Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ZwYruŚ von Kasztan 331 Opublikowano 13 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) Witam Was serdecznie w kolejnym wywiadzie, dzisiejszą uczestniczką będzie @ Słabiutko. ツ @ ZwYruŚ von Kasztan - Redaktor @ Słabiutko. ツ - Gość Witam Was w kolejnym jakże to interesującym wywiadzie, dzisiaj ze mną jest najlepsza opiekunka naszego słynnego de_kurz2. Dziękuje za zgłoszenie się do wywiadu Aniu. Witam. Nie było chętnych to pomyślałam, że mogę spróbować ja! Zawsze to ja tworzyłam wywiady - rolę musiały się odwrócić. Na każdego kiedyś przyjdzie czas, nie mniej nie więcej teraz to Ty odpowiadasz na pytania, cóż za ironia. Zacznijmy na początek tak jak zawsze. Ile masz lat, skąd jesteś i czym się zajmujesz na co dzień? Chętnie po odpowiadam. Mam 26 lat, mieszkam aktualnie w Radomiu / województwo Mazowieckie. Na co dzień pracuje w "tytoniówce", po pracy zajmuje się synkiem, wieczorami zazwyczaj gram w CS'ka. Sądząc po Twojej odpowiedzi wnioskuje że do szczęścia nic więcej Ci nie potrzeba, można powiedzieć że uśmiech sam się na twarzy pojawia czytając Twoją wypowiedź. Powiedz nam czy to wszystko czego pragniesz, czy może marzysz też o czymś odległym, czymś dzięki czemu poczułabyś się spełniona już na zawsze? Powiem tak, Szymon to takie moje oczko w głowie - daje wszystko co najlepsze mimo, że daje popalić. Jeżeli chodzi o całokształt to nie jest do końca wszystko, chciałoby się mieć też osobę ' w swoim wieku ' by móc porozmawiać, wyjść na spacer, na drineczka, czy też po prostu się ponudzić. Ale na ten moment to jak wygląda moje życie, mi odpowiada - oprócz pracy Można rzec że prawdziwa miłość ponad wszystko, prawda? Cieszę się że jest więcej osób które tak myślą. Praca pracą, nie tylko tym człowiek żyje, powiedz gdzie chciałabyś wyjechać albo polecieć, jakie jest Twoje marzenie? Najlepsza miłość, to miłość dziecka i Mamy. Chciałabym kiedyś pojechać na Malediwy! Boże, to jest takie piękne miejsce, albo Bora Bora. Piękne miejsca - kiedyś spełnię swoje marzenia poza tym chce być wszędzie tam, gdzie mój syn chce być. Jeśli On jest szczęśliwy, to ja również jestem! Nie spodziewałem się tak pięknej odpowiedzi szczerze Ci się przyznam, udowadniasz mi powoli że nie mam serca z kamienia jeszcze, synek będzie z pewnością szczęśliwy i proszę go od nas wszystkich pozdrowić. Piękne odpowiedzi, ale czy potrawy które gotujesz wychodzą równie pięknie? Szymuś również pozdrawia wszystkich! Hmm, jeśli chodzi o potrawy. Wydaje mi się, że potrafię zrobić coś pysznego, coś z niczego. Potrafię doprawić jedzonko tak, by było smaczne. Od 16 roku życia praktycznie gotuje sama, troszkę nauczyła mama, troszkę babcia. Jak się zaczyna mieć 'własne życie' swój dom, swoją rodzinę to wiadome, że trzeba wziąć się za siebie i dać z siebie 1000%. Mi moje obiadki smakują, Szymon również nie narzeka. Pochwalę się również, że jak wprowadziłam się do Radomia to lepiłam 500 pierogów na zamówienie - tak im posmakowały. Taką mamę mieć to marzenie bym powiedział, potrafi zrobić wszystko Widzę że jesteś ciągle pozytywnie nastawiona. Jeśli są jakieś rzeczy w które potrafisz zwątpić to co by to było? Staram się ciągle patrzeć na wszystko pozytywnie lecz wiadomo, że nie zawsze wszystko wyjdzie tak jakbyśmy chcieli. Hmm, zwątpić mogę jedynie w siebie Najgorzej jest właśnie wątpić w siebie... Grunt to nigdy się nie poddawać. Dobrze, zadajmy pytania teraz które nie są z Tobą związane. Co myślisz o inflacji i ogółem o aktualnych cenach? Jak widać, nie poddaje się! Nadal tu jestem. Ceny w tych sklepach rozeszły samych siebie, jednak to było wiadome, że pójdzie wszystko w górę. Nie jestem fanem oglądania telewizji, słuchania radia - nie wiem co się dzieje w świecie na tyle, by móc dużo o tym powiedzieć. To co mi mówią inni, tyle wiem Co mamy z tym zrobić? Nic nie możemy, musimy przywyknąć do tego, że jesteśmy tylko marionetkami i musimy robić tak, jak Oni chcą. Osobiście widziałem że platforma obywatelska prześcignęła już PiS w głosowaniu, co się stanie potem? Bądźmy szczery, kiedyś na początku tego wszystkiego było znacznie gorzej i drożej... Skoro o cenach, jesteś osobą rozrzutną czy raczej oszczędną? Wyeeb*** nas wszystkich.. Kiedyś na pewno było gorzej i drożej... Musimy jakoś to przeżyć. Po wyprowadzce staram się oszczędzać jeśli tylko mogę. Jeśli chodzi o mnie, to nie wydaje dużo na siebie, jeśli chodzi o Synka to nie oszczędzam, należy mu się wszystko. Musimy być dobrej myśli że szybko się te ceny uregulują. Na synka się nie oszczędza co? Choć nie wiem jak to jest, to rozumiem że jak kogoś kochasz i jest dla Ciebie wszystkim to nie ograniczasz nic tej osobie. Zejdźmy może z tematu rodziny. Uprawiasz jakiś sport może? Albo oglądasz? Nie chcę na nim oszczędzać, tylko dlatego, że chce żeby miał więcej niż miałam ja Ohh ja i sport chciałabym xD jestem takim leniem, że to szok XD oglądać to raczej też nie, nie jestem fanką sportu. Przed Szymonem interesowałam się siatkówka i ręczna, z czasem rzeczy mniej ważne poszły w odstawkę i przyszły ważniejsze rzeczy. Tak jak mówiłem, najlepsza mama pod słońcem Poleniuchować każdy może, a zwłaszcza gdy ma się malucha. Jako iż zbliżamy się powoli do końca to teraz czas na trochę gierek. W co lubisz grać najbardziej? Dziękuję za takie słowa. Już nie malucha, a mężczyznę Najczęściej gram w CS'a / Stumble Guys / grałam tez troszkę w Lola ale botem w tym jestem xD poza lapkiem, na telefonie lubię napierdzielać w chińczyka, zawsze rano przy kawce Widzę że jest komplet, League od Legends i Counter Strike. A skoro o CS'ie mowa to powiedz nam w jaki sposób trafiłaś na sieć? Hmm, petuwertomarka mnie zaprosił. Na początku się wahałam żeby tu przyjść, ale stwierdziłam czemu nie, spróbować mogę. I tak sobie tu siedzę To musimy mu podziękować za zaproszenie takiej wspaniałej osóbki. Skoro sobie tutaj tak siedzisz i przesiadujesz to pewnie rozmawiasz z wszystkimi, więc powiedz z kim masz najlepsze relacje a z kim najgorsze? Może nie do końca ze wszystkimi. Aczkolwiek mam osoby, które polubiłam od samego początku. @ Huntaaru van Huntelaar - boże ta osoba to jest po prostu sztos XD nie dość że denerwuje to jeszcze rozśmiesza xD coś ma w sobie że nie da się Go nie lubić. xD @𝕄𝕚𝕤𝕥𝕣𝕫 𝕐𝕠𝕕𝕒, @ CwaniaK , @ Oro Koroner . A jeśli chodzi o tska to : @ SPECNAZ. , @ POLKES , @ TheBoom , @ Maniek , nawet i @ zielony XD @ Gremar , @ FROGX_4785 i również Ty! Mogłam kogoś pominąć , ale to osoby z którymi lubię pisać / rozmawiać. ^^ Jeśli chodzi o gorsze stosunki to aktualnie @ YebakaLegi . tylko i wyłącznie. Huntaaru to taki śmieszek który nawet nie wiesz kiedy napiszę Ci "RAPAPAPAPAPABAMBA". Najważniejsze że jest dobrze, nikt chyba nie chciałby żadnych kłótni albo krzywych atmosfer. Skoro forum tętni życiem i jest fajnie to przejdźmy do czegoś ciekawego. Takiego jak np. co Cię podkusiło do bycia Adminem, a potem i Opiekunem? Najlepszy śmieszek jakiego poznałam serio! Oj spinki są i będą to na pewno ;> ale trzeba mieć wyebane Hmm, grałam dość często i denerwowało mnie jak sobie kampili na respie, jak odpały latały.. więc, złożyłam.. a jeżeli chodzi o opiekuna to - była decyzja innych, wybrali mnie, chciałam pomoc więc przyjęłam. Myślę, że dobrze sobie radzę na tej randze mimo, że nie wszystko zawsze ogarniam. Wszystko ma plusy i minusy, nic na to nie poradzimy ponieważ zawsze gdy jest dobrze to musi być też ta zła część. Nie wiem jakim byłaś adminem, ale z pewnością jesteś świetnym opiekunem. Powiedz, jak czujesz się jako "Organizator"? Co Cię natchnęło do tej rangi? Hmm, nie czułam się za pewnie na tej randze na początku. Nie wiedziałam co z czym się je. Petuwertomarka poprosił o pomoc, a że nie umiałam mu odmawiać, to się zgodziłam. I tak jakoś zaczęłam powolutku coś organizować. W sumie podoba mi się tworzenie czegoś dla innych, fajnie by było gdyby inni też byli tym też zainteresowani To uczucie jak robisz coś dla kogoś lub pomagasz komuś i ta osoba się z tego ucieszy jest świetne, zdecydowanie. Musimy kiedyś wspólnie wymyślić coś. A czy zamierzasz wspinać się po tej drabince? Zamierzasz osiągać więcej i chodzić na wyższe rangi? Oj tak, to miłe gdy ktoś jest zadowolony i chce więcej Twoich prac i pomysłów. A co do wspólnego stworzenia czegoś, to jestem jak najbardziej za! Wiesz co, raczej nie myślę o innych stanowiskach, przy opiekunie psycha siada XD na tym raczej zakończę kadencję To jutro coś pomyślimy wspólnie. Ja Ci powiem szczerze że myślę o innych stanowiskach, ale to może temat na potem. Zbliżając się do końca chciałbym Cię zapytać o najważniejsze, czy przestaniesz być taka groźna i czy zostaniesz z nami na dłużej? Ja zawsze miła! Ale dobrze, postaram się mniej być groźna i zobaczymy na dzisiejszym zebraniu, jak sprawy się potoczą i jak to będzie wyglądało. ;> A czy zostanę, to się okaże Mam na dzieje że będziesz miła i nie będziesz groźna, przede wszystkim żebyś została jak najdłuuuuuużej. Na koniec pogramy w "Co wolisz?" Wolisz... Głośną muzykę i szałową czy spokojną? I taka i taka, zależy od humoru. Chodzić spać wcześnie czy późno? Zdecydowanie późno. Świeże powietrze czy leniuchowanie? Świeże powietrze. Ketchup czy musztarda? Musztarda. Mówić czy słuchać jak ktoś mówi? Słuchać jak ktoś mówi. Picie gazowane czy nie gazowane? Picie gazowane. No i tym jakże cudownym akcentem w którym się zgadzamy co do napojów gazowanych chciałbym zakończyć ten wspaniały wywiad. Bardzo Ci dziękuję za wzięcie w nim udziału, mam nadzieję że Cię nie za nudziłem. Mam nadzieję również że się spodoba czytającym, do zobaczenia na de_pył2 Również dziękuję za poświęcenie tyle czasu na stworzenie tego wywiadu! Miło było z Tobą go przeprowadzić. Mam nadzieję, że częściej będę mogła Cię pobić na duście Pozdrawiam serdecznie! Dziękuję za uwagę, mam nadzieję że wywiad się spodobał! Chętnych do udzielenia wywiadów zapraszam do zapisywania się! Edytowane 13 Listopada 2022 przez ZwYruŚ von Kasztan 5 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn; 276 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 faajnie się to czyta ogueum git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 No sztosik ale musztarda i gazowane?:(( I śmiem wnieść poprawkę ponieważ wkradł się błąd PARARARARABAMBA 1 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 833 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Mistrzowski wywiad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) Mega ciekawy wywiad i fajnie się czyta, nie za długi ani nie za krótki i fajne pytania. Jak dla mnie super. Edytowane 13 Listopada 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi