kajusia 1 779 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 (edytowane) ZAPISY DO WYWIADU WRACAJĄ!!! Tym razem będzie jednak wzór, bo stwierdziliśmy że będzie potrzebny. Mamy też dla Was nowość! niedługo według planu powinna być dostępna nowa forma wywiadu! Będziecie mogli udzielać wywiadów głosowo. Wzór: Redaktor który ma przeprowadzić wywiad: @ Jo nie chciał ツ @ Olka @ Lotencjusz Przyjazna data do jego przeprowadzenia: Edytowane 14 Czerwca przez Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Jak kogoś to ciekawi to chętny Dostępny 24/7 Przez ZwYruŚ von Kasztan, 8 Listopada 2022 Biorę Cię, chodź PW ustalić. 1 Cytuj i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 037 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Chętna! Od 17 wolna jestem Przez ZwYruŚ von Kasztan, 13 Listopada 2022 Biorę Cię, środa około 20:00. (Notka dla porządku tylko) Edytowane 13 Listopada 2022 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 A to ja też mogę się zgłosić. :d z Tobą chętnie, na telefonie jestem praktycznie cały czas, więc jak Tobie pasuje :d Przez ZwYruŚ von Kasztan, 13 Listopada 2022 Załatwione. (Notka dla porządku tylko) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZDR 34 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Redaktor który ma przeprowadzić wywiad: bez różnicy Forma wywiadu (tymczasowo tylko tekstowy): niech bedzie Przyjazna data do jego przeprowadzenia: najlepiej zgadać się jakoś na weekend Przez ZwYruŚ von Kasztan, 13 Listopada 2022 Weekend, tak? Może być ta sobota jakoś około 20:00? 1 Cytuj https://PLSetti.pl/ - reklama serwerów CS 1.6 https://HostPlay.pl - Hosting serwerów gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Tuchel 826 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Ja Kce!!! XDD Przez ZwYruŚ von Kasztan, 16 Listopada 2022 Chodź PW. Edit. Stosuj się do wzoru... Edytowane 16 Listopada 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 359 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Redaktor który ma przeprowadzić wywiad: kajusia lub Ursula Forma wywiadu (tymczasowo tylko tekstowy): tekstowy Przyjazna data do jego przeprowadzenia: od 7-16/17 każdego dnia najlepiej to na pw się dogadać Przez ZwYruŚ von Kasztan, 20 Listopada 2022 Urszula jest na urlopie, a Kajusi chwilowo niema, więc mogę przeprowadzić wywiad ja albo możesz zaczekać oczywiście jeśli chcesz. Edytowane 20 Listopada 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin HEDOPIZGATOR 762 Opublikowano 22 Listopada 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Redaktor który ma przeprowadzić wywiad: @ kajusia / @ Oro Koroner Forma wywiadu (tymczasowo tylko tekstowy): Obojętne, może być byle jaki Przyjazna data do jego przeprowadzenia: Dogadamy się! Edytowane 30 Listopada 2022 przez Oro Koroner Przez ZwYruŚ von Kasztan, 22 Listopada 2022 Najszybciej możemy zrobić w następną środę po godz. 20 jeśli Ci pasuje. Przez Oras, 4 Grudnia 2022 Zrobione 👍 https://psychasiada.pl/topic/4578-wywiad-z-hasbulla-petuwer/#comment-29322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeBoss 22 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Mysle ze wywiad z gwiazda rapu i naczelnym szefem Luke byłby dobry Przez kajusia, 26 Grudnia 2022 Zastosuj się do wzoru ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Margaret Goha Maju Maj 1 301 Opublikowano 15 Stycznia V.I.P Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Zapisy na wywiady dalej są,więc zapisujcie się śmiało! :))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 8 Lutego 1337 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Wzór: Redaktor który ma przeprowadzić wywiad: Obojętne w sumie@ kajusia @ Mardocheusz @ Papież Franciszek Nowy. mamy 3 wspaniałych redaktorów Forma wywiadu (tymczasowo tylko tekstowy): tak Przyjazna data do jego przeprowadzenia: Dogadamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P azjatkalove 227 Opublikowano 8 Lutego V.I.P Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Redaktor który ma przeprowadzić wywiad: @ kajusia @ Mardocheusz @ Papież Franciszek Nowy. ten który bedzie chciał niech przeprowadzi Forma wywiadu (tymczasowo tylkotekstowy): tekstowy Przyjazna data do jego przeprowadzenia: Tak żeby pasowało obu stronom to można na discord się skontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTRO1g 74 Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Redaktor który ma przeprowadzić wywiad: @ kajusia @ Aysza @ CwaniaK Forma wywiadu (tymczasowo tylko tekstowy): tekstowy/głosowy do ugadania Przyjazna data do jego przeprowadzenia: każdego dnia w godzinach 19:30-24:00 Przez Margaret Goha Maju Maj, 27 Kwietnia Napisz do mnie na priv,umówimy się, kiedy ci odpowiada przeprowadzić wywiad ;) 2 Cytuj Bądź konsekwentny, trzeźwo oceniaj sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P turki geng 1 845 Opublikowano 7 Kwietnia V.I.P Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Redaktor który ma przeprowadzić wywiad: obojetnie Forma wywiadu (tymczasowo tylko tekstowy): tekstowy Przyjazna data do jego przeprowadzenia: każdego dnia od 15 Przez Margaret Goha Maju Maj, 21 Maja Napisz do mnie na priv,kiedy mam z tobą przeprowadzić wywiad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 2k 180 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Redaktor który ma przeprowadzić wywiad: Który chce. Forma wywiadu (tymczasowo tylko tekstowy): Text Przyjazna data do jego przeprowadzenia: Dostosuję się :> Przez Lotencjusz, 15 Maja Napisz do mnie na priv, umówimy się, kiedy ci odpowiada przeprowadzić wywiad ;) 1 Cytuj 𝐼'𝑚 𝑔𝑜𝑜𝑑, 𝑦𝑒𝑎ℎ 𝐼'𝑚 𝑓𝑒𝑒𝑙𝑖𝑛' 𝑎𝑙𝑟𝑖𝑔ℎ𝑡 𝑃𝑖𝑒𝑐 𝑖𝑛𝑓𝑙𝑢𝑒𝑛𝑐𝑒𝑟𝑒𝑘 𝑤 ł𝑜𝑧𝑘𝑢, 𝑗𝑢𝑧 𝑛𝑖𝑒 𝑐𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑒 𝑠𝑎𝑚 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Redaktor który ma przeprowadzić wywiad: Obojętne Forma wywiadu (tymczasowo tylko tekstowy): Text Przyjazna data do jego przeprowadzenia: Dostosuje się Przez Margaret Goha Maju Maj, 25 Maja Wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRYLANT [32] 102 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Redaktor który ma przeprowadzić wywiad: @ Aysza ツ Forma wywiadu (tymczasowo tylko tekstowy): Text Przyjazna data do jego przeprowadzenia: Dostosuje się, dużo czasu 1 Cytuj I CAME LIKE A KING AND LEFT LIKE A LEGEND ⭐️ ⭐️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi