Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAŁATWIONY] Wywiad z ZwYrol

Olka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was bardzo ciepło w moim pierwszym, i mam nadzieję że nie ostatnim wywiadzie na forum. Do rozmowy zaprosiłam naszego nowego członka forum, który niedawno do nas dołączył. Mianowicie jest to @ ZwYroL  Bez zbędnego przedłużania zapraszam was do przeczytania wywiadu.

psycha_purp.png.2beac42ae676ddd473e6737e25828b73.png

@𝓞𝓵𝓲𝓿𝓲𝓪𝓪- osoba przeprowadzająca wywiad 

@ ZwYroL  Redaktor 

psycha_white.png.b988099384f1bcba05632689ee93b8f8.png

Cześć! Na wstępie chciałabym podziękować że zgodziłeś się na wywiad, oraz  zaznaczyć że jesteś nowym członkiem tej społeczności, więc daj nam się lepiej poznać powiedz ile masz lat, skąd pochodzisz i czym się interesujesz.

Cześć, dzięki za zaproszenie do wywiadu, nie przedłużając to... Jestem Patryk i mam 19 lat, pochodzę z małego zadupia którym jest Namysłów, jest to miasto w woj. Opolskim, interesuje się grafiką i copywriting'iem

Nie narzekaj że zadupie, na pewno lepiej jest mieszkać w mniejszym mieście, przynajmniej większy spokój i cisza . Powiedz czym się zajmujesz na co dzień? Praca czy może nadal się edukujesz w szkole?

Co do braku hałasu mógł bym się pokłócić, na co dzień opiekowałem się dwiema babciami lecz niestety od paru dni tylko jedną teraz, nie pracuję ze względu właśnie na babcie bo musi ktoś przy niej być, uczę się natomiast dalej lecz zaocznie.

Musisz być bardzo związany emocjonalnie z babcią że jej tak bardzo pomagasz, ja niestety nie miałam tyle szczęścia i nie poznałam babci ze strony ojca. Dobrze powiedz nam jak twoj status związku?

Rodzina to rodzina, niema ważniejszej rzeczy dla mnie. Co do związku to aktualnie nikogo nie mam i nie przymierzam się do tego by szukać kogokolwiek, doświadczenie mnie nauczyło że nie opłaca się szukać.

No cóż jeśli doświadczenie cię nauczyło że nie opłaca się szukać miłości to po prostu trzeba na nią poczekać aż sama przyjdzie. Trochę już o tobie wiemy, lecz powiedz mi jeszcze czy masz jakieś plany na przyszłość lub marzenia?

Miłości nie da się zrozumieć, trzeba ją po prostu zaakceptować. Dobre pytanie, bo sam nie wiem czy mam. Raczej moim marzeniem jest to że chce zamieszkać za granicą, a co do planów to póki co to przygotowanie się do matury za rok.

Nie zawsze miłość jest łatwa, ale trzeba wierzyć w to ze każdy w swoim zyciu w pewnym momencie odnajdzie tą  jedyną która będzie kochać aż do śmierci. Za granicą? Właściwie to ja też, powiedz w jakim dokładnie kraju chciałbyś w przyszłości mieszkać?

Dość już o miłości bo co za dużo to nie zdrowo. Gdzie chciałbym mieszkać? Raczej w Kanadzie, nie umiem wyjaśnić czemu, po prostu jakoś tak

Kanada, naprawdę piękny kraj. Dobra poznaliśmy mniej więcej twoja prywatną  osobę, teraz przejdźmy do twojej osoby na naszym forum, z tego co wiem byłeś na innej sieci , powiedz co się stało że przyszedłeś akurat na tą sieć? I dlaczego zmieniłeś dotychczasowe forum na nasze, z wyboru? Czy może coś przeskrobałeś?

Jak najbardziej że zmieniłem z wyboru, tamten właściciel sieci to istna tragedia, nie dało się z nim dogadać tak jak z resztą administracji, niesprawiedliwość wszędzie prawie. Oro wie o czym mówię i to doskonale. A tutaj póki co jest idealnie i chociaż mogę się przydać do czegoś.

Rozumiem, nie każde forum składa się z idealnej administracji, u nas na pewno sie przydasz! Bardzo ciekawi mnie skąd wziął się pomysł na twój nick. Opowiesz skąd taki pomysł lub co dla ciebie oznacza?

Niema ludzi idealnych lecz są ludzie lepsi, a póki co bardzo się cieszę z tej zmiany. Pomysł na nick to akurat bardzo ciekawa i zabawna historia Ci powiem, wpadłem na niego poprzez dwie sytuacje. Pierwsza jest taka że moja mama zawsze się mnie boi jak idzie gdzieś sama, jest ciemno itp. bo zawsze chodzę tak albo przebywam że mnie nie słychać, a druga to taka że randomowa osoba na ulicy mnie tak nazwała "przez pomyłkę".

Szczerze mówiąc, to naprawdę smieszne sytuacje, ale na jedno na pewno nikt by nie chciał zostać tak nazwany, nawet przez pomyłkę. Zbliżamy się do końca naszego wywiadu, zanim tak się stanie na koniec jeszcze psycho strzały. 

Ulubiony kolor? 

Mam dwa ulubione, czarny i pomarańczowy

Posiadasz tatuaże?

Jeszcze nie

O której zazwyczaj wstajesz?

Zazwyczaj wstaje o 10
Twoje ulubione danie?

Pierożki Ukraińskie! (Już nie Ruskie)

_________________________________________________________________________________

Na koniec, czy chciałbyś kogoś pozdrowić? 

Tak, chciałbym pozdrowić @ kajusia @ Oro Koroner @   GENERAL ALADEEN i Ciebie oczywiście

Ja sama od siebie chciałabym ci bardzo podziękować, za poświecenie twojego czasu  nad pisaniem tego wywiadu, bardzo cieplutko cię pozdrawiam i mam nadzieje ze mój wywiad nie był taki zły. ;p 

Też Ci dziękuję za zaproszenie, osobiście nie czuję by był to zmarnowany czas, zdążyłem pójść do sklepu do sąsiedniego miasta. Oczywiście żartuje, wywiad był w moim odczuciu jak najbardziej udany.

Z góry bardzo dziękuje osobą które przeczytały cały wywiad
Za wszystkie błędy przepraszam. 
Zostawcie komentarz, a będzie nam miło ❤️
Gorące pozdrowienia misie kolorowe 

Edytowane przez Olka
  • Lubie to ! 2
  • +1 2
  • LOVE <3 2

image.png.6d796f8c6213408aaf33f041a8cc63bc.png

Szczerze tutaj się lekko aż zdziwiłem, byłem pesymistycznie nastawiony gdy wypowiedziałem się pod podaniem, ale tutaj muszę szczerze powiedzieć że jest o niebo lepiej.

Podczas samego wywiadu byłem świadkiem jak się starała i próbowała, były chwili zwątpienia ale i tak kontynuowała.

Niema moim zdaniem do czego się tutaj doczepić, no może tylko za krótki, a fajnie się odpowiadało.

Po tym wywiadzie jestem za daniem szansy.

• Lubie to ! 2
  • +1 1
  • LOVE <3 1

Bez nazwy-1.png

• Założyciel Sieci

A wiec to co pisałem na pw przy analizie tego co dodalas: 

pozwole sobie ocenić od 1/6 

- gramatyka 4/6 

- stylistyka 3/6 

- interpunkcja 2/6 

- estetyka 5/6 

Jak na pierwszy wywiad, jest bardzo okej, myśle, ze jak dostaniesz szanse od @ kajusia bedziesz słuchała i wystrzegała się błędów, to forum będzie miało z Ciebie dużo radości wykazywanej poprzez redakcje :) 

dobra robota!

Przez   ZwYruŚ von Kasztan,

Jeśli zostanie przyjęta, a mam taką nadzieje to podczas rozmowy z Kają powiedziałem że wezmę za nią odpowiedzialność :)

• Lubie to ! 2
  • LOVE <3 1

Kolorystyka bardzo dobrze dopasowana. Wywiadzik, jak wywiadzik nawet przyjemnie się go czyta, długość też jest odpowiednia. Polecam Ci tylko koleżanko przed dodaniem każdej pracy wrzucać ją na ortograf.pl - 
Ta strona wyłapie Ci wszystkie błędy, których niestety jest sporo... 

• Lubie to ! 1

Screenshot_20240808_133038_Chrome.jpg.acf54556ae94b833cdbff77947d3fc39.jpg

Jako że @ kajusia prosiła w Twoim podaniu o wypowiedzenie pod Twoim kolejnym artykułem/wywiadem to proszę bardzo.

Wywiad sam w sobie jest przyjemny dla oka. Kolory nie są przesadzone co pozwala lepiej to wszystko czytać.

Widać po wywiadzie, że zdarza Ci się zapomnieć o polskich znakach (np. smieszne), ale to można bez problemu sobie wyrobić.

Długość wywiadu również jest mało satysfakcjonująca. Miałaś duże pole do popisu, zwłaszcza że @ ZwYroL jest nowym użytkownikiem i praktycznie nic o nim nie wiedzieliśmy. Brakuje mi tutaj pytań o jakieś zainteresowania muzyczne i filmowe, które też dają nam jakąś możliwość porównania do siebie.

Szybko też zmieniasz tematy, czasami warto pociągnąć za język, aby wywiad był bardziej dopełniony.

Aczkolwiek rozumiem, że jest to Twój pierwszy wywiad i być może przy kolejnych uda Ci się wykonać to wszystko jeszcze lepiej.

Przez   ZwYruŚ von Kasztan,

Zdaję sobie sprawę że dużej ilości osób to nie w smak że nagle jestem redaktorem, ale tak jak w awansie, staram się pomóc redakcji i rozwijać. Co do doświadczenia jesli chciałbyś się dowiedzieć to PW. Oliwie będę uczył i pomagał.

• Lubie to ! 1

Praca jest w miarę jak na pierwszy raz. Co do samej treści, jest w sam raz. Błędy ortograficzne i interpunkcyjne zdarzają się, jednak kto ich nie popełnia. Popracujesz pod okiem @ kajusia to błędy nie będą się nawarstwiać. Forma jak najbardziej na plus. Chcę zaznaczyć, że jeżeli zostaniesz przyjęta to musisz dawać jeszcze więcej energii w to co robisz. Good Luck!

Bardzo estetycznie, ciekawie i dość krótko, ale mój pierwszy wywiad również był mega krótki i myślę, że to kwestia praktyki. Co prawda zapominasz o przecinkach i polskich znakach, ale po czasie szybko ci to wejdzie w głowę i nie będzie z tym problemu. Przyjmuję twoje podanie, napisz do mnie w wiadomości prywatnej (gdziekolwiek chcesz) a wyjaśnię ci wszystko od A do Z.

•   Olka zmienił(a) tytuł na [ZAŁATWIONY] Wywiad z ZwYrol
  •   Olka zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie