ZwYruŚ von Kasztan 331 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Odpowiada dziś @ Wahnsinn Kogo poznałeś/łaś pierwszego na sieci? Chyba będzie to @ BoxdeL Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? @ shining star @ UnFriendly @ petuwertomarka Najbardziej denerwująca osoba to? Ciężko stwierdzić, nie ma raczej takiej w moim mniemaniu. Największy pajac na forum? @ RIDE! Miss i mister forum? @ kajusia @ Troll Pasujecie do siebie. Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? @ UnFriendly Kto jest największą 'gwiazdą' na forum? @ shining star Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? @ zielonychciałbym mieć takie powodzenie u płci przeciwnej jak Ty. Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ BoxdeL Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ RIDE! Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? Odziwo @ RIDE! Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą zabrał/a? Na polskie Malediwy. Myślę, że @ RIDE!Chyba, że za dużo by szczekał jaki to on nie zabijaka. Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był , na jakie, dlaczego? Patrząc w dalszy kadr, każdy pracuje na tą sieć tak samo, @ ModeratorczyliModerator czyli Cwaniak pracuje dość non stop, pewno brałbym go pod uwagę. Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Surfa. Najlepszy komunikator na sieci? TS. Najlepszy serwer na sieci? Dd2. Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Nie mam czarnej listy. Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Myślę, że tak. Każdy pracuje indywidualnie, lecz efekty są widoczne gołym okiem. Z kim.. Wybrał/abyś się na spacer po plaży? @ shining stari @ ManiekChciałbym przy tym pięknym widoku pooglądać kabaret dwóch panów. Chciałabyś zagrać w piłkę nożną? @ Abramsciekawe czy po tych dawkach narkotyków potrafiłbyś piłkę kopnąć. Wybrałabyś się na alko-libacje? Jestem abstynentem więc mam łatwiej, ale poszedłbym z @ Maniekte setki wydają się do przebicia. Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Wszystkimi chyba, nie mam wybranej grupy ludzi z którymi rozmawiaj. Wybrałabyś się na wydarzenie, które odbywa się w Twojej rodzinie? Kogoś kto potrafi gotować, bym nie wyszedł na typowego sępa. @ kajusia @ RIDE!Dobrze gotujecie? Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? @ zielonychłopie znajdź tą jedyną w końcu, każdej robisz nadzieję i znikasz. Top Chef? @ POLKESmam nadzieję, że wyniesiesz coś wartościowego stamtąd, a nie oddasz fartuch. Gwiazdy tańczą na lodzie? Jak gwiazdy to największego fana Lecha Poznań @ Maniek❤️ Trudne sprawy? @ CwaniaK Twoja twarz brzmi znajomo? @ Abrams Kogo nominujesz do kolejnego odcinka PSIO? @ Maniek , lecisz. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 900 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 2 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 2 021 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Fajne pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 12 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Pajaca to se znajdź w więzieniu x d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Ty, malanowski i partnerzy, jakie trudne sprawy. Nie ma trudnych spraw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Super Zwyruś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P zielony 102 Opublikowano 12 Listopada 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Co ty pierd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLKES 277 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 @ Wahnsinn ze swoją aparycją to mogę co najwyżej zaytać Baranina, Kurczak Mieszane? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi