Skocz do zawartości

Zablokowane [PRZYJĘTA][Skarga] - Huntaruu

turki geng
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: killin

Nick Oskarżonego: Huntaruu 

Powód: nie reagowanie na zgłoszenia graczy 

Data: teraz 

Dowód:

1.9 Zakaz puszczania bindów/muzyki na mikrofonie.

Gracz o nicku Szaman puszczał muzykę na mikrofonie tak głośno, że nie było nic słychać poza tą muzyką. Co zrobił Huntaru? Zrobił ankietę w której zapytał czy Szaman może puszczać muzykę. Większość odpowiedzi było na tak, ale to bez znaczenia bo admin i tak powinien postępować zgodnie z regulaminem. Następnie gracze skarżyli się na czacie i wyzywali admina, ponieważ nie reagował na ich zgłoszenia i nie banował szamana.

Spoiler

20221106145237_1.jpg.5eddd22177e8203c297696201fb94afc.jpg20221106150302_1.jpg.2a9076be7bd7d1580a356479bf9dc836.jpg20221106150344_1.jpg.9f9da46051b3fee9c7dc2ebf2169ce0e.jpg

w logach możecie zobaczyć tą jego ankiete i na demku całą sytuacje 

// odp dla @ Huntaaru

gdzie JA cię wyzywałem, pokaż dowód

co z tego, że jakieś non steamy głosują na tak? regulamin to regulamin, jeśli ktoś go łamie to musi ponieść konsekwencje 

Edytowane przez turki bot
  • Lubie to ! 1
  • kekw 2

•   turki geng zmienił(a) tytuł na [Skarga] - Huntaruu

Ja już się wypowiedziałem na ten temat, mutuję i połowa serwera dlaczego tak a nie inaczej że było spoko ;p

Nie mutuję to też źle bo dlaczego tak nie inaczej.

Spytałem wszystkich z serwera co o tym myślą, czy mam zrobić VOTE, większość chciała, a dla Ciebie i tak jest źle ;p

Poskarż się że nie ma dalej komendy /mute działającej a co do ssów to kolejny raz co najwyżej dostarczyłeś dowód że powinieneś wylecieć za obrazę na minimum 1 dzień

Także ode mnie wniosek żebyś odpoczął za samo Twoje nastawienie i przysłowiowe sk****syństwo, innych adminów też tak zgłaszasz liceaku drętwy?:p

I jeszcze jedno :KEKW: kto się skarżył poza tym ziomkiem z ssa i Bambusem który jest Legia .txt na ab? :KEKW: bo jak widzę reszty ssów nie wstawiłeś a powinieneś misiaku :3

Edytowane przez Huntaaru
  • LOVE <3 1

kekw.png.801e1049057d2d4a9e1d52e5abedb51a.png

:KEKW::KEKW::KEKW:

i ok :modtime:

• Założyciel Sieci

Powinieneś WYCIAGAC KONSEKWENCJE nawet jeśli jednemu graczowi to przeszkadza a jest to niezgodne z regulaminem. 

Skarga przyjęta +1 @ Huntaaru  

dzięki @ turki bot za czujność i zgłoszenie.

• Lubie to ! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie