Matej 25 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Nick: Matej Propozycja: Zmiana dd2 na [3MAPS[DD2/NUKE/AZTEC] Czego dotyczy propozycja: Zmiany Ewentualne wskazówki do Propozycji: Czesc. Tak zastanawialem się nad mozliwoscia zmiany Onlydd2 na 3MAPS. Serwer sie super rozwija, graczy sporo. Nie wiem jak inni, ale mysle ze urozmawicenie map do 3 roznych jest ciekawa opcja. Wszyscy katujemy tego dusta od tygodni, moze czas sprobowac przejsc na 3mapy? Bardzo prosze o wypowiedz innych graczy i osob z administracji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 1 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Teraz, Matej napisał: Nick: Matej Propozycja: Zmiana dd2 na [3MAPS[DD2/NUKE/AZTEC] Czego dotyczy propozycja: Zmiany Ewentualne wskazówki do Propozycji: Czesc. Tak zastanawialem się nad mozliwoscia zmiany Onlydd2 na 3MAPS. Serwer sie super rozwija, graczy sporo. Nie wiem jak inni, ale mysle ze urozmawicenie map do 3 roznych jest ciekawa opcja. Wszyscy katujemy tego dusta od tygodni, moze czas sprobowac przejsc na 3mapy? Bardzo prosze o wypowiedz innych graczy i osob z administracji xD nie wiem co powiedziec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 1 Listopada 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi