Oras 1 989 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Od @ turki bot [Q] Jesteś Czarodziejem? [A] Tak, jestem - patrzę komuś przez ściany. Od @ Mefistoo [Q] Jak Ci się wiedzie na obecnym stanowisku? [A] Bardzo dobrze. Cieszę się że jest jakaś robota. Nie można narzekać na nudy. Każdego dnia coś nowego .[Q] Widzisz siebie w przyszłości gdzieś wyżej? Jeżeli tak to na jakie stanowisko byś polował? [A] Próbowałem jeden raz na Moderatora, lecz za szybko zamknęli. Nie mam nikomu za złe. Jeżeli chodzi o inne stanowiska, zastanawiam się nad redaktorem bo kiedyś miałem bardzo długo to stanowisko i potem awansowałem na redaktora naczelnego, lecz nadal w głowie duży znak zapytania nad tym. [Q] Jaka jest twoja ulubiona potrawa? [A] Z domowych kuchni to gołąbki i ryż z mięsem i warzywami, a z fast foodów to kebab Od @ ZwYruŚ von Kasztan [Q] - Czy tęskniłeś za mną? [A] Szczerze mówiąc nigdy bym nie przypuszczał że Ciebie tutaj zobaczę, ale bardzo się cieszę. Dużo rozmawialiśmy na PV i gdy usłyszałem że chcesz być redaktorem, bardzo ucieszyło mnie to. Jak widać praca idzie pełną parą. Dobrze robi, wszystko jest wporządku, dobrze dobrze robi. [Q] - Czy będziesz kiedyś jeszcze redaktorem? [A] Nie wiem, zastanawiam się. Na obecną chwilę ciężko powiedzieć. Sam wiesz, że nawet bez rangi redaktor bardzo chętnie bym jebał pełno tematów [Q] - Co myślisz o zorganizowaniu spotkania w jakiejś ekipie? [A] Z tym to zawsze ciężka sprawa. Na poprzedniej sieci udało się zrobić spotkanko z 3 osobami mieszkającymi blisko mnie. Do domu wróciliśmy po 3 dniach [Q] - Jak zdrówko i jak tam życie? [A] Dobrze, dziękuję że pytasz. Rosnę sobie dalej na siłce hehe. [Q] - Jaki masz sposób na stres? [A] Dobra muzyka Hardcore UK, Rap + do tego worek treningowy + siłka. Po za tym na stres działa uśmiech mojej córki, która skończyła roczek Od @ Huntaaru van Huntelaar [Q] Jesz oreo w całości czy osobno te białe, a osobno ciacho? :3 [A] Połykam w całości Nie ma opierdalania się. [Q] Ulubione piwko? [A] Wareczla Strong. [Q] Ile pykasz w cs'ika w sumie? [A] Od 2k13 bez steam + Steam 2k14. [Q] Dlaczego zamiast pracować to grasz w godzinach roboty? [A] Ktoś musi patrzeć, czy nie grasz pijany A gram bo jestem sobie the Szefu Od @ Olka [Q] - zrobisz mi kolacje? [A] Pewnie, córka nie może chodzić głodna. [Q] - zrobisz spotkanie z fanami? [A] Jeżeli będą mieli +18 lat to pewnie. Za wszystkie nieprzewidziane przygody nie odpowiadam [Q] - dasz mi autograf? [A] A gdzie chcesz? [Q] - lubisz pis? [A] Lubię sam siebie. [Q] - Czy chcesz mieć węecej dzieci? [A] Ja tak, żona nie Przydałby się syn, który poszedłby w ślady tatuśka. [Q] - Zaadoptujesz mnie? [A] Tak córko, witaj w domu Od @ Ursula von der Leyen [Q] - Czy myłeś się kiedyś w pralce? [A] Nie miałem tej przyjemności niestety. [Q] - Lubisz rowerki? [A] Lubię. [Q] - Jezdem debilę? [A] Jesteś kociakiem. [Q] - Lubisz placki? [A] Lubię i robię je sam, bo muszą być mega duże abym się najadł [Q] - Czy umiesz grać w szachy? [A] A ja się Ciebie pytałem czy lubisz rude? Nie no nie umiem ziom. [Q] - Czy robiłeś kiedyś śmigło na fotelu? [A] Śmigło to ja miałem po ehehehe ..... Czułem się wtedy jak w 1947 [Q] - Loffciarz mnie? [A] Ursuli nie, bo wiedźma blokuje pieniążki, ale kociaki loff Od @ papież 2137 [Q] Dlaczego śmierdzisz ? [A] Dlaczego pytasz? Od @ O N N A (nie da się zaznaczyć) - przepraszam krówko [Q] Co myślisz o KROWACH? [A] Mućki fajne są. Dają dużo mleka i fajnie muuuuuczą Od @ CwaniaK [Q] Uczysz się czy pracujesz? [A] Pracuję. Mam firmę wraz z przyjacielem. [Q] Jaki jest twój wymarzony zawód? [A] Kiedyś chciałem być Antyterrorystom Aktualnie działam w auto-detailing. [Q] Jakiej muzyki słuchasz? [A] Vixa, Trance, Rap, Hardocre UK. Musi być to coś po prostu. [Q] Ulubiony wykonawca? [A] Popek & F.I.R.M.A - Wychowany na tym na dzielnicy. [Q] Ulubiona marka odzieżowa? [A] Nike, pitbull west coast, Adidas. Kupuję to co mi się podoba. Nie szastam pieniędzmi na lewo i prawo bo życie tego nauczyło. [Q] Wolałbyś więcej wolnego czasu czy więcej pieniędzy? [A] Za coś trzeba żyć, ale czas dla bliskich bardzo ważny też jest. Od @ Słabiutko. ツ [Q] Czym się interesujesz? [A] Sporty walki od małego, piłka nożna. Kiedyś dużo grałem na jednorękim bandycie (maszyny hazardowe). [Q] Lubisz mnie? ❤️ [A] Pewnie malutka [Q] Wymarzone miejsce na wakacje? [A] Turcja. Polecam. [Q] Czujesz się na sieci dobrze? [A] Bardzo dobrze. Sami wspaniali ludzie, tylko @ Huntaaru van Huntelaar sam pije i się nie podzieli. [Q] 3 osoby z którymi lubisz pisać na czacie? [A] @ Słabiutko. ツ @ Huntaaru van Huntelaar @ Olka + @ ZwYruŚ von Kasztan [Q] Masz dzieci? [A] Mam córkę Julie, która skończyła roczek. Tatuś pozdrawia [Q] Co lubisz jeść na śniadanie? [A] Jajecznica i tosty życiem. [Q] Ulubiona piosenka? [A] Nie mam takiej ziomeczku. [Q] Ulubiony film? [A] Prawo Zemsty. [Q] Wkurwiam Cię? [A] No co Ty Jesteś moim bólem na @ Huntaaru van Huntelaar [Q] Jak oceniasz pracę wyższych? [A] Na daną chwilę na +999 Nominacje ode mnie dostaje ... uwaga uwaga ... aaa jeszcze was potrzymam w niepewności ... iiii... cyk bum bum rampampam i bumtararara @ Olka 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Roczek! Takie dzieci są cudowne ♥️ 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 048 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Jak już jestem twoja córka, to zacznij w końcu płacić alimenty 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwYruŚ von Kasztan 331 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Nie spodziewałem się że wrzucisz odpowiedzi w tak szybkim tempie, ale naprawdę super odpowiedzi i szybko napisane. @ Oro Koroner nie zapomnę Ci nigdy jak dzięki Tobie i tylko Tobie zacząłem przygodę z redakcją. Mam dług u Ciebie. 13 minut temu, Oro Koroner napisał: Nominacje ode mnie dostaje ... uwaga uwaga ... aaa jeszcze was potrzymam w niepewności ... iiii... cyk bum bum rampampam i bumtararara @ Olka Nie trzymaj tak w niepewności bo musiałem z nerwów pójść zapalić aż przed spojrzeniem kogo nominowałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 2 021 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Ciekawe pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi