opur 384 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Nick: opur STEAMID: STEAM_0 : 1 : 419329224 Serwer: DD2 Data zdarzenia: przed chwilą Link do bana: https://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=3264 Opis sytuacji: Dostałem że mam POV wstawić ale wyłączam pov jak wchodzę na serwer więc lekka kraksa. Zaraz spytacie czemu? A temu że jak nagrywa się na tym serwerze POV i odblokuje FPS'y to tak laguje że nie da się nawet stref robić pzdr. Czekam na rozpiskę z HLTV bo to jest whatever i tak nie jest zlagowane. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) Jak oro pisał nie ma demka z POV nie ma ub, po coś to było dodane. Ale poczekajmy na wypowiedź reszty @ AntyCheat CS 1.6 @ Opiekun Serwera 1.6 [DD2] A co do demka z HLTV, nie rozpiszę Ci HLTV bo i ma opóźnienie i jest polagowane masz 50/50 możesz mieć 2-3 rundy fajne bez delayu itp możesz mieć całe demko w 4 literach EDIT: @ opur byłeś byłeś świadom bo i w grze pisałem Ci o tym także nie pisz że było tak a nie inaczej, tak jak pisali, po coś jest ten demorecorder druga rzecz mówisz że offasz żeby robić strefy/rolki itp o których też było pisane kilka dni wcześniej że wypadałoby dodać do regulaminu. Wracając, sam fakt POV albo brak UB takie moje zdanie i jak widać nie tylko moje. Jeszcze jedno edytuj posty a nie zaśmiecaj Jeszcze jeden EDIT: nawet jeśli twierdzisz że nie wiedziałeś: 1. Administracja zastrzega zmiany regulaminu bez informowania o tym graczy. No i ta perełka 1.19 Na serwerze jest Automatyczne nagrywanie POV. ZAKAZUJE SIĘ WPISYWANIA "STOP" 3.20. Wpisywanie komendy stop w konsoli - [PERM] Edytowane 11 Listopada 2022 przez Huntaaru 2 1 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) Jeżeli mogę się wypowiedzieć Od długiego czasu starałem się aby został wgrany Demorecorder, właśnie po to aby móc normalnie bez lagów oglądać pov graczy + przy okazji wrzucać ich do programu, który sprawdzi przy okazji czy też nie używają czegoś. Rozpiska z HLTV gdzie opóźnienie wynosi około 3 sekundy... Na poprzedniej sieci dużo osób się tak tłumaczyło, że wpisywało stop w konsoli, aby zwiększyć fpsy... Przykładu daleko szukać nie będę, bo na poprzedniej sieci właśnie tak stopował ciągle były admin dd2 noswer, który wczoraj został tutaj zbanowany. Program nie wpływa na płynność gry 🙂 Kończąc wypowiedź dodam tylko to, że gracz był tego świadom, jakie mogą być tego konsekwencje. https://zapodaj.net/bdcb25ed1bdd6.jpg.html https://zapodaj.net/33216e73c0d04.jpg.html Edytowane 11 Listopada 2022 przez Oro Koroner 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 384 Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Nie byłem świadom konsekwencji mojego czynu dodam że jestem super dobrym graczem dla którego gra na dd2 to czysta przyjemność. A POV nie nagrywam bo dropi mi fpsy. Już wczoraj nawet o tym mówiłem @ sxn2137 jak graliśmy razem wieczorem. Wiec nie zmusisz mnie żebym nagrywał povy kosztem płynności mojej rozgrywki. Poprawcie serwer a później dopiero bierzcie się za takie sprawy. Pzdr czekam na decyzję @ archonek Przez CwaniaK, 11 Listopada 2022 Używaj opcji „edytuj” (Ostrzeżenie słowne za spam) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 11 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Zapraszam do wstawiania rozpisek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clvr 168 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Oglądałem demko 2 razy, według mnie jest czyste. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) 1.52 4.15 - full flesz, z mojego POV było to widoczne mimo wszystko gra jakby nie dostał niczym, polecam 1/4 6.17 - to samo, dostał flesza, co prawda umarł ale celownik leciał pierw w prawo i od razu na model, tak jak wyżej polecam 1/4 8.52 - na styk oberwał fleszem, tak samo z mojego POV było to widoczne że dostał, jak gdyby nigdy nic od razu 2s po fleszu celownik na CT 10.20 - to samo z mojego POV, full flash, jak gdyby nigdy nic zeskakuje na resp CT i od razu w model po sekundzie 14.31 - flash na mid, wchodzi po sekundzie znowu w model 17.45 - dostaje flesza od razu celownik w model, mleko wpadło chwilę przed I to jest ten ból że na HLTV nie widać fleszy itp, mam nadzieję że to wystarczy, jakbym nie wszedł na serwer zbanować odpała wstawiłbym swoje POV gdzie oglądałem całą mapkę i byłoby po problemie Narazie tyle, przeanalizuję dokładniej to wstawię więcej czasówek. @ Opiekun AntyCheat CS 1.6 @ RIDE! @ archonek czasówki dla was Edytowane 11 Listopada 2022 przez Huntaaru 1 1 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 1:52 - 4;15 dostał na plecy flesha, polecam widok z trzeciej osoby. - Jedyne co można się przyczepić, że robił GSJ + 6;17 dostał flesha, panika więc ruszał celownikiem na lewo i prawo, mógł też po dźwięku broni skierować celownik - 8:51 nie dostał tego flesha - 10;20 jw - 14:31 był odwrócony plecami do niego - 17:45 - tak samo w plecy dostał wszystkie fleshe, nawet ten flesh który wleciał w niego chwile przed śmiercią, to nawet jakby go zabił na mleku to i tak czysto, ponieważ zdążył celownikiem nacelować na oponenta, gdy jeszcze białka nie miał. - 3.3 Rozpędzanie się na duckach (SGS/GS/GSJ/BGS/ ITP)[12h, 1dzień, tydzień, perm] Daje Ci ub, i też bana na 12h za GSJ. Pozdrawiam 2 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi