ZwYruŚ von Kasztan 331 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 --------------------------------- Chciałbym wam przedstawić swój autorski wierszyk który sam wymyśliłem, halloweenowy i w tematyce więzienia. --------------------------------- Dzisiaj mamy mroczny dzień, wszystkie klawisze schowały się w cień. Wszystkie koja skrzypią od rana, a przez okno wleciała biała dama. Na poduszkach dynie poustawiane a pająki wchodzą przez ścianę. Więźniowie grypsami przekazują że nietoperze na sufitach przesiadują. Zamiast obiadu był uśmiech nieszczery, a w talerzach podano krwawą Marry. Więźniowie się nią po upijali i się wszyscy w zombie pozamieniali. Halloween to jest taki czas kiedy zasad w pudle całkiem brak, zombie rządzą bo to ich czas, a klawisze biorą nogi za pas. Gdy nadchodzi pełnia to zamieniają się w wilki i podają więźniom podejrzane drinki. --------------------------------- 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Wiedziałem że masz wiele talentów i kolejny raz mnie zaskoczyłeś. Zajebisty wierszyk. Edytowane 2 Listopada 2022 przez Oro Koroner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cipka to ja 44 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Gównooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 847 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moon 33 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Fajen wierszyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefPanda 352 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Piękny 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsVeR 206 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 git 1 Cytuj Kontakt: Steam: Społeczność Steam :: AsVeR (steamcommunity.com) Discord: AsVeR#9055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi