Wieczorek44 41 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Twój Nick: @ Wieczorek44 Nick Oskarżonego: @ sitmanek. Powód: Nie stosowanie się do taryfikatora banów Data: teraz Dowód: http://psychobans.pl/amxbans/search.php "3.3 Rozpędzanie się na duckach (SGS/GS/GSJ/BGS/ ITP)[12h, 1dzień, tydzień, perm]" Tak tylko dodam, że jest to mój pierwszy ban za gsj/sgs itp więc nie wiem czemu 1 dzien 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 (edytowane) Wieczorek, szanujmy się. Nie dość, że wchodzisz i robisz to celowo po - kilku upomnieniach. Będąc adminem u nas dobrze wiedziałeś co z czym się je, nie ukrywałeś się a nawet Cię to smieszylo, że sobie latasz - ' bo lubisz ' . Ban zostaje. Edytowane 16 Listopada 2022 przez Słabiutko. ツ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 181 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Wybrałem dzień, bo nadużywałeś tego ladnie, jezeli tak znasz regullamin i taryfikator, to dlaczego w ogole tego uzywales? 12h dluzej, moze Cie nauczy przestrzegać regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 17 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Pozwole się wtracić, dlaczego zmieniacie taryfikator banów? co znaczy NADUŻYWAL skoro NADUŻYWAŁ to dlacezog PO PIERWSZE próbie nie został ZBANOWANY na 12h według TARYFIKATORA tylko godzicie sie na latanie a nastepnie dajecie bana na 24H a nie na 12? Ban powinien zostać skrócony do 12h a @ sitmanek. dostaje 1 ostrzezenie @ Słabiutko. ツ jako opiekun serwera powinnać być bardziej obiektywna. @ Wieczorek44 przepraszam za zaistniały kwas i prosze o nierozpędzanie sie na mapie. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 17 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi