turki geng 1 847 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Twój Nick: killin Nick Oskarżonego: Huntaruu Powód: nie reagowanie na zgłoszenia graczy Data: teraz Dowód: 1.9 Zakaz puszczania bindów/muzyki na mikrofonie. Gracz o nicku Szaman puszczał muzykę na mikrofonie tak głośno, że nie było nic słychać poza tą muzyką. Co zrobił Huntaru? Zrobił ankietę w której zapytał czy Szaman może puszczać muzykę. Większość odpowiedzi było na tak, ale to bez znaczenia bo admin i tak powinien postępować zgodnie z regulaminem. Następnie gracze skarżyli się na czacie i wyzywali admina, ponieważ nie reagował na ich zgłoszenia i nie banował szamana. Spoiler w logach możecie zobaczyć tą jego ankiete i na demku całą sytuacje // odp dla @ Huntaaru gdzie JA cię wyzywałem, pokaż dowód co z tego, że jakieś non steamy głosują na tak? regulamin to regulamin, jeśli ktoś go łamie to musi ponieść konsekwencje Edytowane 6 Listopada 2022 przez turki bot 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Ja już się wypowiedziałem na ten temat, mutuję i połowa serwera dlaczego tak a nie inaczej że było spoko Nie mutuję to też źle bo dlaczego tak nie inaczej. Spytałem wszystkich z serwera co o tym myślą, czy mam zrobić VOTE, większość chciała, a dla Ciebie i tak jest źle Poskarż się że nie ma dalej komendy /mute działającej a co do ssów to kolejny raz co najwyżej dostarczyłeś dowód że powinieneś wylecieć za obrazę na minimum 1 dzień Także ode mnie wniosek żebyś odpoczął za samo Twoje nastawienie i przysłowiowe sk****syństwo, innych adminów też tak zgłaszasz liceaku drętwy?:p I jeszcze jedno kto się skarżył poza tym ziomkiem z ssa i Bambusem który jest Legia .txt na ab? bo jak widzę reszty ssów nie wstawiłeś a powinieneś misiaku :3 Edytowane 6 Listopada 2022 przez Huntaaru 1 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 6 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Powinieneś WYCIAGAC KONSEKWENCJE nawet jeśli jednemu graczowi to przeszkadza a jest to niezgodne z regulaminem. Skarga przyjęta +1 @ Huntaaru dzięki @ turki bot za czujność i zgłoszenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 6 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi