Oras 1 989 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) Twój Nick: Oro Koroner Nick Oskarżonego: opur Powód: Admin nie przestrzega regulaminu, a dostając admina + wchodząc na serwer "akceptuje" się regulamin. Data: 18/11/2022 - Od godziny 20:58 do 21:40 Dowód: Nie mam nic do tego admina, ale no szanujmy się Gracze patrzą na to, że skoro admin może to oni też, a potem jest wielkie wylewanie gorzkich żali na U@, że czemu nie banujemy. HLTV 20:58-21:19 https://megawrzuta.pl/download/3ab933703843811aeb98a92abbce166c.html 7:21:62 9:28:42 14:25:15 15:26:09 18:05:40 HLTV 21:19-21:40 https://megawrzuta.pl/download/fcdfc01b34b7cbb33940e36378150861.html 8:47:85 11:48:09 12:52:15 17:35:45 18:44:27 W czasie gry dwa razy pisałem na y@@ Zakaz rozpędzania się na ducku. Admin nic sobie z tego nie robił. Napisałem na U@, że jeszcze raz to zrobi dostanie bana, po czym dostałem odpowiedz „a no zrobię”. Głupio by wyglądało że „admin” banuje admina, więc postanowiłem napisać skargę, a co zrobią z tym opiekuni/jaki ban dadzą, to już zostawiam im. Jak to wygląda? Filmik instruktażowy daję niżej. Admin powinien przestrzegać regulaminu. DoubleDuck - Po wybiciu się w górę a przy lądowaniu spamowaniu używa klawiszy (duck+ctrl) - po prostu "pali rolkę”, co jest zabronione. Dzięki temu uzyskuje większą prędkość, czym jest szybszy od CT-eków na longu/przy anarchii. To nie jest pierwszy raz, kiedy to robi. To graczy admini mają banować za to, a admin sam to robi? Na serwerze jest Całkowity zakaz Rozpędzania się na Duckach [ Wszystkich sposobów z użyciem +duck ] Rozpędzanie się na duckach (Wszystkich sposobów z użyciem +duck)[12h, 1dzień, tydzień, perm] @ Opiekun Serwera 1.6 [DD2] @ RIDE! /// Najlepiej napisać że ktoś się przypierdala, bo nie możesz sobie robić swojego DD 🤔 /// Co ma tu teraz do rzeczy, że ledwo wychodzę na +? Czasami lepiej, czasami gorzej idzie. Edytowane 18 Listopada 2022 przez Oro Koroner 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn; 276 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 to mnie też możecie ukarać bo sam tak robię i jakoś nikt mi uwagi nie zwraca tylko ty jedyny masz gorzkie żale na każdego który tak zrobi Przez CwaniaK, 19 Listopada 2022 Odpowiedź nie na temat skargi. Ostrzeżenie słowne Edytowane 19 Listopada 2022 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 384 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) Nie masz nic a cały czas się do mnie przypierdalasz nawet jak gramy do jednej bramki. Nie chcę mi się już nawet na to patrzeć i kontrować tego. Ledwo wychodzisz na + I jeszcze cały czas szczekasz. Róbcie co chcecie wyjebane już mam. A jak mam się do tego odnieść to rano to zrobię bo nie chce mi się tego oglądać na telefonie. @ BoxdeL daj 1h Dobra jestem dostępny już to odpowiem, ogólnie tak jak osoby niżej napisały w sumie napisały to co ja chciałem napisać. Wszyscy to robią, każdy robi double duck bo podwójnym skoku bo taki jest nawyk, tego się nie zmieni. Ja też nie zmienię swojego stylu gry przez to że szanowny ACT ORO KORONER płaczę że to robię. W gwoli ścisłości to nawet nie zwiększa speeda ani go nie utrzymuję więc nie kwalifikuje się to pod gs/sgs/gsj więc skarga tak na prawdę jest useless czyli z kategorii przypierdolę się bo czemu nie. ( Dodam jeszcze że double duck pomaga wytracić prędkość przy tym nie niszcząc jakby to dobrze nazwać sposobu przemieszczania się z dwoma skokami. ) Traktuję ją już osobiście bo od kiedy zacząłem starać się o admina to cały czas ma do mnie jakiś problem. Pozdrawiam Kawulson 1337, duży kinol oporowy aka ogur, opur. @ BoxdeL Edytowane 19 Listopada 2022 przez opur psycha siada 1 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 900 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) 4 godziny temu, love.dll napisał: to mnie też możecie ukarać bo sam tak robię i jakoś nikt mi uwagi nie zwraca tylko ty jedyny masz gorzkie żale na każdego który tak zrobi Też tak robie i nikt się nie przypierdziela za niedługo to wy o byle gowno skargi będziecie pisać Ale także dobrze napisał @ Monster każdy ponosi lub poniesie konsekwencje Edytowane 19 Listopada 2022 przez Troll Przez CwaniaK, 19 Listopada 2022 Odpowiedź nie na temat skargi. Ostrzeżenie słowne. 3 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 20 minut temu, opur napisał: Nie masz nic a cały czas się do mnie przypierdalasz nawet jak gramy do jednej bramki. Nie chcę mi się już nawet na to patrzeć i kontrować tego. Ledwo wychodzisz na + I jeszcze cały czas szczekasz. Róbcie co chcecie wyjebane już mam. A jak mam się do tego odnieść to rano to zrobię bo nie chce mi się tego oglądać na telefonie. Wypowiem się jako właściciel serwera dd2#2 i jako właściciel mam pod sobą adminów i wiem jak to z nimi jest lecz regulamin napisany został przez właściciela serwera i obowiązuje każdego ; - gracza - administracje - opiekuna - właściciela w innym przypadku byłby bałagan na serwerze gdyż do czegoś on służy takie same zasady obowiązują na foru jest regulamin i trzeba go przestrzegać dotyczy tak samo; - użytkownika - administracje - właściciela czy osoby posiadające rangę jeżeli ktoś łamie regulamin dostaje karę na forum tak samo działa to na serwerze. nie przestrzeganie regulaminu obowiązuje się z taryfikatorem kar które zostały nadane przez właściciela serwera i trzeba to zrozumieć właściciel ma prawo do zmiany regulaminu w każdym momencie nie przeczytanie regulaminu również nie zwalnia z jego przestrzegania na serwerze tak jest i tak było odkąd ja pamietam. pozdrawiam @ Monster Przez CwaniaK, 19 Listopada 2022 3.20 Zakazuje się wypowiadania w skargach przez osoby, które nie zostaną o to poproszone. Ostrzeżenie słowne 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 181 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 (edytowane) robie to samo i do mnie pretensji tez brak. @ Oro Koroner wyczuwasz jakąs konkurencje czy jak to wygląda? do kazdego sie przypierdalasz o nic tak szczerze, bo każdy Cie bije na duscie i trzeba oponentów wyjebac? Gdyby tak nie było, lub sam byś potrafił używać ducka to byś nie płakał, jestes atc, zajmuj sie swoją robotą, a nie placzesz. // double duck to jest dla Ciebie zwinne paluszki uzywanie scrolla? XDD kucaj dalej na ctrl bo mnie to smieszy, plejer sie znalazl. Plus dales filmik w ktorym jakis nieudolny gracz to robi, wiec jednak nie wiesz jak to wyglada, mozemy Ci pokazac co to jest rozpedzanie sie na ducku, bo dla Ciebie po 2x jump plus strefy kończąc nakurwianiem ducka, to zrobisz tak chujowo nawet na CTRL moj drogi... Edytowane 19 Listopada 2022 przez sitmanek. Przez CwaniaK, 19 Listopada 2022 Odpowiedź nie na temat, staraj się zastępować przekleństwa łagodniejszymi słowami lub cenzuruj. Ostrzeżenie słowne. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Temat zamykam, kłótnia/rozmowa idzie w złym kierunku. @ Właściciel Serwera 1.6 [DD2] @ Opiekun Serwera 1.6 [DD2] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi