HPPV6. 4 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Twój Nick:HPPV6. Nick Oskarżonego:Oro Koroner Powód: Nie rozróżnia SGS od podwójnego skoki itd. Chłop ma że mną jakiś problem , wpiera mi że wykonywałem SGS'A Dzisiaj , kiedyś i mnie wyjebał, z serwera powód niby "zakaz sgs" Gościu ma UBTEAM a nie potrafi rozróżnić tych dwóch rzeczy Data:09.11.2022 Dowód: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) Po 1. Nie jestem adminem i to nie jest ten dział na skargi. Po 2 .Używasz też GSJ + strefy - pokonujesz szybsze i większe odległości, niż zwykli gracze, co jest zakazane. Po 3. Nigdy Cię nie wywaliłem, tylko napisałem abyś nie robił też SGS. Po 4. Napiszę pewną propozycję. Edytowane 9 Listopada 2022 przez Oro Koroner Przez Gość, 10 Listopada 2022 jest to dział na skargi tego typu XD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HPPV6. 4 Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) 26 minut temu, Oro Koroner napisał: Po 1. Nie jestem adminem i to nie jest ten dział na skargi. Po 2.Używasz SGS + strefy - pokonujesz szybsze i większe odległości, niż zwykli gracze Jak to nazwiesz jak nie SGS w powietrzu? Po 3. Nigdy Cię nie wywaliłem, tylko napisałem. Po 4. Napiszę pewną propozycję. Masz sobie poczytaj : I powiem mi skoro z ciebie taki ekspert czemu w takim razie , jeśli przekraczam dożwoloną prędkość na serwerze czemu nie działa na mnie odwrócone DMG ? - Gdy przekroczymy prędkość dozwolona na mapie, pozwoliło nam to usunąć przyjaciół którzy latali na speedhacku i niszczyli rozgrywke, na pułapke mozna sie złapać uzywajac SGS, GSJ, ktore sa zabronione na mapie, wiec wtedy nie mozecie miec pretensji. Więc nie pierdol mi tu że podwójny skok + strefy to sgs , UBTEAM to chyba za piękne oczy dostałeś , a i jeszcze jedno : @ sxn2137 jakoś nie stwierdził gdy grał jednocześnie gdy ja na serwerze , że używane przeze mnie " podwójny skok + strefy to jak ty twierdzisz "Używasz SGS + strefy - pokonujesz szybsze i większe odległości, niż zwykli gracze Jak to nazwiesz jak nie SGS w powietrzu?" . P.S Jeśli tak bardzo chcesz niech @ sxn2137 @ archonek i ty rozpisujcie demko Edytowane 9 Listopada 2022 przez HPPV6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 1. Naucz się precyzyjnie składać zdania + kiedy stawia się przecinek i przy okazji to spacje klikamy jeden raz, a nie dwa lub trzy razy. 2. Nie jestem ekspertem, więc Ci nie odpowiem dlaczego nie działa na Ciebie odwrócony dmg. 3. Nie śledziłem twojej gry nigdy na początku, lecz gdy miałem wychodzić z gry będąc ostatnią rundę na spekt, zauważyłem że wybijasz się z respa TT i robisz GSJ co jest zabronione. Tyle z mojej strony. Zakończyłem dyskusję. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Zamykam póki co temat, bo kłócicie się a szczegółów nie dajecie. Podajcie mi demko na pw i sprawdzę. Aktualnie to wątpię aby hpp robił sgsy mając 120fpsow w menu gry. No ale przeanalizujemy demko. ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Sprawdziłem demko które podesłał @ HPPV6. , nic tam nie widziałem. Również sprawdziliśmy logi detektorów, było jedno wykrycie o 20:40 - również tam nic nie było. Gracz po prostu próbuje robić sgsy/gsy, ale nie wychodzą mu z racji takiej, że ma zbyt mało fpsów do tego. Co przyczynia się do tego, że ich po prostu nie robi. Koronera, nie będziemy w żaden sposób karać za to co napisał na @@. Ponieważ jest to błachostka.. nie dopatrzył się Ciebie, a ostrzegł niepotrzebnie. Gdyby Cię zbanował, byśmy podjęli odpowiednią karę dla niego. Będziemy mieć twoją skargę na uwadzę, w razie gdyby w przyszłości zdarzyła się podoba sytuacja. 2 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi