Oras 1 989 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Wzór na Propozycje: Nick: Oro Koroner Propozycja: Wgranie pluginu Demorecorder. Czego dotyczy propozycja: Dotyczy wgrania Demorecorder'a dla steam i NS. Ewentualne wskazówki do Propozycji: Plugin ten jest praktycznie na każdej sieci +nie przyczynia się do zmniejszenia fps. Pozwoliłoby to nam ACT na dokładniejsze sprawdzenie gracza, bo z HLTV bez żadnej wątpliwości można zobaczyć WH,SH, ale rozpiska Aim'a przy zlagowanym HLTV to szaleństwo, no chyba że telepie na wszystkie strony to wtedy to widać. Rozmawiałem dziś o tym z @ sxn2137 Niech on też napisze, co o tym myśli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Jak najbardziej za :3 Jak sam napisałeś rozpiska aima z hltv to szaleństwo misiaku Nie tylko UBT by to ułatwiło 1 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn; 276 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 jestem za to co @ Wahnsinn napisał to jest hit hitów jak podskoczy ping jakoś na innych serwerach jak jest nikomu nie podskakuje? a może hmm podskoczy bo jest za dużo najebane tego gówna na serwerze i jest on cały polagowany @ Słabiutko. @ Wahnsinn @ BoxdeL pomyślcie o tym i naprawdę ogarnijcie to bo to jest hittttttttttttttttttt Przez Wahnsinn, 2 Listopada 2022 A może w końcu użyjesz przecinka, bo ciężko się to czyta jak i patrzy na Ciebie Edytowane 2 Listopada 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dwa 4 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Ja nie wiem oguem co za problem wpisać record i stop, czy to przewyższa adminów na DD2, że boroki siedzą na spekt jak to ujął ostatnio jakiś zomek przez 12 na 15h gry, to co on ogląda a rozpisuje z hltv? Nie potrafi dwóch komend zbindować, a tak to jestem za, ale niech burdel z pluginami ogarną i przyjmą jakiś adminów przykładowo spaniałych na dzień dzisiejszy jak JA. No dziekuje za wpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi