Naila 248 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Nick[z serwera]: MissPleasure STEAM ID: STEAM_0:0:527263325 Wiek: 19 Znajomość AMXX [1-10]: 7 LINK DO GT [ CLICK ]: https://www.gametracker.com/player/Miss Pleasure/51.83.214.206:27015/ ( do poprawy -ale kto mnie zna wie ,że to dla mnie nie problem i o każdej porze mogę wejść ) Dlaczego Ty: Jestem osobą miłą to przede wszystkim. Na pewno nie stosuję i nie toleruję zasady ,, kolesiostwo '' - każdy musi przestrzegać regulaminu. Mam pewne doświadczenie w posiadaniu rangi admin -znam zasady . Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Oczywiście ,że tak. Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Wystarczy przyjęcie a udowodnię co potrafię i jakie posiadam pojęcie. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Całe serce- czas pokażę Kontakt: steam,forum,ts,facebook-snapchat Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Naila 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe 76 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Oprócz tego, że zrobiłaś kolorowankę w podaniu to wszystko git . +/- gt + wiek + przyda się kolejny admin 😄 Na tak. Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Joe 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piję Jacka na ławce 87 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Na tak +/- Gt ale to kwestia kilku dni znając ciebie +Wiek +Ogarniasz temat zwłaszcza że miałaś kiedyś admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 84 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Na tak +Dobrze ogarnia amx +Doświadczenie +Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alkoholik 37 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 ja to bym dal jej szanse ^^ +ogarnięta +/- GT + chęci do wykazania się ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 834 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 okres próbny; -gt +wiek +doświadczenie + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa ptwr 993 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Krowa Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Na Tak, +Ogarnia, +Wiek, +Doświadczenie posiada, +/- gt poprawi! Duże tak! 1 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_ 173 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 jasne ze na tak! +/- gt +steam +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi