Olka 1 048 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 W jakim wieku ukończyliście edukację szkolną oraz jaki kierunek ukończyliście/ na jakim kierunku jesteście, jeśli jeszcze się uczycie? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Ukończę dopiero za rok, rozszerzony Angielski, Polski i Biologia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Ogólnie skończyłem szkołę w kierunku wykańczania wnętrz, ale robię w innym zawodzie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefPanda 352 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Ja mam skończone technikum gastronomiczne, lecz nie pracuje w zawodzie ponieważ mam teraz bardzo dobre zatrudnienie i to pozwoli zarobić na otworzenie czegoś swojego. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 847 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Aktualnie jestem w drugiej klasie liceum, mundurówka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matej 25 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 (edytowane) A ja kurcze jestem po gimnazjum i do tego na bezrobociu ^^ @Edit A tak powaznie. Po studium ochroniarskim, aczkolwiek zajmuje sie handlem autami a w seoznie letnim jestem kierownikiem w duzej firmie produkujacej Lody rzemieslnicze Edytowane 4 Listopada 2022 przez Matej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Kucharz, kosmetyczka. Liceum ogólnokształcące. Ogólnie gdzieś jakoś 7 lat temu skończyłam edukejszyn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Skończone w 2020 technikum ekonomiczne :p Pan technik logistyk i pracuję na wózku magazyn wysokiego składu także poniekąd związane z zawodem 1 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Tuchel 828 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 W 2022 skończyłem LO, teraz studiuję elektrotechnikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi