ZwYruŚ von Kasztan 331 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Dzisiejsza ciekawostka będzie opierała się na małych kapucynkach. Zacznijmy od tego że średnio taka kapucynka żyje od 15 do 25 lat. Te małpki są bardzo miłe i przyjaźnie nastawione do ludzi. Można udomowić taką małpkę bez dużego problemu, ponieważ małpka je w większości to samo co człowiek czyt. kanapeczkę jakąś, truskawkę itp. Aczkolwiek trzeba pamiętać o tym że tak jak będziesz traktować tą małpkę to tak ta małpka będzie traktować Ciebie, kapucynki potrafią nawet w 100% odwzorować charakter swojego właściciela, co nie zmienia faktu że do własnego właściciela są nastawione wręcz bratersko że tak to ujmę, zaś do obcych są stosunkowo nie ufne i potrafią być agresywne. Kapucynki lubią też robić psikusy, jest to ich m.in. sposób na nudę, potrafią wziąć coś sobie i przywłaszczyć, mogą nawet ubierać się w nasze niektóre rzeczy lub nawet i próbować korzystać z telefonów czy komputerów. Te małpki potrafią wręcz błyskawicznie przystosować się do nowego środowiska. Krótkie lecz mam nadzieje że się ciekawostka spodobała, inspirowałem się artykułem lecz nie które rzeczy były czysto z głowy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 834 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Ciekawe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 833 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Fajne, chciałbym taką na chacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi