WilQ. 274 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Rodzaj Grafiki: Sygnatura. Tematyka: Coś związanego z wilkiem/wilkami (stadem) itp. Gif jak najbardziej wchodzi w grę. Napisy: WilQ. Redaktor Kolorystyka: Dowolna, byle się pokrywała kolorystycznie i nie gryzła, wolę ciemniejsze klimaty, z resztą zostawiam to specjalistom. Wymiary: Forumowe. Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBoom 91 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 @ WilQ. trzymaj Mam nadzieję, że trafiłem w twoje gusta, bo mi osobiście się mega podoba hhaha 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ. 274 Opublikowano 27 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Jak dla mnie megaa Podziękować! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBoom 91 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi