Skocz do zawartości

Zablokowane Koniec proscesu - Johnny Depp wygrał z Amber Heard!

Gość
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

johnny-depp-amber-heard-540548-GALLERY_BIG.jpg.808a19bc0ffd89dc864d7d9b62b8fd6c.jpg

Pewnie wielu z was słyszało, bądź widziało ułamek informacji o tym, iż trwał proces Johnny Depp'a oraz Amber Heard.

Ława przysięgłych w Wirginii ogłosiła werdykt sprzyjający Johnny'emu.
Bardzo dużo osób na całym świecie śledziło cały proces w tv oraz w Internecie. Nawet go nazwano - Procesem DEKADY.

W skrócie:

"Johnny Depp pozwał swoją byłą żonę za zniesławienie, którego miała dopuścić się w artykule opublikowanym na łamach "The Washington Post". Amber Heard zarzuciła w nim aktorowi, że ten stosował wobec niej przemoc domową. Depp domagał się 50 mln dolarów odszkodowania, zaś Heard złożyła inny pozew, w którym żądała 100 mln dolarów odszkodowania od byłego męża za oczernianie jej."

Przez prawie dwa miesiące dochodzono prawdy, lecz w pewnym momencie kłamstwa AMBER zaczęły wychodzić na jaw. 

Ostatecznie aktorka musi załpacić Deppowi odszkodowanie w wysokości 15 mln dolarów, zaś ona jednak otrzyma 2 mln dolarów odszkodowania wyrównawczego. 

"Sześć lat temu moje życie, życie moich dzieci i najbliższych, a także życie ludzie, którzy przez wiele lat mnie wspierali i wierzyli we mnie, zmieniło się na zawsze [...]. Jestem pełen pokory. Od samego początku celem tego procesu było ujawnienie prawdy, niezależnie od werdyktu [...]. Mam nadzieję, że moje dążenie do prawdy pomogło innym – mężczyznom lub kobietom – którzy znaleźli się w mojej sytuacji, a ci, którzy ich wspierają, nigdy się nie poddadzą [...]. Najlepsze dopiero przed nami, a nowy rozdział w końcu się rozpoczął. [...] Prawda nigdy nie ginie"
– czytamy w oświadczeniu Deppa.

702106149_Beztytuu.png.5a74e192449a3d5b261b90d9b48cc3ae.png

"Rozczarowanie, które czuję dzisiaj, jest ponad słowami. Jestem załamana, że góra dowodów nie wystarczyła, by przeciwstawić się nieproporcjonalnej sile i wpływom mojego byłego męża. Jestem jeszcze bardziej rozczarowana tym, co ten werdykt oznacza dla innych kobiet. To porażka. Cofamy zegar do czasów, w których kobieta po zabraniu głosu może zostać publicznie upokorzona. Wyrok oddala przekonanie, że przemoc wobec kobiet należy traktować poważnie." – napisała Heard na Instagramie.

800106719_Beztytuu1.png.2288eb94d5542cdaaac8874429c6c722.png

A Ty, co o tym sądzisz? 

Ja osobiście całym sercem za Deppem! 

/interia, plotek,instagram

• Gość promuje ten temat

Społeczeństwo nawet sobie nie zdaje sprawy jak silny wpływ ta rozprawa będzie miała na kulturę.
Ludzie będą inaczej patrzeć na ofiary przemocy, najgorsze co może zrobić społeczeństwo to silnie stygmatyzować takie przypadki i przyklejać etykiete amber heard teraz każdej kobiecie która będzie ofiarą przemocy domowej (jakby co ta opinia nie jest związana z postem Amber). Jak dla mnie obydwoje mają za uszami i obydwoje byli toksyczni w związku, ale to ostatecznie Amber poleciała zbyt daleko nakłamała i zniszczyła mu reputacje, a strata reputacji mu się nie należała patrząc na to, że obydwoje byli siebie warci w związku razem.

Edytowane przez mihuj
  • Lubie to ! 2

:LIKE:

Nie wiem jak sąd mógł być tak ślepy, by uznać Amber za winną. Ten bydlak powinien gnić w więzieniu za to jak ją krzywdził. Zwykły alkoholik i gwałciciel.

• Rzyganko 1

• Gość przestał(a) promować temat
  • Gość zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie