Matej 25 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 (edytowane) Nick: Matej Propozycja: Ciemno mrugać Czego dotyczy propozycja: Na poczatku ogromne podziekowania dla osob ktore włozyly tak duzo trudu i pracy w przygotowaniu serwera na Haloween. Wszystko super, lecz 80% graczy jest ŚLEPA :P Czy da sie rozjasnic mape? usunac ciemne niebo? Zrobic cokolwiek aby gracze chetnie wchodzili na serwer? Prosimy o szybką reakcje ;] Ewentualne wskazówki do Propozycji: Wskazowek nie ma... Edytowane 31 Października 2022 przez Matej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wahnsinn 168 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 @ BoxdeL @ RIDE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 +1 Wiem że zamysł był spoko i chęci ale dużo graczy idzie bo jednak to nie jest to sam pomysł z cukierkami/dyniami spoko ale jednak jak na DD2 nic nie widać tam, nie da się grać. przez ostatnią godzinę dobrych kilkunastu ludzi poszło bo 'za ciemno' bo 'nie widać nic' Także podziękowania bo wiem że chcieliście dobrze ale no w praniu wyszło coś innego i coś innego jednak gracze chcą i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 847 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 A dla mnie fajnie, jest taki klimat halloween. Jak wam za ciemno to macie tak, gamma adjuster, nvidia control panel, ustawienia gry i wiele innych programów którym można podjaśnić grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matej 25 Opublikowano 31 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 42 minuty temu, turki bot napisał: A dla mnie fajnie, jest taki klimat halloween. Jak wam za ciemno to macie tak, gamma adjuster, nvidia control panel, ustawienia gry i wiele innych programów którym można podjaśnić grę. Masz racje, tylko jak to wytlumqczyc graczom? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi