VIP Papież Franciszek Nowy. 1 042 Opublikowano 21 Października 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Imię:Olczi _,_ Wiek:17 Dlaczego Ty?: Nie posiadam owego doświadczenia, ale mniej więcej ogarniam na czym polega praca redaktora FP. A teraz przechodząc do meritum dlaczego ja? Jestem osobą komunikatywną, otwartą na nowe pomysły. Jest obecnie okrojony skład redaktorów FP i postanowiłem, że wypróbuję swoich sił. Posiadasz doświadczenie na stanowisku Redaktora FP?:Nie, ale to kwestia wyuczenia. Znajomość zasad (ortografii, gramatyki i interpunkcji): Mocne 8 Kontakt: Forum, Steam, Discord. @ POLKES @ RIDE! jakaś decyzja? Edytowane 28 Października 2022 przez papież 2137 Decyzja jakaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 1 040 Opublikowano 22 Października 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Na nie - Ogarnij obecną rangę, bo coś cisza w dziale... -/+ Wiek jak na to stanowisko - Doświadczenie - Spadek aktywności + Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 590 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Na tak + Wiek + Wspieranie FP + Chęć pomocy i rozwoju 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 635 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Jestem na Tak +chęci +zangażowany +miły ziom +dobra opinia +Wiek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 745 Opublikowano 30 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Przyjmuję, zgłoś się do Polkesa odnośnie danych do Fanpage'a a do mnie napisz to przedstawię ci kilka najważniejszych informacji związanych z @ Redaktor FP. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 745 Opublikowano 30 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi