Barrtosz 0 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Nick: Barrtosz. STEAMID: STEAM_0:0:107155925 Serwer: DD2 #2 PsychaSiada.pl (145.239.16.114:27015) Data zdarzenia: 11.07.2022 18:55? Mniej więcej Link do bana: w AMX nie ma, poprzednio wstawiałem ss'y dwa razy i również nie było. Opis sytuacji: Nie wiem od czego zaczać. Powód bana "Haxy" (Nic o norecoil, aimbot, wh) Poprzednią godzine chyba grałem bardziej "serio" jednoczesnie latając z UZI i scoutem. teraz mialem w nosie, ciagle robiłem alt tab i pisałem z dziewczyną na messengerze przez co zdarzało się stać AFK na spawnie, rundę przed banem zabiłem 3 osoby strzałem w głowę, jednego gościa kampiącego w anarchi z odległości 3 metrów, nastepnego co wybiegał z ok. 5 metrów i ostatniego gdy lecielismy odbić Spawn CT bo była tam paka, gość biegł od B a ja szedłem od bramy z mida i trafiłem go chyba trzecim bądź czwartym strzałem. Miałem chyba mało HP i w sytuacji 1vs1 gościu mnie zabił. Potem na next roundzie zobaczylem tylko że banned i tyle. Staty chyba nawet na minus były przez mecz :) Nie wiem kto mi go dał i w sumie dlaczego a szkoda Nie wiem co dodać. Trzeba by zobaczyć najpewniej demko wiec to zadanie dla UB team bądź innych osób, ja nie mam nic do ukrycia i jestem legit player a to że wejdą jakieś flickshoty od niechcenia z AK raz na jakiś czas to już nie moja wina. Miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 (edytowane) @ lolidom 24h Z ciekawości obejrzałem oba hltv. Na hltv z bana https://megawrzuta.pl/download/7cf98c1dcefee0c6ef0d022418aeeeaa.html nie widziałem nic podejrzanego (flickshoty normalne). Co do robienia czasami stref, tutaj bym decyzję zostawił @ Monster (14h minęło już). Na hltv z przed nadaniem bana https://megawrzuta.pl/download/9fb76cfaccff7151931a59722887bf4e.html też nic podejrzanego nie widziałem. Edytowane 8 Listopada 2022 przez Oro Koroner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 @ lolidom musisz rozpisać demko skoro gracz wydaje się być czysty ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Admin nie zdąży na czas. Tobie @ Monster zostawiam decyzję odnośnie stref gracza. Daj znać, czy ban zostaje taki, czy dajesz ostrzeżenie dla gracza odnośnie stref (kolejny raz robione strefy = brak UB). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 To można dać UB skoro brak dowodów , mógł dostać na 3h za strefy , lecz @ lolidom nie rozpisał demka nie widzę powodu do bana. pozdrawiam @ Monster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi