Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Słabiutko. 1 372 Opublikowano 9 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Witajcie Psychole & Psycholki! Z okazji zbliżających się wielkimi krokami Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy zorganizować dla Was konkurs! Nie czuć jeszcze tej magii świąt, ale my chcielibyśmy już zacząć ją widzieć! Wasza twórczość może przelać się na papier! Macie multum możliwości m.in.: 🎅 - Narysować 🎅 - Skleić 🎅 - Ulepić 🎅 - Zbudować 🎅 - Wystrugać To już od was zależy jak bardzo chcecie, by wasza praca była kreatywna i najbardziej zainteresowała JURY. Myślę, że nagrody jakie przygotowała dla was @ PsychaSiada.pl zainspirują was do stworzenia czegoś wyjątkowego, magicznego i zwalającego z nóg! JURY: @ Właściciel @ HeadAdmin @ Administrator @ Junior Admin Dodatkowo reakcję pod pracami również będą miały znaczenie. Zasady: ❄️ Konkurs ma być związany z Świętami Bożego Narodzenia: (Choinka, Bałwanki, Prezenty, Święty Mikołaj) ❄️ MUSI zawierać hasło PSYCHASIADA.PL ❄️ Treści obraźliwe, wulgarne nie będą brane pod uwagę. ❄️ Każdy użytkownik ma możliwość wzięcia udziału w konkursie. ❄️ Prace dodajemy do 15 Grudnia / wyniki pojawią się 25 Grudnia. Nagrody: Miejsce 1 - Klawiatura + Słuchawki + Mysz + Podkładka. Miejsce 2 - Słuchawki. Miejsce 3 - Pad Nagrody będą wysyłane na adres lub do paczkomatu. Do każdej nagrody będzie dodana NIESPODZIANKA. Dodatkowo: Każda osoba biorąca udział w konkursie otrzyma sVIP'a na wybranym serwerze, na okres 14 dni. Najkreatywniejsze prace znajdujące się poniżej 3 miejsca - również dostaną NIESPODZIANKĘ. Dla JURY najważniejsza będzie KREATYWNOŚĆ. Także, życzymy dużo ciekawych i kreatywnych pomysłów. ZAPRASZAMY!! 3 2 9 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oras 1 989 Opublikowano 14 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 A co mi tam szkodzi Podziwiać Nawet jak wygram to wzamian tych nagród chcę svipa na miesiąc 4 1 8 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 23 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) Edytowane 18 Listopada 2022 przez krystian 5 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 313 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 od czasu do czasu sobie porysuje haha 5 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Olka 1 048 Opublikowano 21 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 6 2 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Fotoszop to moja pasja 3 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naila 248 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Moje zdolności xD 3 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBoom 91 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Szkoda, że nie mam kredek xd Musiałem działać na samym dlugopisie, wiec nie dalo sie zetrzeć błędów XD 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ʙᴀƦᴛᴀꜱ061 180 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Coś tam wyskrobałem 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkigrzesiu 233 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) najlepszych świąt życzy serwer jailbreak Ps. Sam rysowałem 🤭 Edytowane 4 Grudnia 2022 przez szybkigrzesiu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgentGoD144Hz 13 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 6 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Czekamy na wyniki!! @ Właściciel @ HeadAdmin @ Administrator @ Junior Admin Edytowane 16 Grudnia 2022 przez Słabiutko. ツ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Halo halo halo! Mamy ogłoszenie wyników konkursu, zrobimy je wcześniej niż myśleliśmy, ze względu, ze jak jutro wam wyślemy prezenty, to na swieta je bedziecie mieć!: Decyzją jury wyniki przedstawiają sie następująco! I Miejsce z wynikiem 18 pkt jednogłośnie zwycięża @ AgentGoD144Hz II Miejsce z wynikiem 6 pkt zgarnia @ Naila III Miejsce z wynikiem 5 pkt wędruje do @ TheBoom dodatkowo na wyróżnienie zasłużyły prace @ Oro Koroner oraz @ Olka Którzy także zgarniają od nas nagrody! Zwycięzcom gratulujemy i prosimy o zgłoszenie się z adresami do wysyłki na priv do @ RIDE! dodatkowo przypominamy, ze kazdy kto bral udzial w konkursie, ma do odebrania sVipa na serwerze na okres 14 dni! Dziekujemy i zapraszamy do udzialu w kolejnym konkursie! @ Użytkownik 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi