GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 (edytowane) Przed lądowaniem kapitan samolotu włącza mikrofon i zwraca się do pasażerów: - Szanowni państwo, proszę o zapięcie pasów. I o założenie pampersów. xDDD ********************************************************************************* Dwaj przyjaciele piją piwo, rozmawiają o życiu Czesiu, mam dla ciebie dwie wiadomośći: dobrą i złą. Zacznij od złej. Nasze żony tak sie zaprzyjazni ly, że stały się lesbijkami. O kurde ! A ta dobra wiadomość? Coraz bardziej mi sie podobasz, Czesławku XDDD ********************************************************************************** APTEKA Ma pan jakiś dobry środek na porost włosów? Mam Naprawde dobry? Prosze pana, rewelacyjny! Widzi pan wąsacza przy tamtej kasie? Tak? To moja żona, próbowała tubke odkręcić zębami. xDDDDD Edytowane 16 Listopada 2022 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi