Skocz do zawartości

Zablokowane [PRZYJĘTA]Skarga na Boxdel

Oras
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @ Oro Koroner

Nick Oskarżonego: @ BoxdeL

Powód Skargi: A więc zacznijmy od samego początku. Wchodzę sobie na serwer na swoim nicku, pograłem parę rund, pewien gracz wydawał mi się dziwny, więc wszedłem na innym nicku aby nie rzucać się w oczy. Po wejściu na serwer od gracza k o t e k dostałem jakieś dziwne teksty, po czym oznajmiłem mu aby ogarnął teksty. Spamował jakimś bzdetami (gdy patrzyłem to nikomu nie ubliżał - gdyby tak robił dostałby bana), więc nie patrzyłem na czat tylko grałem + obserwowałem gracza. Dochodzi do sytuacji gdzie gracz Luke pisze Kurwy kampią na respie. Co jak co, ale takiego odniesienia do graczy tolerować nie  będę i dostał bana na 30 minut. Po jakimś czasie widzę na forum skargę. Napisałem że to byłem ja i wyjaśniłem tam całą sytuację, która miała miejsce. Rano patrzę w ten temat i co rzuca się w oczy? Szanowny Boxdel wytyka palcami mi błędy, a Luke tylko napisał, że gdy widzi takie teksty u graczy niech zgłasza na U@. Nie napisał mu, że jego teksty były nie na miejscu (tak jakby pogłaskał go po głowie i tym złym stałem się ja). Wspomniał że zabiera mi permisje na dd2. Pytam się z jakiego powodu? Nigdy nie było na mnie skarg, nikt nigdy nie dostał nie słusznego bana, nikt nigdy nie dostał bana dłuższego niż jest w taryfikatorze. Wykonuję dużą pracę na dd2 (pomaganie adminom "obserwowanie", gdy poproszą, dbanie o kulturę itp). Bardzo dużo ludzi którzy grali na tym serwerze i byli niby "czyści" zostali złapani przeze mnie. Nie trzeba odbiegać daleko od rzeczywistości - przykład Turkiego. Zapewne grałby dalej i dostawał tylko screeny od adminów. Z rana i w południe też nie ma żadnego admina. Ludzie piszą na czatboxie i wtedy wchodzę na serwer. Nigdy nikomu nie odmówiłem pomocy, no chyba że nie byłem w domu to wtedy normalne, że nie mogę pomóc.

Dowody:

Na sam koniec taki wpis Luke --> Nie wiem co masz do mnie, że ja zasłużyłem na bana a inni nie ale informuje Cię bo widzę, że jeszcze nie wiesz. Nic tym nie osiągniesz a tylko stracisz ;)   (straciłem flagi na DD2, bo kolega Boxdela dostał banika, a inny gracz nie). 

Była też skarga, że upomniałem (nie dostał ani kicka, ani bana) na serwerze gracza HPPV6, aby nie robił GSJ i SGS. Skarga została odrzucona.

Także widać, że nie powinienem stracić flag na DD2, aby wam pomagać. Liczę na to, że @ RIDE! przyjmiesz skargę na Boxdel, a mi oddacie flagi.

Edytowane przez Oro Koroner
  • Lubie to ! 1
  • LOVE <3 1

Stanę po jego stronie ( oro koroner ) bo sam z graczem kotek pisałem głupoty do Luke ale w sumie stwierdzenie że jest uwaga tu cytat "jebanym płaczkiem który się pali" i "grinduje topke" to raczej stwierdzenie faktu. Ale Luke jest na tyle upośledzoną osobą że każda skarga od niego powinna być od buta odrzucana. Wyzywa każdego i później płaczę więc no. ADIOSSSS

• Lubie to ! 1

image.gif.073b99df4586bf2e18514691562a2437.gif

11 minut temu, BoxdeL napisał:

Flagi zostaly ci zabrane bo nie traktujesz graczy rowno chlop prowokuje dostaje upomnienie chlop wyzywa dostaje bana mimo że złamal ten sam podpunkt regulaminu w takim tempie to graczy się pozbędziemy 

Wszedłem na serw, aby popykać chwilę  normalnie bo jestem jeszcze przeziębiony, zauważyłem dziwnego gracza i zmieniłem nick (wszystko wytłumaczone wyżej). Luke któryś raz już miał bana za wyzwiska (widać nie poskutkowały wcześniejsze, dlatego ban za słowa jakie napisał), kotek dostał upomnienie na samym początku (nie wyzywał nikogo przy mnie, tak jak pisałem gdybym widział jego odniesienia do innych, też by dostał 30 minut). Też jestem człowiekiem i tak samo chcę chociaż chwilę normalnie pograć jak każdy, chyba mam do tego prawo ^.^

Szkoda że nie widzisz jak inni wyzywają, a nie wszyscy admini reagują i nie tracą flag.

"W takim tempie graczy się pozbędziemy" - Graczy można się pozbyć, gdy admini nie reagują lub gdy na serwerze nie ma admina a grają cheaterzy, więc proszę nie mów mi, że przez jednego gracza Luke który dostał bana za wyzywanie stracimy graczy.

Liczę na bezstronne rozważnie tematu.

• Lubie to ! 1

• Założyciel Sieci

Napisze to samo co w poprzedniej skardze od Luke.

ACT to nie ADMINISTRATOR nie jest od pilnowania porządku na serwerze, miło z jego strony, ze reaguje, ale nadal to nie jego obowiązek, ani śledzenie czatu ani mikrofonu nie należy do jego roli. 

@ BoxdeL zle zinterpretował zainstniala sytuacje, skargę również przyjmuje, ale również bez konsekwencji jak w poprzedniej.

@ Oro Koroner flagi oddane. 

Robcie swoje chłopaki bo obaj robicie dużo dobrego.

• LOVE <3 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie