UnFriendly 128 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 To co nadszedł ten czas nudne jest robienie dymów na 5 osób, naśmiewałem się z @ Oro Koroner ale jako jedyny coś się stara na tym forum robić. Włodarz "Tabun" tego nawet nie skomentuje nie potrafi paczki z neta zmienić . Przyjmujecie osoby na opiekuna co nie wiedzą co robi się na tej randze i na każdej sieci to degradują. Ale po co mam takie brudy wypuszczać, szkoda że dd2 dalej pobugowane i cziterzy grają #Anonymous xDDDDD. Dzieci mają range i pierdolą do każdego i później płaczą że ich wielka miłość ich odrzuciła. A co mam powiedzieć fajnie się robiło dymy czasem pewnie jeszcze przyjdę powkurwiać ludzi. Pozdrawiam osoby które mają mocną psyche @ Wahnsinn @ petuwertomarka @ shining star @ SPECNAZ. @ SHEZZY @ POLKES Pozdro 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playboi szajni 290 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Papa Sebek, byłeś wspaniałym zadymiarzem, zostaniesz w naszych sercach oraz w głowach jako ten patus z chatboxa oraz chłopak który wydawał troszeczkę na wyborną alchemię na metinie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wahnsinn 168 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Sebku tęsknie za Tobą, mam nadzieję, że psyche masz mocniejszą niż polkes jaja. Zostaniesz w mojej głowie jako legionista. Kc. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsVeR 206 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Narazie Sebek Bogaczu co wkłada 10k w sama alchemie alchemiku i dość szczerą osobóbką jesteś i takiego chciałbym ciebie mordo zapamiętać 👑 Kontakt: Steam: Społeczność Steam :: AsVeR (steamcommunity.com) Discord: AsVeR#9055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnFriendly 128 Opublikowano 7 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 1 minutę temu, Wahnsinn napisał: Sebku tęsknie za Tobą, mam nadzieję, że psyche masz mocniejszą niż polkes jaja. Zostaniesz w mojej głowie jako legionista. Kc. Jebać cie i barce za tego legioniste oby spadła niżej niż twoja głowa po robieniu loda mańkowi za koszulke legi. TFU Przez CwaniaK, 7 Listopada 2022 1.6 Zakazuje się obrażania, wyśmiewania oraz nękania innych użytkowników. + Warn 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 2 021 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Powodzenia trzymaj się byłeś fajną osobą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnFriendly 128 Opublikowano 7 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Nie mogę edytować bo ktoś dał notatke a chciałem wspomnieć o najwazniejszym jebac grabarzy niech się liża na cmentarzu a pedały do wora a wor do jeziora jebać Poofa Przez POLKES, 7 Listopada 2022 Wielokrotne obrazy w stronę użytkowników mimo wcześniejszych ostrzeżeń +4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi