Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad z Olka

ZwYruŚ von Kasztan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.1841f00c237bc0c05b82d841539354fb.png

image.png.e0d15ff3caa07fa8bf68acb976abaae8.png

@ ZwYruŚ von Kasztan  - Redaktor

@ Olka  - Gość

image.png.6bd9874c4b11c82e58a2fef537992534.png

Witam wszystkich w kolejnym wywiadzie, dzisiaj na celowniku mamy naszego brzdąca małego @ Olka , dziękuję za zgłoszenie się do wywiadu i mam nadzieję że się nie zawiedziesz.

Heej, dzięki za danie mi szansy  wystąpienia w nim, też mam nadzieję że nie będzie tak źle ;p

Na sam początek prostą lecz również oczywistą rzeczą wypadałoby się przedstawić, więc powiem nam o sobie parę rzeczy, takich jak... Jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz i czym się zajmujesz?

A więc tak, mam na imię Olivia, posiadam prawie 17 wiosen, pochodzę z województwa podkarpackiego, ale dokładnego miasta wam nie zdradzę. Interesuje się tatuażami, graniem w ligę oraz cukiernictwem.

Młoda ale jakże tajemnicza już. Cukiernictwo, smaczna i dobra rzecz.  Co do Twoich zainteresowań, skoro się interesujesz tatuażami to czy posiadasz już jakieś czy masz dopiero w planach i dlaczego?

Taak, posiadam 4 tatuaże w różnych miejscach ciała. Pierwszy zrobił mi własny tata rok temu jest to aniołek na chmurce na łokciem, drugi zrobiłam 2 miesiące temu jest to motyl na około 11cm z ogniami. Dwa następne zrobiłam sobie sama serduszko na ręce i ogień na kostce.
Dlaczego? Tata zaraził mnie tą piękną pasja która naprawdę traktuje poważnie, czekam aż tata wróci i zacznie mnie uczyć obsługiwania maszynki i szkicowania.

Posiadanie pasji to moim zdaniem ważna w życiu rzecz, a z tego co widzę to na dodatek Twój tata przekazał Ci swoją pasję. Skoro masz piękną jak i szczególnie ważną dla Ciebie pasję to powiedz mi jakie jest Twoje najskrytsze marzenie, co byś chciała najbardziej?

Szczerze mówiąc, sama ostatnio myślałam jakie ja mogę mieć marzenia, ale wydaje mi się że jedynym marzeniem jakie mam to po prostu żyć w spokoju i tyle, nie mam marzeń żyje spontanicznie z dnia na dzień.

Posiadanie marzeń kształtuje człowieka, a kształtuje m.in. w wytrwałości i dążeniu do upragnionego celu który chce się osiągnąć, więc proponuje znaleźć jakieś marzenie bo z pewnością czegoś od życia chcesz. Powiedz, co porabiasz w wolnym czasie?

Cóż w wolnym czasie w szczególności gram w ligunie która zaraził mnie @ petuwertomarka i staram się grać w nią kiedy tylko mogę, pomagam mamie w domu, uczę się robić tatuaży :D, ogólnie wiele różnych rzeczy które bym tutaj wymieniała z godzinę.

Jeśli ktoś zaraził Cię czymś co sprawia Ci frajdę i cieszy to bardzo dobrze, więcej takich osób potrzeba na świecie. Mamie zawsze trzeba pomagać, ale z tego co widzę to nie lenisz się ani nie obijasz. Powiedz, jakie są Twoje ulubione potrawy? Co jesz najczęściej np. przed i po szkole jak wrócisz?

Ogólnie jestem osobą która je baaardzo mało, w ciągu dnia zjem maksymalnie dwa trzy posiłki, lecz ulubione potrawy to : spaghetti, kurczak z sosem serowym, owsianki, omlety, krewetki oraz sushi! :loveit:

Widzę że masz bogaty wachlarz jeśli chodzi o różne smaki, osobiście uwielbiam sushi. Czy ktoś je mało czy dużo to zależy on niego samego i organizmu ile da radę przyjąć kalorii. A czy jest jakaś potrawa której nigdy nie jadłaś a bardzo byś chciała?

Spróbowałam już chyba kaaażdej potrawy jaka była możliwa ze względu że często podróżowałam, lecz bardzo bym chciała znowu skosztować Poutine.

image.jpeg.769ea1e7d0a08def63564a3a16313859.jpeg

O ile mnie pamięć nie myli @ Huntaaru van Huntelaar marzy o tym by również spróbować Poutine. Mówisz że często podróżowałaś, a mogłabyś powiedzieć w jakie miejsca dokładnie oraz czy jest miejsce w którym nie byłaś a chciałabyś je odwiedzić?

W swoim życiu zwiedziłam parę państw i ich miast : Francja, Szwajcaria, Szwecja, Anglia, Słowacja oraz Niemcy. Bardzo chciałabym zwiedzić La są już plany na przyszłe wakacje tam się wybrać z rodziną, aczkolwiek nie wiem czy na pewno to wypali gdyż troszkę się tam leci samolotem a wątpię żeby młodsza siostra wytrzymała tyle godzin w samolocie.

image.jpeg.6ca9262c92b6c5bd7eb45bb7c8afe415.jpeg

Zwiedziłaś bardzo dużo, naprawdę dużo i masz chęci by zwiedzać więcej, to godne podziwu. Skoro o młodszej siostrze, powiedz mi czy posiadasz więcej rodzeństwa, czy tylko siostrę młodszą? 

Oczywiście, posiadam dwóch braci i dwie siostry łącznie z nią.

Rodzeństwo wspaniała rzecz, lecz mam nadzieję że nie dokuczają Ci ani Ty im. Skoro o rodzeństwie mowa, czy posiadasz jakieś zwierzątka?

Spokojnie mam dobre stosunki z rodzeństwem :3 Oj byczku posiadam 3 psy, 3 koty, królika i jedną kurę.

image.jpeg.3b8084ac5ed88ccebca8e93ab3bc5885.jpegimage.jpeg.9e61aba431730407f4ab614343965e71.jpeg

Powiedziałbym że mini zoo wręcz masz a nie parę zwierzątek, ale jak to się mówi, im więcej tym lepiej. Posiadasz dużo rodzeństwa które na pewno czasem utrudnia siedzenie w domu czy na dworze, albo jak podałaś przykład że będzie problem z lotem, ale trzeba to zrozumieć. Skoro o locie mowa to czy nie chciałabyś się przeprowadzić za granicę skoro tak dużo zwiedzasz świata?

Spokojnie jeszcze plany na La nie są skreślone. Tak kończę 18 lat i lecę za granicę a dokładnie do Niemiec.

Oby plan wypalił na lot do LA, widzę że plany na na dłuższą metę są również gotowe. Teraz zamieńmy słówko na inny temat. Myślisz że dużo by mogło się zmienić gdyby PiS stracił całkowicie władze?

Nie angażuje się w politykę, aczkolwiek PiS bardzo zniszczył i niszczy Polskę, sama inflacja pokazuje co robią z naszym narodem xD. Dlatego też mam nadzieję że nie wygrają wybór i ludzie nie zagłosują na nich.

Odnośnie wyborów mogę powiedzieć że PiS nie jest na prowadzeniu, a platforma obywatelska. Jakbyś sprawowała władze, co byś zmieniła?

Za trudne pytania zadajesz haha, kurczę no nie wiem na pewno bym zmieniła te ceny w sklepach XD

Dobrze, więc zmienię kierunek w jakim idę i zamknę temat polityki, ale widzę że na pewno kierowała byś się dobrem ludzi. W takim razie powiedz mi kiedy czuła byś się naprawdę spełniona?

Tak szczerze to czułabym się spełniona gdyby ludzie nie byli dwulicowi i fałszywi. Nie oceniali ludzi po okładce lub po plotkach.

W zupełności się tutaj z Tobą zgadzam, takie plotkowanie i fałszerstwo potrafią nie raz doprowadzić do tragedii. Powróćmy na wygodniejsze tematy. Widzę że prześladujesz często na forum, powiedz skąd się wzięłaś u nas.

Czekałam na to pytanie, w sumie znalazłam się na forum na spontanie było to prawie dwa miesiące temu kupiłam nowego kompa i weszłam w pierwszy lepszy serwer na CS'ie, było to właśnie to cudowne forum z mniej cudownymi osobami. Bardzo polubiłam forum w samo sobie i poznałam naprawdę bardzo cudownych ludzi.

Znalazłaś swoje światełko w tunelu, prawda? Ludzie potrafią tak cieszyć jak i ranić. Ale dobrze że akurat to było te forum. Widzę że masz rangę miss, a wcześniej byłaś redaktorem. Pytanie brzmi, czy zamierzasz wrócić na posadę redaktora?

Oczywiście że zamierzam, aczkolwiek jest to aktualnie nie możliwe, trzymam się  nadziei że kiedyś się to zmieni.

W takim razie liczymy wszyscy na Twój powrót. Aczkolwiek zastanawiam się nad jednym, czy nie myślałaś nad czymś więcej kiedyś niż redaktor, czy to jest wszystko co chciałabyś mieć?

Tak, nie jara mnie nic innego żadne grafiki, typer czy admin. Lubię rzeczy takiego typu które wykonuje się w redakcji i nie mam w planach mieć nic innego. ( Chyba że ride da mi awans na właściciela :KEKW:)

To tutaj się zgadzamy że redakcja to całe nasze życie, aczkolwiek ostrzegam bo potrafi to uzależnić jak i nabawić pedantyzmu. Masz plany i postanowienia, siedzisz tutaj już jakiś czas więc na pewno są osoby które uwielbiasz jak i te których nienawidzisz, prawda? Powiedz mi z kim lubisz spędzać czas a kogo nie lubisz.

Oczywiście że na pierwszym miejscu w osobach które lubię jest @ petuwertomarka , cuuudowny człowiek który ma nerwy ze stali hahah i bardzo go cenie i darze szczerym przyjacielskim uczuciem, ogólnie lubię każdego i nie mam nic do żadnej osoby, chociaż wiem że niektórzy z was myślą że mam do was jakiś problem :c, po prostu nie rozumiecie mojego poczucia humoru misie. Jeśli miałabym być szczera jedyną osobą której nie lubię jest to Sebastian który odszedł z forum, aczkolwiek nawet nie pamiętam jego nicku na forum XD

Nie każdy potrafi mieć te samo poczucie humoru co Ty ani go rozumieć, ale moim zdaniem każdy musi mieć duży dystans, a w szczególności do siebie. Ale nie martw się, wszystko jest dobrze. Będziemy zbliżać się powolutku do końca, a więc jako ostatnie pytanie przed szybkimi odpowiedziami będzie coś nietypowego aczkolwiek w moim odczuciu idealnie się nada na końcowe pytanie. Powiedz czy jest rzecz której życiu żałujesz, ale tak najbardziej?

Rzecz której najbardziej w życiu żałuję? W sumie podjęcia parunastu złych decyzji w moim życiu przez które zawiodłam własnych rodziców i znajomych, aczkolwiek każdy popełnia błędy a później się na nich uczy.

image.gif.3d527a5bf60a685bb38d560d1a5cb3a6.gif

Przejdziemy teraz do tzw. szybkich strzałów...

Co wolisz...

Psy czy koty?

Kotki^^

Dzień czy noc?

Noc^^

Leniuchowanie czasem czy chwila treningu?

Chwila treningu^^

Zdrowe odżywianie czy fast-food?

Zdrowe odżywianie

Ognisko itp. czy imprezy w klubach?

Ognisko

image.gif.6ba83a9df116f2e00c5b1db4f9b6423d.gif

Z kim z forum...

Poszłabyś na imprezę?

@ petuwertomarka  @   jeden wielki syf  @ Huntaaru van Huntelaar  @ Oro Koroner

Poszłabyś na wspólne zakupy?

@ Słabiutko. ツ

Poszłabyś na randkę?

@ AssassineQxd

Poszłabyś ukryć ciało?

@  CwaniaK

Poszłabyś do pracy?

Z nikim bez przesady ja pracować nie będę.

image.gif.f8b69ff833ff912372e226b249d35415.gif

Na sam koniec tego wspaniałego wywiadu chciałbym podziękować @ Olka  za poświecenie swojego czasu i mam nadzieję że nie było tak źle.

Również dziękuję za te zmarnowane 3 godziny :KEKW:. A tak naprawdę to też dziękuję, mam nadzieję że wywiad się ludziom spodoba.

image.gif.b68eaae07a3a13e98c0f5a633d38a250.gif

image.png.c438b29233cad103a99c9650de3e70c9.png

Dziękuję za uwagę, mam nadzieję że wywiad się spodobał!

Chętnych do udzielenia wywiadów zapraszam do zapisywania się!

image.png.2e378534216f0532300d5e98067e01d6.png

• Lubie to ! 3
  • LOVE <3 3
  • Mistrzostwo 1

Bez nazwy-1.png

•   ZwYruŚ von Kasztan promuje ten temat
6 godzin temu, ZwYruŚ von Kasztan napisał:

Poszłabyś ukryć ciało?

@  CwaniaK

XDDD jak ty jeszcze cielakiem w stadzie jesteś, co ty chcesz ukrywać? Muchy byś nie ukryła, nie wciągaj mnie w to XD 

6 godzin temu, ZwYruŚ von Kasztan napisał:

posiadam prawie 17 wiosen,

heheheh, pozdrawiam :3913-pepe-mexican:

• kekw 3

IMG_3591.gif

2 godziny temu, CwaniaK napisał:

XDDD jak ty jeszcze cielakiem w stadzie jesteś, co ty chcesz ukrywać? Muchy byś nie ukryła, nie wciągaj mnie w to XD 

heheheh, pozdrawiam :3913-pepe-mexican:

Ty jesteś psychopata

• LOVE <3 1

image.png.6d796f8c6213408aaf33f041a8cc63bc.png

Jest tu masa błędów związanych z interpunkcją, które się wręcz rzucają w oczy. Jeśli przymrużyć oko lub najlepiej dwa na interpunkcje to pracę przyjemnie się czytało. 

• kekw 1
  • LOVE <3 1

Screenshot_20240808_133038_Chrome.jpg.acf54556ae94b833cdbff77947d3fc39.jpg

•   ZwYruŚ von Kasztan przestał(a) promować temat
  •   ZwYruŚ von Kasztan zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie