Skocz do zawartości

Zablokowane #WudzOrkuf na Redaktora aka Sayonara

UnFriendly
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To co nadszedł ten czas nudne jest robienie dymów na 5 osób, naśmiewałem się z @ Oro Koroner  ale jako jedyny coś się stara na tym forum robić. Włodarz "Tabun" tego nawet nie skomentuje nie potrafi paczki z neta zmienić . Przyjmujecie osoby na opiekuna co nie wiedzą co robi się na tej randze i na każdej sieci to degradują. Ale po co mam takie brudy wypuszczać, szkoda że dd2 dalej pobugowane i cziterzy grają #Anonymous xDDDDD. Dzieci mają range i pierdolą do każdego i później płaczą że ich wielka miłość ich odrzuciła. A co mam powiedzieć fajnie się robiło dymy czasem pewnie jeszcze przyjdę powkurwiać ludzi. Pozdrawiam osoby które mają mocną psyche @ Wahnsinn  @  petuwertomarka  @  shining star  @   SPECNAZ.  @   SHEZZY  @ POLKES Pozdro

• kekw 1
  • LOVE <3 3

tumblr_ny6fg15nhf1tf5enfo1_500.gif

Papa Sebek, byłeś wspaniałym zadymiarzem, zostaniesz w naszych sercach oraz w głowach jako ten patus z chatboxa oraz chłopak który wydawał troszeczkę na wyborną alchemię na metinie. :Sadge:

• LOVE <3 2

Sebku tęsknie za Tobą, mam nadzieję, że psyche masz mocniejszą niż polkes jaja. Zostaniesz w mojej głowie jako legionista. Kc. 

• kekw 2

1 minutę temu, Wahnsinn napisał:

Sebku tęsknie za Tobą, mam nadzieję, że psyche masz mocniejszą niż polkes jaja. Zostaniesz w mojej głowie jako legionista. Kc. 

Jebać cie i barce za tego legioniste oby spadła niżej niż twoja głowa po robieniu loda mańkowi za koszulke legi. TFU

Przez  CwaniaK,

1.6 Zakazuje się obrażania, wyśmiewania oraz nękania innych użytkowników. + Warn

• LOVE <3 3

Nie mogę edytować bo ktoś dał notatke a chciałem wspomnieć o najwazniejszym jebac grabarzy niech się liża na cmentarzu a pedały do wora a wor do jeziora jebać Poofa

Przez  POLKES,

Wielokrotne obrazy w stronę użytkowników mimo wcześniejszych ostrzeżeń +4

•  CwaniaK zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie