Skocz do zawartości

Odwrócony DMG zgłoszenia.

RIDE!
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Założyciel Sieci

Witam, próbujemy uporać sie z problemem odwróconego DMG dla graczy grających czysto, dlatego proszę was o pomoc, by móc to idealnie skonfigurować. 

Kiedy możemy sie spodziewać odwróconego DMG? 

- Gdy przekroczymy prędkość dozwolona na mapie, pozwoliło nam to usunąć przyjaciół którzy latali na speedhacku i niszczyli rozgrywke, na pułapke mozna sie złapać uzywajac   SGS, GSJ, ktore sa zabronione na mapie, wiec wtedy nie mozecie miec pretensji. 

- Gdy nasz celownik wykonuje nienaturalne ruchy na glowe przeciwnika "szejki" 

- Gdy nienaturalnie szybko przeskakuje z jednej glowy na drugą

Plugin jest naszym autorskim, nie pobieraliśmy go z internetu, wiec na pewno ma kilka blędów i łapie osoby które grają clear, dlatego prośbą moją jest zgłoszenie tego tutaj według wzoru, bardzo nam to pomoże i usuniemy wszelkie niedoskonałości.

Nick:

Data i godzina wykrycia: 

Sytuacja: 

z góry przepraszam za problemy i dziękujemy za zrozumienie i wsparcie, to była jedyna szansa pozbycia się naszych nieprzyjaciół.

• Lubie to ! 2

Nick: sitmanek.

Data i godzina wykrycia:  02.11.22r coś koło 15.05/15

Sytuacja:  biegne normalnie przez ct, zabijam dwoch oponnentow przez brame mid "w glowe" i juz 3 frag też glowa i odbiło dmg.

• Założyciel Sieci
13 minut temu, sitmanek. napisał:

Nick: sitmanek.

Data i godzina wykrycia:  02.11.22r coś koło 15.05/15

Sytuacja:  biegne normalnie przez ct, zabijam dwoch oponnentow przez brame mid "w glowe" i juz 3 frag też glowa i odbiło dmg.

L 11/02/2022 - 11:31:16: [cheat_punisher.amxx] [CheatPunisher] [HSS] sitmanek.: hss detection enabled (3) (3) 

11:31 wykrył cie plugin jako aimbot

15:15 również, 5 głow pod rzad i aimbot

teraz sprawdzimy na demku jak to wyglada.

• kekw 1

• RIDE! przypiął/eła ten temat
5 godzin temu, RIDE! napisał:

L 11/02/2022 - 11:31:16: [cheat_punisher.amxx] [CheatPunisher] [HSS] sitmanek.: hss detection enabled (3) (3) 

11:31 wykrył cie plugin jako aimbot

15:15 również, 5 głow pod rzad i aimbot

teraz sprawdzimy na demku jak to wyglada.

https://megawrzuta.pl/download/5854c77b8af596e76fe3be03eccdbc14.html

11:31:16 - Od tego momentu aż do 11:35:65, gracz nie oddał żadnego strzału z AWP
15:15 - Nie wiem czemu plugin wykrył coś w minucie 15:15, jak tam nie padały żadne strzały. Strzały zaczęły padać od 15:23:55, ale hltv nie odzwierciedla naturalnych strzałów, więc co tu wspominać o aimie.
17:09:66 - Sitmanek oddaje 5 tapów z aka w głowę gracza AFK, po czym automatycznie go zabija

Edytowane przez Oro Koroner
  • Lubie to ! 2

3 godziny temu, Oro Koroner napisał:

https://megawrzuta.pl/download/5854c77b8af596e76fe3be03eccdbc14.html

11:31:16 - Od tego momentu aż do 11:35:65, gracz nie oddał żadnego strzału z AWP
15:15 - Nie wiem czemu plugin wykrył coś w minucie 15:15, jak tam nie padały żadne strzały. Strzały zaczęły padać od 15:23:55, ale hltv nie odzwierciedla naturalnych strzałów, więc co tu wspominać o aimie.
17:09:66 - Sitmanek oddaje 5 tapów z aka w głowę gracza AFK, po czym automatycznie go zabija

Wiec jak widac srednio to dziala, poczekajmy jak @ RIDE! oceni to demko bo dla kazdego moze wygladac to inaczej, jezeli masz wgląd do tego co i kiedy wykrywa Twój plugin to dlaczego nie przygladasz sie temu bliżej, czy gracz sie pali, czy lata na  gsj, sgs. Przeciez u Ciebie to priorytet sprawdzac demka, żeby badać plugin, a zaczelo sie to od masy postów z tym zwiazane. Wielkie pretensje do tego, że MAMY NIE CHEATOWAĆ, a co zrobiles od siebie? Ciągle jest to samo tlumaczenie "przestancie czitować". 

• -1 1

• Założyciel Sieci
11 minut temu, sitmanek. napisał:

Wiec jak widac srednio to dziala, poczekajmy jak @ RIDE! oceni to demko bo dla kazdego moze wygladac to inaczej, jezeli masz wgląd do tego co i kiedy wykrywa Twój plugin to dlaczego nie przygladasz sie temu bliżej, czy gracz sie pali, czy lata na  gsj, sgs. Przeciez u Ciebie to priorytet sprawdzac demka, żeby badać plugin, a zaczelo sie to od masy postów z tym zwiazane. Wielkie pretensje do tego, że MAMY NIE CHEATOWAĆ, a co zrobiles od siebie? Ciągle jest to samo tlumaczenie "przestancie czitować". 

Kolejny z problemami z czytaniem, w tym wieku nie wypada. 
co zrobiłem od siebie? 
1. każdego dnia oglądamy kilkanaście akcji które wykrywa plugin

2. Konfigurujemy plugin  

3. wstawiam post z prośba o zgłoszenia fałszywych wykryć by jeszcze bardziej się temu przyglądać. 
4. plugin uratował serwer

5. możesz wejść na serwer i dać sobie bana na tydzień za sgs.

jesli bym uważał, ze czitujecie, miałbyś już degrada i bana a nie bym mówił, żebyście przestali. 

nic mnie tak nie drażni jak ludzka głupota.

Cytat

jesli bym uważał, ze czitujecie, miałbyś już degrada i bana a nie bym mówił, żebyście przestali. 

Ale Ty właśnie tak uważasz, gdyby było inaczej to byś nie pisał żeby "wyłączyli cheaty to przestanie ich wykrywać", ta sama sytuacja jak ktoś zgłaszał na serwerze że ma odwrócony dmg to od razu leciał z banem (od ciebie lub ubt), często gęsto to właśnie byli czyści gracze (wiem, że napiszesz że były to same odpały, taki już masz charakter, że nie potrafisz przyznać się do błędu). Plugin jest beznadziejny ale ostatnio poprawiła się sytuacja bo nie wykrywa już 50% czystych tylko jakieś 20%, ale tym samym bardzo się pogorszyło z wykrywaniem cheaterów, już nie wykrywa 80% cheaterów, teraz w ogóle nikogo nie wykrywa odpalonego xD (tak, testowałem to, latanie na sgs/przekraczanie prędkości, nic nie wykryło, kolega też latał na full rage/auto gs i też mu nic nie wykrywało). Może czas przyznać się, że nie potraficie zrobić dobrego anty cheat'a. A nie sory, zapomniałem że ja to do hubsona pisze czyli nic się nie zmieni ani na serwerze ani w opinii wobec pluginu (nadal to będzie najlepszy niezawodny plugin a wy cheatery offać się) xD Cheaterzy teraz latają na full odjebani i nic im nie wykrywa (testowane) a co jakiś czas nadal wykrywa czystych, pozdro, kozacki plugin wam wyszedł tak samo jak całe te dd2 xD

Przez RIDE!,

Spam +1

• Właściciel
Właściciel
9 godzin temu, HimmlerHeinrich napisał:

kozacki plugin wam wyszedł tak samo jak całe te dd2 xD

Kozacki z Ciebie gracz skoro wypowiadasz się ogólnikowo. Osobiście myślę, że masz najmniej do powiedzenia o całokształcie serwera. Pora przestać być ignorantem i obudzić się ze snu. 

(tak, testowałem to, latanie na sgs/przekraczanie prędkości, nic nie wykryło, kolega też latał na full rage/auto gs i też mu nic nie wykry

Może jakieś podpory tego co napisałeś? Czy jedynie popis swoich umiejętności literackich? Ahh skąd ja to znam. 

nadal to będzie najlepszy niezawodny plugin a wy cheatery offać się) xD C

Sadge, spłakałeś się na tyle, że musiałeś sobie dopisać "najlepszy niezawodny plugin" gdzie nikt tak o nim nie wspomniał, wyjdź już i nie pogrążaj się w swoim śnie. 

(od ciebie lub ubt), często gęsto to właśnie byli czyści gracze (wiem, że napiszesz że były to same odpały, taki już masz charakter, że nie potrafisz przyznać się do błędu)

Do czego ma się przyznać? Do Twoich wymysłów? Nie wiem w jakim stanie psychicznym lub w jakim przedziale wiekowym się znajdujesz, aczkolwiek powinieneś już się nauczyć z życia, że bycie farmazonem jest smutne, co drugie Twoje zdanie to jakieś smutne kłamstwo jakbyś miał kompleks hubsona. Bany? Podaj mi przykłady wraz z linkiem do bansa, czekam. Pozdrawiam. 

• Lubie to ! 1
  • +1 2

• V.I.P

Nick: tomaszczik

Data i godzina wykrycia: teraz, 13:07 

Sytuacja: po parunastu minutach gry odwróciło mi dmg 

Edytowane przez turki bot
Przez RIDE!,

dzieki za zgloszenie, troche za szybko było, ale zwieksze delikatnie limit

• Dzięki ! 1

• 5 miesięcy temu...

Nick: ><SpizganY><THC><

Data i godzina wykrycia: nie wykrywa nic inny problem 

Sytuacja: Wchodzę na serwer i oddaje mi DMG nie wiem jak ... zrobiłem nawet teraz reinstal CS i dalej to samo 

Nie mam żadnych hackow gram na czysto odkąd pamiętam pomoże ktoś z tym ? jak mogę to naprawić  ?? 

• kekw 1

tumblr_mexbo4J7ir1rkxe4io1_400.gif.debd1

• 4 tygodnie później...

Nick: Bross bo Mario zajety

Data i godzina wykrycia: 17:50: 15:05 ten rok"  nie dziala klawisz dwa"

Sytuacja: Wbijam na serwer kolejny widze wgracza  strzelam i zabiera hp, nie jest to pierwszy raz, słabiutko mi już odblokowała kilka razy, lecz dzieje sie to za kazdym razem jak wbije na serwer.

Nie da się grać, można to usunąc na zawsze na moj nick?

Też mnie to męczy, pisać na pw za kazdym razem jak wbije na serwer.

Dziękuje pozdrawiam Mario 

Przez Cwaniak[t],

Wykrył cię plugin który jest na serwerze dodany, sprawdziłem i nic się nie stało. Proszę wejść na serwer i naprawię ci DMG.

• 1 miesiąc temu...

Nick: Bross bo Mario zajety

Data: 23,06,2023. 15:35 

Gram pół mapy i jest wszystko git, a po ktorejs rundzie trafiam i zabija mnie. 

Nie wchodzac na serwer to mi sie przytrafilo, tylko w trakcie rozgrywki po ktorejs rundzie.

Pisalem, odblokowano mi, ale znow sie to przytrafilo.

Pozdrawiam Mario

Przez h0t 2k,

Jak będzie admin na serwerze to się zgłoś do niego aby ci usunął dmg.

Nick: Marol

Data i godzina wykrycia:  24.06.2023  +- 21:00 

Sytuacja:  Problem występuję od momentu zabicia 2 osób jednym strzałem w górnym trupie ( grałem CT stałem z AWP na Podeście B )

Przez h0t 2k,

Jak będzie admin na serwerze to się zgłoś do niego aby ci usunął dmg.

• 2 miesiące temu...

Nick: Ctac

Data i godzina wykrycia: 06.09.2023 21:00-21:50 nie pamiętam dokładnie kiedy xd coś pomiędzy tym czasem

Sytuacja: Ogólnie od resetu rankingu gram na only hs i bije rekord % zabić w głowę, przez te 6 dni odkąd jest reset było wszystko git, dziś po jakiejś połowie mapki zauważyłem dziwną rzecz, że strzelam w głowę dostaję na ekranie -105 dmg z ak, ale to ja umieram XD na początku myślałem, że coś się zepsuło, więc grałem dalej, ciągle to samo, w końcu wziąłem inną broń niż ak, chyba deagla i postrzelałem w ciało no i zacząłem zadawać sam sobie dmg xd 

Edytowane przez Ctac
  • Mistrzostwo 1