkasz sam czy masz może kogoś? Obecnie mieszkam sam. Chciałbym jeszcze raz przeprosić za wścibskość. Zmieniając temat na lżejszy, chciałbym się zapytać czy masz może jakieś marzenia? Na chwilę obecną wszystkie marzenia mi się spełniły chociaż jakby się zastanowić to marzy mi się aby kiedyś wrócić do Polski i aby nie było takich przypadków jak obecnie odnośnie mandatów i wszystkiego innego. Szczerze mówiąc zauważyłem już wcześniej że nie przebywasz w Polsce, ale nie było kiedy ani jak spytać. Jeśli chodzi już że przebywasz poza Polską, to czy obecna praca Ci odpowiada czy byś ją zmienił? Obecna praca mi jak najbardziej odpowiada. Ważne że Tobie pasuję praca, ale czy ona jest tą wymarzoną i jedyną to takie troszkę wątpliwości pozostają. Ale może zostawmy takie tematy i przejdźmy do bardziej ciekawszych. Jakie byłyby Twoje wymarzone wakacje i gdzie byś je spędził? Hmm, jakby się nad tym zastanowić to pojechałbym zwiedzić Irlandię. Tutaj mnie zaskoczyłeś bo również o tym kiedyś myślałem, piękne miejsce. Jeśli byś pojechał na Irlandię, to czy zabrałbyś kogoś ze sobą? Jeśli tak to kogo? Jeśli już miałbym kogoś zabierać to najpewniej zabrałbym ze sobą rodziców w celu podziękowania za wychowanie mnie. To się nazywa postawa godna brania przykładu. Naprawdę wręcz szlachetny czyn bym powiedział i nie jest to sarkazm z mojej strony, nie każdy by tak postąpił. Skoro wziąłbyś rodziców, czy masz jakieś rodzeństwo? Pytam ponieważ nie było żadnej wzmianki o nim. Tak, mam 4 braci i siostrę. Duża rodzina bym powiedział, dla odmiany powiem Ci że ja mam 4 siostry i 1 brata. Opisałbym Cię jako spokojną i rozważną osobę która wie czego chce. Powiedz co sprawia że jesteś szczęśliwy? Ucieczka od tego wszystkiego w własnym garażu gdzie jedyne ograniczenia to moja wyobraźnia lub gotówka gdy jednak wyobraźnia poniesie mnie trochę za daleko. Merytorycznie dobrane słowa, ale odniosłem wrażenie czytając to, że coś Cię trapi. Chciałbyś może powiedzieć nam o co chodzi? Jeśli oczywiście niema problemu z tym. Nic mnie nie trapi, po prostu staram się dobić pewnego targu i nie wiem czy wszystko pójdzie zgodnie z planem. W takim razie trzymam kciuki i na pewno nie tylko ja, niech Cię te ryzyko sowicie wynagrodzi. Póki jesteśmy na forum to wszyscy jedziemy na podobnym wózku. Jak zaczęły się Twoje przygody z serwerami? Zaczęło się to jakoś z 10 lat temu gdy odpaliłem swój pierwszy serwer aby pograć ze znajomymi, potem trafiłem na inne sieci aż w końcu odpaliłem swoją, lecz przez brak czasu zawsze zostały zamykane i jakoś na początku roku postanowiłem skończyć z CS ale czegoś mi brakowało, więc wróciłem. Akurat tak się złożyło że zostałem zaproszony na forum przez obecnego moderatora (@𝕄𝕚𝕤𝕥𝕣𝕫 𝕐𝕠𝕕𝕒 ) a następnie trafiła się okazja do odkupienia zombie moda i tak na chwilę obecną to wygląda. Przygoda zaczęła się dość typowo bym powiedział, ale niema tego złego co by na dobre nie wyszło, przesiadujesz teraz z nami, musimy podziękować mistrzowi Jedi, Mistrzowi Yodze. Miejmy nadzieję że wszystko ułoży się dobrze i serwerów będziemy mieć jak najwięcej i będą świetnie się prowadziły. Czy masz w planach stworzyć jeszcze inne serwery? Coś na miarę surfa itp. Na pewno powstanie teraz PB i pomagam w pracach przy codzie a potem się zobaczy co dalej z tego wyjdzie. Można by rzec że praca idzie pełną parą, takie osoby się ceni jak najbardziej. Powiedz, czy celujesz może wyżej? Dajmy np. administrator itp. Nie, moje stanowisko w 100% mi wystarczy nie mam czasu aby pełnić jakąś wyższą rolę i zajmować się jeszcze forum jedynie co to mogę coś pomóc Administracji jeśli będzie taka potrzeba. W pełni to rozumiem i szanuję, w sumie i tak robisz dużo dla forum. Życzę by Twój targ się udał, ale przejdźmy do innego tematu. Czy masz może jakieś zwierzaki? Mam psa i królika. Zwierzaki to super pomysł, umilają znacznie czas i nikt nie pociesza tak jak one. Masz może w planach jakąś większą inwestycje? Bazuje na poprzednich wypowiedziach. Tak, właśnie dobijam jednego targu ale na chwilę obecną nie będę pisał co to jest wybrane osoby już o tym wiedzą i na pewno będą wiedzieć o co chodzi. Nikt tutaj Cię nie zmusza by wyjawiać sekrety lub poufne informacje, ale miejmy nadzieję że ten targ się jak najbardziej uda i okaże opłacalny. Ale może dość już o forum, powiedz nam jakie masz plany na życie? Czy może jeszcze nie zaplanowałeś go aż tak daleko? Nie planuje nic na zapas z racji że nie wiadomo jak to wszystko się później potoczy. W sumie zgadzam się, sensowne podejście. Co myślisz o aktualnej sytuacji w Polsce? Czy zakończy się na dwóch przypadkowych rakietach? Na tych dwóch rakietach zakończy się na pewno ze strony Ukraińskiej z racji że to oni wystrzelili te rakiety ale jak będzie wyglądać sytuacja z Rosją to wszystko zależy od tego jak daleko pozwolą się im posunąć Rakiety ze strony Ukraińskiej były przypadkowe co prawda, ale i tak wzbudziły strach. Myślisz że Rosja wygra wojnę? Co prawda przegrywa ale pozory mogą mylić. Myślę że z obecną pomocą militarną ze strony reszty świata Ukraina powinna wygrać chyba że Rosja użyje broni atomowej którą tak często straszą wszystkie kraje Bomba atomowa to straszak ze strony Rosji, ale czy dłużej się nim okaże? Możemy snuć różne teorie. Ale przejdźmy do własnego kraju. Platforma obywatelska przegoniła PiS w głosowaniu, co sądzisz o tym? Nie ufam żadnej z tych partii, ale rozpisywał się nie będę bo wiem że temat polityki jest dla większości osób tematem drażniącym. Jestem tego samego zdania, ale jeśli platforma wygra to myślisz że jakie zmiany mogą nadejść? Raczej wątpię aby coś się zmieniło ale mam nadzieję że może będzie w miarę normalnie w Polsce o ile wcześniej PiS czegoś nie wymyśli aby nadal rządzić. Knowania i knowania, póki co to one rządzą Polską. Ale przyznam Ci rację i zakończę temat polityki. Kończąc powoli te żmudne pytania, zadam Ci ostatnie. Jak się odnajdujesz u nas? Zmieniłbym coś? Wszystko mi jak najbardziej odpowiada jedyne co bym zmienił to podejście adminów serwerów do niektórych graczy ale to nie ja nimi zarządzam i niestety nic z tym nie mogę zrobić. Każdy ma swoje podejście i nic na to nie poradzimy, a więc kończąc wywiad przejdziemy sobie jeszcze do "Co wolisz?" i "Z kim z forum?". Tak więc, Co wolisz? Dzień czy noc? Dzień Huczne imprezy czy ognisko lub domówka? Ognisko lub domówka Zdrowy posiłek czy fastfoody czasem? Zdrowy posiłek Leniuchowanie czy zdrowy tryb życia? Zdrowy tryb życia Napoje gazowane czy nie gazowane? Napoje gazowane No i teraz przejdziemy do ostatniego etapu wywiadu. Z kim z forum... Poszedłbyś na randkę? @ RIDE! z racji że jest pasjonatem motoryzacji więc mielibyśmy wspólne tematy a po za tym na OF wysyła mi swoje nudesy. Poszedłbyś na zakupy? Z @𝕄𝕚𝕤𝕥𝕣𝕫 𝕐𝕠𝕕𝕒 , znam go najdłużej i raczej bym nie zbankrutował. Poszedłbyś na imprezę? @ Huntaaru van Huntelaar . Wziął byś kredyt zaufania w postaci przekazania swojego sekretu? @𝕄𝕚𝕤𝕥𝕣𝕫 𝕐𝕠𝕕𝕒 . Poszedłbyś na studniówkę bądź jakąś luźną imprezę zapoznawczą? Hmm, jakby się nad tym zastanowić to z @ BoxdeL lub @ SzefPanda . Poszedłbyś napaść na bank? Z @ RIDE! ale moim autem i ja bym kierował. Poleciał byś na wakacje? Hmm, jakby się zastanowić to @ Huntaaru van Huntelaar on gadatliwy bo byłoby wesoło. Ugotowałbyś coś pysznego? Słabiutko ona widać lubi gotować. Nadszedł przykry czas, doszliśmy do samego końca wywiadu. Był z nami @ ZDR któremu bardzo dziękuję za znalezienie jak i poświęcenie swojego cennego czasu, mam nadzieje że Cię nie zanudziłem. Również dziękuję że mogłem coś szerzej powiedzieć o sobie i pozdrawiam. Dziękuję za uwagę, mam nadzieję że wywiad się spodobał. Chętnych do udzielenia wywiadów zapraszam do zapisywania się! 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 835 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Fajny wywiadzik oby tak dalej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Fajnie poznać Cię z innej strony Wdzięczny oraz pokorny. Co do imprezy to zapraszam do Chorzowa to wrócisz za tydzień Wywiadzik jak najbardziej sztosik +1 1 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefPanda 352 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Bardzo ładny wywiad, jestem miło zaskoczony. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Psychol Mrok ciemności 1 240 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zasłużony Psychol Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 1 godzinę temu, ZwYruŚ von Kasztan napisał: musimy podziękować mistrzowi Jedi, Mistrzowi Yodze Zakon Jedi jest po to by służyć społeczności 1 godzinę temu, ZwYruŚ von Kasztan napisał: Poszedłbyś na zakupy? Z @𝕄𝕚𝕤𝕥𝕣𝕫 𝕐𝕠𝕕𝕒 , znam go najdłużej i raczej bym nie zbankrutował. Spokojnie nie mam dużych wymagań 1 godzinę temu, ZwYruŚ von Kasztan napisał: Wziął byś kredyt zaufania w postaci przekazania swojego sekretu? @𝕄𝕚𝕤𝕥𝕣𝕫 𝕐𝕠𝕕𝕒 . Przez ten pewien czas nauczyłem się, że co pw zostaje pw i dobrze wiesz o tym Co do samego wywiadu "+" za pracę. Jedynie ten granatowy słabo czytelny jest :) Przez ZwYruŚ von Kasztan, 20 Listopada 2022 Granatowy ponieważ staram się dobierać odpowiednio pod rangę użytkownika, ale skoryguje to następnym razem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 834 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Zajebiaszczy wywiad Dużo ciekawych informacji i estetyka w 100% wykonana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Troll 899 Opublikowano 21 Listopada 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Gut 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 834 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi