TheProShizer 99 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) Nick: TheProShizer | CSSetti.pl STEAMID: STEAM_0 : 0 : 516802520 Serwer: JailBreak Data zdarzenia: przed CHWILA Link do bana: Nie ma Opis sytuacji: Dostałem bana za podszywke na swoim nicku, ten boski ewidentnie mnie nie lubi SADGE:((( chyba ze dostaje banicje za w nicku CSSetti.pl. Wejde raz na jakiś czas na serwer i odrazu dostane bana. Dobrze wiedzial ze to ja prawdziwy szajzer bo wczoraj gralem na serwerze i on byl... weźcie tego geniusza ogarnijcie xD. Bany daje na serwer nie na bansa.. DEBIL [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Boski Z Polski. [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 53 minut i 41 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : TheProShizer | CSSetti.pl [AMXBans] Powod : ' Podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.PsychaSiada.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 516802520 ' Edytowane 9 Listopada 2022 przez TheProShizer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNAFFox 125 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 koledze nie wczytaly sie ikonki steam dlatego nie wiedzial ze to ty bana zdjolm do zamkniecia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi