Skocz do zawartości

Zablokowane [UB][Odwołanie] Luke

Luke Boss DS TO MARKA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick:  Luke
STEAMID:  
STEAM_0:0:244052943

Serwer:  dd2
Data zdarzenia:  27.10.2022
Link do bana:  http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=2437 

Opis sytuacji:  Wchodzę na serwer, witam się z Ride, pytam się czy jeszcze dmg odbija czy działa już git i dostaje bana "cheater" xDDD

Ludzie ja nie chaeatuje, dużo ludzi mnie zna tutaj, znało na dsie. Wchodze na serwer na kilka minut co jakiś czas i miałbym latać odpalony? Ja nie musze tego używać żeby walić dobre głowy. Poproszę demko do rozpiski z obojętnie jakiego dnia i godziny albo i wszystkich demek.

Ja już chyba wiem o o chodzi z tym DMG bo tak piszecie na CB że chyba taki antycheat że jak ktoś ma cheaty i gra i zabija to mu dmg odbija ale chyba w takim razie wam to nie działa poprawnie bo ja nie mam chaetów. Po drugie dziwne bo gdy pisałem odpowiedź w temacie gościa ktory napisał że DMG odbija to pół serwera się na to skarżyło, chcecie mi powiedzieć, że nagle pół serwera było odjebane czy co? xD Po prostu coś wam źle działa. Dawać demka i tyle. Jak można takiego bota jak ja o cheatowanie oskarżać xD

Edytowane przez LukeBoss
  • kekw 1

Może po tym nagraniu zrozumiecie ze jak się serwer wysypał to było zbugowane coś xDD

Wchodzę na B wale gościa swoim full auto trafiam chyba tylko 1 pestke i gine xD Gdzie tu były niby cheaty że mnie zabiło? XDDD

ŻEBY NIE BYŁO ŻE WH TO TYLKO FRAGMENT DEMKA CHWILE WCZESNIEJ BYLO WIDAC JAK GOSC WYCHODZI Z TUNELI I IDZIE NA SITE

Edytowane przez LukeBoss

Ogólnie rzecz biorąc nie wiem skąd masz to nagranie, bo to nie jest z wycinek z dzisiejszego bana.

27/10/2022 -Godzina 13:33:43 

https://megawrzuta.pl/download/36148cbbc74c3988b24f69d6fe49fec3.html

Gracz wchodzi na serwer w minucie 14:05:80 i z respa TT leci tylko i wyłącznie na gale. Nie widać tam ani WH, ani AIM (ogólnie gracz oddał tylko 1 strzał z AK). Tym samym pograł może z 40 sekund. 

@ RIDE!  W tej sytuacji mi jako ACT, gdzie hltv jest czyste, należałoby dać UB, no chyba że masz jakieś inne swoje dowody.
Oprócz tego z czystej ciekawości pobrałem 3 wcześniejsze hltv, aby sprawdzić grę gracza, lecz nie grał w tamtym czasie.

Edytowane przez Oro Koroner
  • Lubie to ! 1

Bo ja dopero wszedłem na serwer dziś przywitałem się z ride i wyrwałem bana za cheaty.

To nagranie jest z wczoraj gdy graralem i skarżyłem sie ze zabijam kogoś i oddaje mi dmg TAK JAK POŁOWIE SERWERA to jest urywek z wczorajszej gry. 
Ale ride uparł sie ze jego ac działa zajebiscie i wcale nie mógł sie zjebac przy wczorajszej awarii serwera i według niego 3/4 serwera które sie na to skarżyło podczas gry to są odpały i teraz będzie każdego banować i rozpisywać bo mu ego nie pozwala. 

bez kitu. Rozpisujcie sobie 5000 demek moich ważne żebym w 24h miał ub.

dzieki 

42 minuty temu, Oro Koroner napisał:

Ogólnie rzecz biorąc nie wiem skąd masz to nagranie, bo to nie jest z wycinek z dzisiejszego bana.

Gracz wchodzi na serwer w minucie 14:05:80 i z respa TT leci tylko i wyłącznie na gale. Nie widać tam ani WH, ani AIM (ogólnie gracz oddał tylko 1 strzał z AK). Tym samym pograł może z 40 sekund. 

@ RIDE!  W tej sytuacji mi jako ACT, gdzie hltv jest czyste, należałoby dać UB, no chyba że masz jakieś inne swoje dowody.
Oprócz tego z czystej ciekawości pobrałem 3 wcześniejsze hltv, aby sprawdzić grę gracza, lecz nie grał w tamtym czasie.

Przez Ride!,

+1 za spam

• kekw 1

• Założyciel Sieci
4 godziny temu, Oro Koroner napisał:

wczoraj sie palił, zaraz wykopie demka ;) 

• Lubie to ! 1
  • kekw 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie