Migg 18 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Siemanko, mam na imię Gabriel, w październiku kończę 21lat. Na serwerze dd2 znajdziecie mnie pod nickiem Migg. Do moich największych pasji należą sporty siłowe i muzyka. Mam nadzieję że poklikamy razem na serwerze :). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naila 248 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Hej hej jednak posłuchałeś i się zarejestrowałeś 😄 WITAMY! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 873 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe 76 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Joł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 384 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 witamy!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermann-.- 83 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Siemkaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktortokox 89 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 e l o 1 wiktorek ''KOKS'' - chęć zabłyśnięcia poprzez wpierdolenie się do każdego w każdą możliwą okazję do spiny, która go nie dotyczy, ale musi pokazać przed innymi, jaki to on odważny w dyskusji, ego to już chłopaczek ma na saturnie jak widać, cwaniak jedynie za klawiaturką, bo tu bezpiecznie, po liściu by zdał sobie sprawę i spadł na ziemię to może by zrozumiał.y Weź się chłopaczku popatrz w lustro i spójrz co wypisujesz tutaj czasem, ale wydaje mi się, że człowieka to już sie nie da zmienić niestety. Nie marnujcie czasu z dawania mu satysfakcji dzięki zwracaniu uwagi. Tak na zakończenie, słyszałem od niektórych, że pokory to ci brak i dziwię się, że właściciel pozwala ci tu nadal przebywać, miłego dzionka wszystkim. Płacz i ''XD'' zawita od tego atencjusza, spodziewajcie się, jeśli to odczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa ptwr 993 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Krowa Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 ELO 1 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 hi 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 834 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Hejkaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn; 276 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremar 54 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Maniek 724 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi