Skocz do zawartości

Zablokowane [PRZYJĘTA][Skarga] - Nick admin płakała jak dawała

Luke Boss DS TO MARKA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: Luke 

Nick Oskarżonego: Admin Płakała jak dawała 

Powód: Nierówne traktowanie graczy 

Data: 9.11.2022 20:20

Dowód: Demko z mapy się dogra to wstawie, w konsoli serwera są na pewno logi z say

demko z poprzedniej mapy http://858261.node30.pukawka.pl/hltv-2211091951-de_dust2-1668019860-1668021060.zip

demko z mapy bana dam jak się wrzuci na hltv

Drugie demko?

http://858261.node30.pukawka.pl/hltv-2211092011-de_dust2-1668021060-1668022260.zip

Jak to jest ze admin siedzi na serwerze gdzie Kotek obraża pół serwera jadąc po ludziach na say od całej poprzedniej mapy i admin na to w dupie a gdy ja  napisze, że "Kurwy kampią na respie" to dostaje bana na 30 minut za kulturę? Jakieś specjalne traktowanie prowadzi ten admin czy co? 

Dodam komiczną rzecz, kotek obraża i przeklina od poprzedniej mapy każdego na say w tym mnie i nie dostaje bana a gdy ja napisze cokolwiek nie kulturalnego to dostaje bana po tym jak KOTEK napisze na say "ADMIN BANUJ GO" xD. 

Podsumowując: Admin banuje mnie na polecenie gościa który drugą mape odraża mnie i innych graczy. Nawet jeśli nie na polecenie to wnoszę o ostrzeżenie dla admina za nierówne traktowanie graczy na serwerze :) 

Admin powinien być bezstronny i nie powinien faworyzować swoich kolegów ;)

Z tą faworką to wracaj do piaskownicy 

Edytowane przez LukeBoss
  • Lubie to ! 1
  • kekw 1
  • Rzyganko 1

Tak, to byłem ja. Wszedłem na parę chwil na inny nick, aby zobaczyć gracza, nie chcąc zwracać uwagi na siebie. Będąc jednym użytkownikiem z flagami nie jestem wstanie śledzić ciągle czatu kto co pisze i o czym, bo też obserwuję graczy, staram się też na tym skupić jak i sobie po prostu pograć, bo mam do tego prawo.

Byłem świadkiem jak K o t e k  zaczął X razy spamować wiadomościami, ale to były taķie głupoty, że aż ręce opadają. Gdybym zauważył, że kogoś wyzywa, dostałby odpowiedniego bana stosunkowo do taryfikatora. 

U Ciebie to rzuciło się w oczy, bo nikt wtedy nie spamował wiadomościami, więc nie mów że bana dostałeś jak to ująłeś "Na polecenie gracza", bo widniał wpis " Kurwy kampią na respie". To nie był twój pierwszy ban za brak kultury. 

Admini jak i opiekun Słabiutko wiedzą, że jestem uczulony na punkcie kultury. 

Edytowane przez Oro Koroner
  • Lubie to ! 1
  • kekw 1
  • LOVE <3 1

13 minut temu, Oro Koroner napisał:

Tak, to byłem ja. Wszedłem na parę chwil na inny nick, aby zobaczyć gracza, nie chcąc zwracać uwagi na siebie. Będąc jednym użytkownikiem z flagami nie jestem wstanie śledzić ciągle czatu kto co pisze i o czym, bo też obserwuję graczy, staram się też na tym skupić jak i sobie po prostu pograć, bo mam do tego prawo.

Byłem świadkiem jak K o t e k  zaczął X razy spamować wiadomościami, ale to były taķie głupoty, że aż ręce opadają. Gdybym zauważył, że kogoś wyzywa, dostałby odpowiedniego bana stosunkowo do taryfikatora. 

U Ciebie to rzuciło się w oczy, bo nikt wtedy nie spamował wiadomościami, więc nie mów że bana dostałeś jak to ująłeś "Na polecenie gracza", bo widniał wpis " Kurwy kampią na respie". To nie był twój pierwszy ban za brak kultury. 

Admini jak i opiekun Słabiutko wiedzą, że jestem uczulony na punkcie kultury. 

karane jest nadmierne przeklinanie nie to ze ktoś wejdzie na serwer raz przeklnie i leci z banem. Gdyby tak było to pół serwera co chwile leciało by z banami.

Według mnie:

Po 1 poleciałeś trochę z tym banem, mogłeś dać ostrzeżenie, kicka lub bana na 5 minut a nie za jedno przekleństwo od początku gry mojej która trwała dwie mapy Walisz mi odrazu banicie - szczególnie ze taki właśnie kotek wyzywał i prowokował mnie tak samo jak opur, zlewały to

Po 2 mój jeden wpis z niewielu widziałeś ale padaczki którą robił kotek na say przez dwie mapy nie widziałeś 

Po 3 obserwowałeś uważnie całą grę bo co chwile leciały jakieś kicki np za afk 

Nie wiem co masz do mnie, że ja zasłużyłem na bana a inni nie ale informuje Cię bo widzę, że jeszcze nie wiesz. Nic tym nie osiągniesz a tylko stracisz ;) 

Dwa twoje bany w niedużym odstępie czasu i dwie skargi. To musi coś świadczyć. Nie wiem jak masz zły dzień to spuść sobie z kija czy coś a nie graczy męczysz. 

Edytowane przez LukeBoss

• Założyciel Sieci

Skarga jak najbardziej przyjęta lecz werdykt zmieniam. 

1. Ban dla luke powinien być poprzedzony ostrzeżeniem dopiero ban. 

2. będąc na serwerze, nie zawsze da się śledzić ciagle czat, tym bardziej, ze Oro to nie administrator a UBT który na serwerze nie ma obowiązku pilnować kultury tylko szukać i sprawdzać cheaterow, a ze dodatkowo stara się to robić to tylko jego dobra wola. 

Skarga jak najbardziej słuszna, lecz @ Oro Koroner bez konsekwencji w tym temacie ponieważ jak napisałem wyżej, nie jest od pilnowania porządku.

pozdrawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie