h0w 1 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: h0w ? SteamID/IP: STEAM_0:1:633509632 Serwer: only dd2 Mapa: dd2 Data i godzina: 02.06.2022 godziny niestety nie pamietam Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina archon. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : h0w ? [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ PsychaSiada.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 633509632 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.11.128.208 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Link do bana: Link do SS'ów: Opis sytuacji: wszedlem na server jak prawie codzinnie od razu jakis gracz zaczal wyzywac mnie na wejsciu napisalem witam a gosciu czesc kur*wo dostal na 5 min i inny typ zazartowal sobie czy chce odpoczac to dla beki mowie no ta a archonek od razu bana mi dal bez podstawnie.wczoraj 3-4 gosci z innej serverowni robili borute na serverze to ich wywalilem swiadkiem jest jigen o ile nick dobrze podalem i przyszli plakac tu na forum a archonek od razu podkecil sie tym tematem bo chyba wrazen szukal nie wiem nie wnikam twierdzi ze moze rozpisac demko moje no okej takze poczekam na rozpisanie demka na fragarenie gdzie gosciu napisal wstawilem ss bylo ub ride dostal kopie rozmowy z administracja tamtego servera wiec placz i lament jest nie potrzebny... ktos ma bol dupy bo ktos jest od niego lepsz ?... pozdrawiam Edytowane 2 Czerwca 2022 przez h0w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 0:20 - Wychodzi z cala ekipa na b, wie o gosciu ktory siedzi skitrany na skalce po lewo. Wiec nie wychodzi i nieudolnie udaje, ze kryje plecy. Dopiero gdy zabijaja gracza schowanego na skalce, h0w wychodzi pewnie bsa bo wie, ze nikt go nie zabije + 1:08 - idealna reakcja, no ale moze to byc gracz pro sceny cs 1.6 -+ 1:55 - widac, ze leci sfocusowany prosto na koniec gali tam gdzie akurat jest przeciwnik + 2:32 - idealnie wcelowany w miejsce, gdzie zaraz wyleci mu przeciwnik + 3:00 - Dobrze chlop nie wychylil, a juz leci fullauto w banie. Ale mogl po krokach slyszec -+ 3:10 - gosc w brame wychodzi, a how juz do niego celuje i wyczekuje 3:12 - oponent uciekl do bsa, i nasz kochany "how" juz o tym wie, i odpuszcza patrzenie bramy i probuje skanowac bsa XD +++ (Normalna sytuacja to bylaby gdyby jeszcze przytrzymal wcelowany celownik w brame gdzies 5 sekund.) 3:15 - widzi, ze gosc wchodzi na okno i juz sie wcelowal, ogarnal, ze ma troche jeszcze czasu wiec sobie na luzie podchodzi pod brame, pod przykrywka aby gosc z okna go nie zabil. 3:20 - polecam 1/4 wchodzi na okno i odrazu wcelowanie w model + 4:10 - peekuje idealnie w model + 4:27 - oczywiscie sfocusowany nagle na chlopa co jest nad nim -+ 5:55 - no co granacik w lape, i lecimy sobie przez brame na mida, przeciez wiadomo, ze wszystko jest czyste a oponenci sa na gali =D + 6:28 - znowu idealne wcelowanie w model, nie slyszal oponenta, poniewaz sojusznicy z druzyny zagluszyli go dzwiekami z ak + 6:31 - ponownie ideal w model + 6:37 - to samo XD + 6:48 - wychodzi sobie pierwszy na B, jest poczatek rundy, a podejrzany sobie sprawdza tylko komin aby nie wzbudzic podejrzen, a reszty miejscowek juz nie patrzyl bo tak jak wczesniej wspomnialem gra na wh, i widzi, ze caly bs czysty. + 8:00 - tu widzi gracza "Anonymuss" za scianka oczywiscie wychodzi wcelowany, ale ogarnal ze go normalnie nie widac, wiec odpuscil + specjalnie cofnal do tylu aby gracz ktorego widzial przez sciane go nie zabil z gory. I na 8:10 odrazu peekuje tego samego gracza. +++ Szczerze to nie mam ochoty dalej tego syfu oglądać. 8 minut demka w zupełności wystarczy do podjęcia decyzji tego, że grasz na wallhacku. @mihuj @sxn2137 @spalony pet panowie sprawdźcie sobie to i wydajcie werdykt. Pozdrawiam 😉 https://www94.zippyshare.com/v/AC4PoB5O/file.html - LINK 1 1 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptwr 993 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 0:20 - Tutaj dziwne zachowanie, ale w sumie nie ma co oceniać po pierwszej akcji, na poczatku, mogl sie cofnąć, a mogl poprostu widzieć. +/-b 1:08 - Szybka reakcja +b 1:55 - wbiegając w brame widać było model. -b 2:32 - tutaj mógł go słyszeć, -b 3:00 - normalna akcja, nie budząca podejrzeń, celownik na wysokosci glowy, slyszal wyczekal. -b 3:10 - nic podejrzanego, pake podłożyli więc wcelował się w bramę, normalna reakcja, reszta raczej też. -b 3:15 - też raczej czysto. -b 4:10 - normalny pick, tez czysto. -b 4:27 - sytuacja zwykła, każdy gracz grając powyżej jakiegoś czasu wcelowuje się w gale, szedł bardziej lewą stroną,żeby nikt z pochylni nie picknął. Czysto, -b 5:55 - -b 6:28 - to mogę uznać jako +b. 6:31 - wcelowanie bardziej w reklame, lekki pick w tamtą stronę, -b 6:37 - +/-b 6:48 - jeden rzucił granat, zwykłe ryzyko, sprawdzil komin i pobiegl do bramy. -b 8:00 - Pewien schemat się nie różni, słyszał typa z longa, zabił, wcześniej mógł dostać info którego nie słyszymy na HLTV. +/-b Jak dla mnie jest tu zbyt mało perfidnych czasówek ze strony tego zawodnika, pozdrawiam. 2 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuj 245 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) 0:20 - mocno spalone, na chwile nawet bezsensownie w tamtym kierunku przemieszcza celownik żeby zobaczyć czy nie widać kawałka modelu. ++b 1:08 - za szybko +b 1:55 - tutaj widział wcześniej -b 2:32 - słyszał -b 3:00 - reakcja szybka mniej więcej 110ms od czasu pierwszego pojawienia się modelu nawet jak na to że słyszał wcześniej gościa to trochę za szybko +/- b 3:10-3:20 - panika gaming nie dość, że jest kontrola modelu przy samym wychylaniu, to później scanując gdy gość ucika do BSA, podoba mi się jeszcze odruch wyciągania granata żeby wrzucić go do bsa ale ostatecznie rezygnuje z tego jak widzi, że chłop robi pierwszy skok do okna xD ++b 4:10 - to jest kwestia sprzeczna, w zasadzie gdyby miał wychylać względem zasady crosshair placementu to wychylałby albo do lewego albo do prawego boku. Tutaj peekuje idealnie w timeing i w miejsce w które wychodzi gość +/- b 4:27 - nic ciekawego -b 5:55 - akurat to FFA więc ludzie grają na pałę bez strachu -b 6:28 - to jest ciekawsza czasówka niż myślicie bo na ESP widać jak chłop który wychodzi z długiej rzuca HE i rzuca go pod nogi swojemu teammatowi, zbanowany więc na pierwszą animacje rzucenia granata chowa się za ścianę bo chyba myślał że gość rzuca flesha xD do tego wszystkiego jeszcze paniczne wyciągnięcie noża bez większego powodu i kontrola modelu na gościa który peekował pierwszy ++b 6:31 - crosshair placement na reklame nic ciekawego -b 6:37 - rzeczywiście to nie aż tak często obstawiana miejscówką większość stoi zawsze do lewej od gali +/- b 6:48 - nic ciekawego -b 8:00 - jak już zabił, to tego gości co wskakiwał ze skrzynek na gale nawet słychać nie było że tam wchodzi, i jak sobie zobaczyć nawet w 1/4 to on dobrze nie sprawdził tej miejscówki która chciał zobaczyć wcześniej +b Jak dla mnie spalone, czasówki które zaznaczyłem z dwoma plusami są tutaj kluczowe widać ewidentną panikę i małe doświadczenie w graniu z ESP ew.WH Pozdrawiam. Edytowane 2 Czerwca 2022 przez mihuj 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn; 276 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 0:20- strasznie dziwne zachowanie nie wydaje mi się żeby go tam wcześniej widział +b 1:08- w ciul szybka reakcja +b 1:55- widział wbiegając -b 2:32- słychać kroki -b 3:00- wyczekane ładnie normalna akcja -b 3:10- śmieszna rekacja bo wychyla wcelowany odrazu w bramę i w typka ale gdzie chłop ucieka w bsa to odrazu inne podejście do gry ma chłopak +/-b 3:15- +/-b 4:10- wychylanie perfidnie w model tutaj mogę dać +/-b 4:27- na spokojnie sobie podchodził nikt go nie widział i normalnie pickował sobie wcelowany w gale -b 5:55- normalne -b 6:28- dziwne reakcje + chłopak nie wiedział co ma robić +b 6:31- nic dziwnego normalny pick w strone reklamy -b 6:37- +/-b 6:48- normalna akcja -b 8:00- niby słyszałem typka z longa normalnie zabite ale ten drugi frag już z gali gdzie nie miał możliwosci słyszeć oponenta dziwna w ciul akcja +b Moim zdaniem chłopak nie potrafi dobrze się kryć grając na ESP, Wallhacku zależy co tam używa jak dla mnie gracz spalony i nie potrafi się z tym kryć Gracz zostaję zbanowany dziękuję i Pozdrawiam ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 2 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi