opur 359 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Rodzaj Grafiki: sygnatura Tematyka ( obowiązkowa ! ) : cytat Napisy: Sometimes Man I Look Up To The Sky And Ask My God Why I Lost A Couple Members ( fajnie jakby napis był animowany czy jak to się tam mówi ) jak będzie fajna praca to mogę symboliczną dyszkę blikiem rzucić za sygnę. :) Kolorystyka: Biało / Czarna Wymiary: jak na sygnature Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwYruŚ von Kasztan 331 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) @ opur EDIT: Poprawiłem pierwszą linijkę by nie było widoczna cały czas. Edytowane 1 Listopada 2022 przez ZwYroL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 359 Opublikowano 1 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 2 minuty temu, ZwYroL napisał: @ opur Takie coś? Po tekście zrozumiałem to tak jakby za dużo "drobiazgów" nie było na sygnaturze. Coś w tym stylu poczekam jeszcze na resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P turki geng 1 845 Opublikowano 1 Listopada 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 @ opur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBoom 91 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 @ opur Łap, trochę inną wizję miałem niż opisane było w zleceniu - ale mam nadzieję, że się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 359 Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 13:35, ZwYroL napisał: @ opur EDIT: Poprawiłem pierwszą linijkę by nie było widoczna cały czas. Ta praca mi najbardziej siedzi, podeślij mi nr na pw to rzucę Ci dyszkę za to @ turki bot do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P turki geng 1 845 Opublikowano 2 Listopada 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi