Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad z Huntaaru

ZwYruŚ von Kasztan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.0d7decdcd750fa48e927aac8c3678b29.png

Witam Was wszystkich w wywiadzie, przyjrzymy się tutaj naszemu kochanemu @ Huntaaru  

image.png.a3f022263ba4a5ac8949a1d7b6bb9670.png

@ ZwYroL  - Redaktor

@ Huntaaru  - Gość

image.png.59955fbb3d040a3c8591c3c5e75669f7.png

Witam w wywiadzie, dzisiaj z nami będzie nasz najukochańszy alkoholik i stały bywalec na chat-boxie @Huntaaru. Przywitaj się kochaniutki.

Cześć i czołem kluski z rosołem!

Jakie przywitanie, wręcz energiczne bym powiedział i wesołe, powiedz nam na start parę słów o sobie, takich jak Twoje imię, ile masz lat, skąd jesteś i czym się zajmujesz?

Na imię mi Kacper, lat 22, mieszkam w Chorzowie i jestem magazynierem, z wykształcenia technik logistyk ;p Jestem energicznym wesołkiem, który lubi sączyć browar oglądając seriale ze swoją drugą połówką.

Dosyć dużo osób ma wykształcenie T.L. Czy jest jakiś specjalny powód odnośnie tego czy zbieg okoliczności? Energiczny wesołek do Ciebie pasuje jak najbardziej jak i sączyciel browarów, ale powiedz mi czy Twoim zdaniem matura jest potrzebna by wieść bardziej komfortowe życie?

Co do powodu, że wybrałem taką a nie inną szkołę pewno to, że dosyć dobrze znam j. angielski oraz j. niemiecki, a jak dobrze wiemy w logistyce języki są potrzebne ;p A co do pytania o maturę, szczerze minęły 2 lata odkąd pisałem maturę, a dalej nie pofatygowałem się do szkoły dowiedzieć, czy ją zdałem czy nie także chyba masz odpowiedź XDDDDD. Raczej jak nikt nie planuje iść na studia i dalej rozwijać się w tym kierunku, to chyba dużej różnicy mu to nie zrobi ;p

To chyba znalazłem korepetytora, jeśli znasz angielski na B2 to ile się cenisz za lekcję? Tu się z Tobą zgodzę, matura jest niezbędna tylko dla osób które mają naprawdę duże plany na życie. Wracajmy lepiej do rozmowy o Tobie, dowiedzieliśmy się jakie masz wykształcenie i pracę, a powiedz nam jaka jest Twoja wymarzona praca i zajęcie któremu mógłbyś poświęcać cały wolny czas?

Ja korepetytorem nie będę Twoim chyba ale moja Patka ma cert. Cambridge C2 także mogę ją podpytać haha. Co do wymarzonej pracy - zdaje mi się że raczej nie zmieniłbym sektora swojej pracy, ale celowałbym w wyższe stanowiska typu kierownik magazynu ;p praca za biurkiem i w krawacie nie jest dla mnie 
Co do zajęcia, któremu mógłbym poświęcać cały wolny czas, to chyba już to osiągnąłem ;p piwko, csik, chill w domku i oglądanie seriali no i praca ;p

Osoby które nie wymagają dużo od życia są szczęśliwsze z pewnością i Ty jesteś tego najlepszym przykładem. Zmieńmy lekko temat i wejdźmy Ci teraz do kuchni, że tak powiem. Jaka jest Twoja ulubiona potrawa i czego nigdy nie jadłeś a bardzo chciałbyś spróbować?

Hmm, ulubiona potrawa.. jako że jestem ze Śląska to tak typowo kartofelki, mizeria i schabowy <3, czego nie jadłem a chciałbym to na pewno oryginalne Kanadyjskie Poutine

image.jpeg.17eeefeb2e2201e197003e6654ece716.jpegimage.jpeg.13e2aa0cbfc32c183e57ee7a18251acb.jpeg

O proszę, nie dosyć że lubisz to samo to jeszcze mieszkasz blisko, musielibyśmy się spotkać kiedyś, oczywiście przy Twoim browarku. Znamy już Twoją ulubioną potrawę i to co chciałbyś zjeść, więc może teraz spytam się Ciebie dokąd chciałbyś się udać na wakacje?

Najbardziej gdzie chciałbym się udać to chyba Majorka lub Curaçao, ale prędzej chyba mimo wszystko uda się na Majorkę w przyszłości, Curaçao jednak dosyć daleko 

image.jpeg.acf13c4397906675f98229ab31f0a64a.jpegimage.jpeg.669f731c6c7262739b228a9a41d48308.jpeg

Majorka to piękne miejsce, co do Curaçao to pamiętaj, nikt ani nic Cię nie ogranicza poza Tobą samym w osiąganiu celu. A jakie jest Twoje marzenie, co byś chciał najbardziej na świecie?

Moje marzenie to chyba po prostu godnie się zestarzeć, zamieszkać gdzieś na zaciszu we własnym domku mając zgrajkę psiaków i oczywiście moją kobitkę u boku :loveit:

Pięknie powiedziane, podzielam Twoje marzenie jak najbardziej. Wspominasz co chwilę o swojej kobicie, musisz być z nią naprawdę bardzo szczęśliwy ale i też ostrożny by czegoś nie przeskrobać, powiedz nam co uważasz za swoje wady?

Ostrożny jestem bo aktualnie za mną siedzi haha, a co do moich wad zdaje mi się, że największe wady to: niecierpliwość, czasami dziecinność no i chyba brak umiaru w niektórych rzeczach co też widać :KEKW:

Oooo, to w takim razie my też bądźmy bardzo ostrożni w zadawaniu pytań i dla bezpieczeństwa Twojego jak i naszego zmieńmy temat. Porozmawialiśmy na różne tematy, ale wskoczmy teraz na temat wojny. Co sądzisz o aktualnej sytuacji na Ukrainie?

W skrócie? Mam nadzieję, że szubienica dla pewnego łysego starca jest już przygotowywana, a jeśli nie to patrząc co się tam dzieje, to z upływem czasu wywiozą go swoi na taczkach, Slava Ukraina!!

Widzę że nie przebierasz w słowach jeśli chodzi o nie które tematy i na takie tematy jak te mówisz wprost co myślisz, mi osobiście się to podoba. Powiedz mi, jak byś opisał prezydenta Ukrainy pana Wołodymyra Zełenskiego? Opisz nam go w 3/4 zdaniach jeśli możesz.

Całkowicie szczerze, niezbyt lubiłem Ukraińców jako naród przed wojną coś na zasadzie jak Anglicy Polaków bo to, bo tamto. Szczerze po pierwszym miesiącu wojny, do teraz pamiętam jak we mnie to uderzyło jak Amerykanie chcieli ewakułować Zełeńskiego z UA a on im odparł: "Panowie, nie potrzebuję podwózki, tylko amunicji". Przed wojną wiele osób się śmiało że jak komik może zostać prezydentem a tu taki psikus bo widzimy na własnych oczach jak wygląda prawdziwy mąż stanu, liczę się z krytyką forumowiczów, ale ja osobiście o wiele bardziej chciałbym takiego Zełeńskiego jako prezydenta aniżeli tą pacynkę Jarka :KEKW:

image.jpeg.3eb923a5716b838761cacf1daad5cdcc.jpeg

Punkt widzenia wiele zmienia, nie można wrzucać wszystkich do jednego wora, bo zawsze znajdą się tacy którzy pomyślą prostolinijnie i to zrobią, a co do prezydenta to zgadzam się w zupełności, pokazał serce dla swojego kraju. Wspominałeś na początku że lubisz pogrywać w CS'ika, więc powiedz nam w jaki sposób znalazłeś się u nas?

Zaczęło się to tak że jakieś 3 miesiące temu znudziło mi się ogrywanie Rocket League, GTA, Tekkena i LoLa i przypomniałem sobie o egzystencji takiej gierki jak CS 1.6 ;p
Szczerze jak szczególnie na tą sieć ?XD
Po odpaleniu CS 1.6 i wejściu w serwery posortowałem sobie od największej ilości graczy no i widząc nie wiadomo jakie opisy serwerów, z których nawet się doczytać nie szło przykuło moją uwagę jak prosto było napisane "PsychaSiada.pl only DD2" i coś tam jeszcze chyba. Tak poza tym to sama nazwa sieci sprawiła że srogo się uśmiałem i stwierdziłem Let's give it a try. :p
I jak widać na tyle się wciągnąłem że do teraz was karam i banuję na moim ukochanym duście
 :loveit:

Mnie jeszcze nie pokarałeś i nie pokarasz na duściku, ale jeśli dobrze zrozumiałem to Twoim zdaniem czasem prostota jest najlepszym wyjściem, tak? Zaryzykowałeś i jak widać opłacało się. Wspomniałeś o karaniu, więc domyślam się że jesteś adminem na ONLY DD2, powiedz mi co Cię podkusiło do spełniania takiej roli i co myślisz o naszej ukochanej opiekunce duścika czyli @ Słabiutko.

Po jakimś tygodniu dwóch grania zauważyłem że adminów jak na lekarstwo a miałem dosyć denerwowania się i wychodzenia kiedy był jakiś odpał. Dowiedziałem się później że jest otwarta szybka rekru, przeszło mi przez myśl że może się nadam, może uda mi się zwiększyć komfort gry graczom którego często mi samemu brakowało i jak widać chyba mi jakoś wychodzi ;p
Co do @Słabiutko. no dobra duszyczka, relacje z wszystkimi na najlepszym możliwym poziomie na serwerze jak i poza nim, poszedłbym za nią w ogień :3 Mam nawet wierszyk do  niej ;pp
Ania niczym kania
Grzybowy sos
Albatros

Szlachetne serce wręcz bym powiedział, sam nie mogłeś doświadczyć komfortu to starasz się by zaznali go inni. Jeśli o pani opiekunce jest taka opinia z Twojej strony co również widać to po niej to życzę by była z nami jak najdłużej, a wierszyk pozwól że oceni ona sama. Pozwól że spytam się Ciebie o jedną rzecz, czy dogadujesz się z ludźmi na forum jak i administracją?

Zdaje mi się że z większością ludu się dogaduje ale to nie mi już oceniać ;p
A z administracji chyba wszyscy ;p same dobre mordki ;pp

Charyzmatyczny i zawsze pozytywnie nastawiony. Powiedz mi czy uważasz że administracja począwszy od Moderatora spisuje się dobrze? Jeśli byś komuś coś wytknął to komu najprędzej?

Zdaje mi się że tak, z resztą nie mi to oceniać ja tu tylko adminuje i sprzątam ;p
Ocenę pozostawiam czerwonym aczkolwiek mi jako adminowi serwera zdaje się że jakoś to leci i chyba jest w porządku.

W sumie zgodzę się że administracja wypełnia swe rolę bardzo dobrze. A czy Ty chciałbyś kiedyś zostać kim więcej niż adminem?

Składałem podanie na modka ale jak widać jeszcze nie czas na to ;p
Poza tym, zabrzmi to może narcystycznie ale myślę że mam z adminów chyba jedne z najlepszych relacji z graczami itp. i w roli opiekuna jeśli byłoby kiedyś potrzeba dodatkowej pary rąk na tym stanowisku, sprawdziłbym się ale to tak samo już nie mi osądzać ;p

Na wszystko kiedyś przyjdzie czas, wystarczy być cierpliwym a na pewno zostaniesz  nagrodzony. Co do drugiej pary rąk to jest jeszcze @BoxdeL opiekunem z tego co wiem, ale czas pokaże. Tak samo mógłbym rzec że się on nam się powoli kończy. Powiedz mi na koniec czy chciałbyś przekazać komuś jakieś ciepłe słowa?

Oczywiście pozdrowionka dla wszystkich czytających, @ Słabiutko. @ Oro Koroner ubóstwiam Cię misiak za wczoraj :3 @ Ursula von der Leyen oraz dla Ciebie :3

Tym jakże miłym akcentem kończymy wywiad, dziękuję Ci za poświęcenie swojego cennego czasu dla mnie. Również Cię pozdrawiam i życzę sukcesów na forum jak i poza nim.

Dziękuję również trzymajcie się!

image.png.8b29b90eb1ee85218d8be4db91faa2f7.png

Dziękuję za uwagę, mam nadzieję że wywiad się spodobał.

Chętnych do udzielenia wywiadów zapraszam do zapisywania się!

image.png.d1da6899b32761da0ebdf7e797942bd1.png

Edytowane przez ZwYroL
  • LOVE <3 5

Bez nazwy-1.png

•   ZwYruŚ von Kasztan promuje ten temat
  •   ZwYruŚ von Kasztan zablokował(a) ten temat
  •   ZwYruŚ von Kasztan przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie