Oras 1 834 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 (edytowane) Nick: Oro Koroner Propozycja: Nowe roundsoundy na dd2 Czego dotyczy propozycja: Nowych roundsoundów Ewentualne wskazówki do Propozycji: 16 przyciętych i gotowych rs-ów. https://megawrzuta.pl/download/bebc30e8b3f6c14adecc1d0cb7b7ea9e.html Lista utworów: 1. BZRP & QUEVEDO - BZRP Music Sessions vol.52 (Radio Mix) 2. Candy Kid, Chaos V - Keep Calm Summer is here 3. DJariium - Burn 4. EPIS DYM KNF - AIR (prod. Faded Dollars) 5. Epis DYM KNF - Life Fighter (prod. Phono CoZaBit) 6. Epis DYM KNF - Wymiar (prod. PhonoCoZaBit) 7. FASTER - Seniorita (PRZ3MO! Remix 2022) DEMO! 8. G&G Project feat. Adelle - It's Real (Original Mix) 9. Kabe x Miszel - Sheraton (DJ XANO Bootleg 2022) 10. Nick Unique & Coke Montilla - Don't Wanna Let Nice (UK Hardcore Extended Mix) 11. NIKSTER & Quickdrop - Fight 12. polka - Ostatnia Kropla (DJ MaKo REMIX) 13. Razzix - All I Want 14. Tatsunoshin - Love Me (Extended Mix) 15. TPS - DOBRZE, ŻE NIE WZIĄŁEM FEAT. BRODINIO 16. Szumek ft Gardoc - Wczoraj na melanżu Edytowane 24 Października 2022 przez Oro Koroner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 (edytowane) Też to dzisiaj chciałem robić :p Proszę nie zamykać tematu jak wrócę też wrzucę od siebie kilkanaście propozycji, nie obiecuje że przycięte już ale wrzucę :p EDIT: https://www21.zippyshare.com/v/kNyqKpla/file.html 1. Tymek - Anioły i demony 2. Lucendo and Don Omar - Danza Kuduro 3. Rob Zombie - Feel so numb (Jeśli już cokolwiek stąd dodacie to moja prośba żeby to było na pierwszym miejscu :3) 4. Ivan Komarenko - Jej czarne oczy 5. Kabe - Cały Hajs 6. Kacper ft. PMM - Obcy 7. Wac Toja - Kapitan 8. Long & Junior - Tańczyć chcę 9. Piersi - Bałkanica 10. Tribbs- Zatańczysz ze mną jeszcze raz 11. Zero - Bania u cygana Więcej nie dodaję bo i tak wszystko się nie przyjmie Edytowane 25 Października 2022 przez Huntaaru 1 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 11 Listopada 2022 1337 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 @ Opiekun Serwera 1.6 [DD2] @ Właściciel Serwera 1.6 [DD2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Kierowca E46 1 116 Opublikowano 11 Listopada 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 ogólnie jak na razie zostawiam rs'y 2 osóby dały inne rs'y nikt się nie wypowiedział mimo że czekałem zawsze jak wam nie pasują możecie se rs'y' sami podmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Kierowca E46 1 116 Opublikowano 11 Listopada 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi