Matej 25 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Nick[z serwera]: Matej STEAM ID: STEAM 0:1:728159454 Wiek: 32 Znajomość AMXX [1-10]: 8 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/matej/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Czemu ja... Moze dlatego, że jestem człowiekiem obiektywnym, lubie porządek i spokojną gre. Szamuje ludzi i oczekuje tego samego od Nich. Czesto gram rankami, aczkolwiek wtedy czesto jest co sprzątać. Mam duże doświadczenie w "opiece" nad serwerami nie tylko w CS, ale też w wielu innych grach. I ostatnie - można na mnie polegać. Zawsze bede starał się wyciągnać reke gdy ktos bedzie tego potrzebowal. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Może zaczne od tego, ze mialem 8 lat przerwy. Kiedys gdy grałem na bierzaco to standardowo opiekowalem sie serwerem na ktorym "aktualnie" grywalem. Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Trudne pytanie. Cheater - cheaterowi nigdy nie jest równy. Jeśli mam watpliwosci to zawsze mozna zrobic ss'y. Wtedy sytuacja klaruje sie :) Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Napewno jakąś częsc porzadku. Serwer ma smaka, trzeba nad nim pracowac. Ja chce poswiecic odrobine swojego czasu, aby serwer mogl sie dalej rozwijać. Kontakt: Możliwy na disc, forum, steam a w wyjatkowych sytuacjach Msg. P.S 30 postow na forum nie posiadam, ale... czy to jest odnosnik tego, jakim bede Adminem? Myśle, ze niekoniecznie :) Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 +wiek +amx +gt +widzę Cię na serwerze bardzo często +podanie napisane nie na od***rdol się Także moje TAK, a adminów brakuje 2 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 (edytowane) + Wiek + Steam + Podanko ładnie napisane + Kultura + GT ładne (każdego dnia obecny) + Kultura + Zgłasza cheaty + Rekrutacja jest otwarta, a pomoc się przyda Jestem na Tak Edytowane 28 Października 2022 przez Oro Koroner 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 181 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 tez bede na tak +gt +wiek +doświadczenie +kazda para rąk zawsze na plus :3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Przyjmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi