Luke Boss DS TO MARKA 108 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 (edytowane) Długo zastanawiałem się czy zaszczycić Was swoją obecnością i postanowiłem dać Wam ten zaszczyt. Jestem boss. Chciałem przeprosić @RIDE!I @Cycu ;] że się kiedyś śmiałem @chinczyk300 kilogramowy potworze pokaż stòpki Edytowane 4 Czerwca 2022 przez LukeBoss 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 779 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Hejkaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migg 18 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Siemanko mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AssassineQxd 107 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Klasku klask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktortokox 89 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 e l o wiktorek ''KOKS'' - chęć zabłyśnięcia poprzez wpierdolenie się do każdego w każdą możliwą okazję do spiny, która go nie dotyczy, ale musi pokazać przed innymi, jaki to on odważny w dyskusji, ego to już chłopaczek ma na saturnie jak widać, cwaniak jedynie za klawiaturką, bo tu bezpiecznie, po liściu by zdał sobie sprawę i spadł na ziemię to może by zrozumiał.y Weź się chłopaczku popatrz w lustro i spójrz co wypisujesz tutaj czasem, ale wydaje mi się, że człowieka to już sie nie da zmienić niestety. Nie marnujcie czasu z dawania mu satysfakcji dzięki zwracaniu uwagi. Tak na zakończenie, słyszałem od niektórych, że pokory to ci brak i dziwię się, że właściciel pozwala ci tu nadal przebywać, miłego dzionka wszystkim. Płacz i ''XD'' zawita od tego atencjusza, spodziewajcie się, jeśli to odczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermann-.- 83 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe 76 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 elo 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek 502 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu ;] 235 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator blaze 770 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 872 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 382 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Żaden zaszczyt ciebie spotkać bardziej to kara jest :v Hei 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 84 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn; 276 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek 502 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi