Olka 1 048 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Rodzaj Grafiki: Sygnatura Tematyka ( obowiązkowa ! ) : Najlepiej żeby było czarne tło a na nim jakiś ludzik siedzący na ławce ( best zeby to był biały kontur) + gwiazdy nad nim (jeśli ciężko zrozumieć o co dokładnie chodzi to wytłumaczę lepiej pv) Napisy: 𝓸𝓵𝓲𝓿𝓲𝓪𝓪, "Death is the perfect reason not to live", najlepiej żeby się pojawiało i znikało Kolorystyka: czarny/ biały Wymiary: jak na sygnaturę Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: tak Przeleje danemu grafikowi dyszkę za sygnaturę która mi się najbardziej spodoba. Edytowane 3 Listopada 2022 przez 𝓞𝓵𝓲𝓿𝓲𝓪𝓪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 9 minut temu, 𝓞𝓵𝓲𝓿𝓲𝓪𝓪 napisał: Rodzaj Grafiki: Sygnatura Tematyka ( obowiązkowa ! ) : Najlepiej żeby było czarne tło a na nim jakiś ludzik siedzący na ławce ( best zeby to był biały kontur) + gwiazdy nad nim (jeśli ciężko zrozumieć o co dokładnie chodzi to wytłumaczę lepiej pv) Napisy: 𝓸𝓵𝓲𝓿𝓲𝓪𝓪, "Death is the perfect reason not to live", najlepiej żeby się pojawiało i znikało Kolorystyka: czarny/ biały Wymiary: jak na sygnaturę Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: tak Przeleje danemu grafikowi dyszkę za sygnaturę która mi się najbardziej spodoba. Kobieto inflacja , inflacja w górę za dyszkę to nie warto mi lapka otwierać 🤭🤭🤣 Przez CwaniaK, 4 Listopada 2022 Post nic nie wnosi do tematu (spam) - warn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 048 Opublikowano 3 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Teraz, Monster napisał: Kobieto inflacja , inflacja w górę za dyszkę to nie warto mi lapka otwierać 🤭🤭🤣 ciesz się ze w ogóle chce coś kasy za to rzucić Przez CwaniaK, 4 Listopada 2022 Następnym razem używaj opcji „edytuj” - Ostrzeżenie słowne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 847 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 @𝓞𝓵𝓲𝓿𝓲𝓪𝓪 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBoom 91 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 @ Olka nie do końca chyba o to chodziło, ale kontury człowieka na ławce to nie jest prosta rzecz do zrobienia, a znaleźć jeszcze gorzej haha Może się spodoba to co zrobiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 048 Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Bardziej odpowiada mi sygnaturka @ turki bot Temat do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 847 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi