Skocz do zawartości

Zablokowane [UB][Odwołanie] opur

opur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick:  opur
STEAMID: 
STEAM_0 : 1 : 419329224

Serwer: DD2
Data zdarzenia:  przed chwilą
Link do bana:  https://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=3264

Opis sytuacji:  Dostałem że mam POV wstawić ale wyłączam pov jak wchodzę na serwer więc lekka kraksa. Zaraz spytacie czemu? A temu że jak nagrywa się na tym serwerze POV i odblokuje FPS'y to tak laguje że nie da się nawet stref robić pzdr. Czekam na rozpiskę z HLTV bo to jest whatever i tak nie jest zlagowane.

• Lubie to ! 2
  • kekw 1

image.gif.073b99df4586bf2e18514691562a2437.gif

Jak oro pisał nie ma demka z POV nie ma ub, po coś to było dodane. Ale poczekajmy na wypowiedź reszty

@ AntyCheat CS 1.6 @ Opiekun Serwera 1.6 [DD2]

A co do demka z HLTV, nie rozpiszę Ci HLTV bo i ma opóźnienie i jest polagowane masz 50/50 możesz mieć 2-3 rundy fajne bez delayu itp możesz mieć całe demko w 4 literach

EDIT: @ opur byłeś byłeś świadom bo i w grze pisałem Ci o tym ;) także nie pisz że było tak a nie inaczej, tak jak pisali, po coś jest ten demorecorder druga rzecz mówisz że offasz żeby robić strefy/rolki itp o których też było pisane kilka dni wcześniej że wypadałoby dodać do regulaminu. Wracając, sam fakt POV albo brak UB takie moje zdanie i jak widać nie tylko moje. Jeszcze jedno edytuj posty a nie zaśmiecaj

Jeszcze jeden EDIT: nawet jeśli twierdzisz że nie wiedziałeś:

1. Administracja zastrzega zmiany regulaminu bez informowania o tym graczy.

No i ta perełka ;p

1.19 Na serwerze jest Automatyczne nagrywanie POV. ZAKAZUJE SIĘ WPISYWANIA "STOP"

3.20. Wpisywanie komendy stop w konsoli - [PERM]

Edytowane przez Huntaaru
  • Lubie to ! 2
  • LOVE <3 1

kekw.png.801e1049057d2d4a9e1d52e5abedb51a.png

:KEKW::KEKW::KEKW:

i ok :modtime:

Jeżeli mogę się wypowiedzieć ^.^ 

Od długiego czasu starałem się aby został wgrany Demorecorder, właśnie po to aby móc normalnie bez lagów oglądać pov graczy + przy okazji wrzucać ich do programu, który sprawdzi przy okazji czy też nie używają czegoś. 

Rozpiska z HLTV gdzie opóźnienie wynosi około 3 sekundy...  Na poprzedniej sieci dużo osób się tak tłumaczyło, że wpisywało stop w konsoli, aby zwiększyć fpsy... Przykładu daleko szukać nie będę, bo na poprzedniej sieci właśnie tak stopował ciągle były admin dd2 noswer, który wczoraj został tutaj zbanowany.

Program nie wpływa na płynność gry 🙂

Kończąc wypowiedź dodam tylko to, że gracz był tego świadom, jakie mogą być tego konsekwencje.

https://zapodaj.net/bdcb25ed1bdd6.jpg.html

https://zapodaj.net/33216e73c0d04.jpg.html

Edytowane przez Oro Koroner
  • Lubie to ! 1
  • Mistrzostwo 1

Nie byłem świadom konsekwencji mojego czynu dodam że jestem super dobrym graczem dla którego gra na dd2 to czysta przyjemność. A POV nie nagrywam bo dropi mi fpsy. Już wczoraj nawet o tym mówiłem @ sxn2137  jak graliśmy razem wieczorem. Wiec nie zmusisz mnie żebym nagrywał povy kosztem płynności mojej rozgrywki. Poprawcie serwer a później dopiero bierzcie się za takie sprawy. Pzdr czekam na decyzję @ archonek

Przez  CwaniaK,

Używaj opcji „edytuj” (Ostrzeżenie słowne za spam)

• LOVE <3 2

image.gif.073b99df4586bf2e18514691562a2437.gif

• Ride! odblokował(a) ten temat
  • Ride! zmienił(a) tytuł na [Odwołanie] opur

1.52

4.15 - full flesz, z mojego POV było to widoczne mimo wszystko gra jakby nie dostał niczym, polecam 1/4

6.17 - to samo, dostał flesza, co prawda umarł ale celownik leciał pierw w prawo i od razu na model, tak jak wyżej polecam 1/4

8.52 - na styk oberwał fleszem, tak samo z mojego POV było to widoczne że dostał, jak gdyby nigdy nic od razu 2s po fleszu celownik na CT

10.20 - to samo z mojego POV, full flash, jak gdyby nigdy nic zeskakuje na resp CT i od razu w model po sekundzie

14.31 - flash na mid, wchodzi po sekundzie znowu w model

17.45 - dostaje flesza od razu celownik w model, mleko wpadło chwilę przed

I to jest ten ból że na HLTV nie widać fleszy itp, mam nadzieję że to wystarczy, jakbym nie wszedł na serwer zbanować odpała wstawiłbym swoje POV gdzie oglądałem całą mapkę i byłoby po problemie

Narazie tyle, przeanalizuję dokładniej to wstawię więcej czasówek.

@ Opiekun AntyCheat CS 1.6 @ RIDE! @ archonek czasówki dla was

Edytowane przez Huntaaru
  • kekw 1
  • LOVE <3 1

kekw.png.801e1049057d2d4a9e1d52e5abedb51a.png

:KEKW::KEKW::KEKW:

i ok :modtime:

1:52 -

4;15  dostał na plecy flesha, polecam widok z trzeciej osoby. - Jedyne co można się przyczepić, że robił GSJ +

6;17  dostał flesha, panika więc ruszał celownikiem na lewo i prawo, mógł też po dźwięku broni skierować celownik -

8:51  nie dostał tego flesha -

10;20 jw -

14:31  był odwrócony plecami do niego -

17:45 - tak samo w plecy dostał wszystkie fleshe, nawet ten flesh który wleciał w niego chwile przed śmiercią, to nawet jakby go zabił na mleku to i tak czysto, ponieważ zdążył celownikiem nacelować na oponenta, gdy jeszcze białka nie miał. -

3.3 Rozpędzanie się na duckach (SGS/GS/GSJ/BGS/ ITP)[12h, 1dzień, tydzień, perm]  Daje Ci ub, i też bana na 12h za GSJ. Pozdrawiam

• Lubie to ! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie